Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869534 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yenerh

Arkadaşlar dün yazmıştım ama halen bilgi kirliliği devam etmekte ve kıyaslama Antalya ve Mersin stadları ile yapılmakta. Antalya ve mersin stadlarında ilk uygulama ekme şeklindeydi. Uygulamada yada sahanın oturmaması dolayısı ile böyle sıkıntılar yaşadılar.
Aşağıda resimlerini görebilirsiniz.

Diğer bir konu da ise yönetimin 20-30 günü kurtarmak adına planda değişikliğe gideceğini düşünmüyorum. Saha nın hazır olması konusunda 2 uygulama arasında zaman konusunda bariz bir fark var ki böyle bir seçim yapılmış. Getirisi ve götürüsü de hesaplanmıştır kimse merak etmesin.

Çevrimdışı Ensar

Vodafone Arena'da ana çatı iskeleti sorunsuz bir şekilde yerine oturtulurken gözler 15 Ocak'tan itibaren başlayacak olan zemin çalışmalarına çevrildi.

Beşiktaş'ın stattan sorumlu asbaşkanı Umut Güner, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Öncelikle drenaj tamamlanacak. Çimlendirme için de iki yöntem var. Daha hızlı çözüm olsun diye geçici çim serme sistemini değerlendiriyoruz. Nevzat Demir'deki sentetik çim takviyeli zemin daha uzun süre alıyor. Ancak ben her zaman söylüyorum; biraz geç olsun ama temiz ve kusursuz olsun. Çünkü böyle bir stada en iyisi yakışır."

sporx
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena'da ana çatı iskeleti sorunsuz bir şekilde yerine oturtulurken gözler 15 Ocak'tan itibaren başlayacak olan zemin çalışmalarına çevrildi.

Beşiktaş'ın stattan sorumlu asbaşkanı Umut Güner, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Öncelikle drenaj tamamlanacak. Çimlendirme için de iki yöntem var. Daha hızlı çözüm olsun diye geçici çim serme sistemini değerlendiriyoruz. Nevzat Demir'deki sentetik çim takviyeli zemin daha uzun süre alıyor. Ancak ben her zaman söylüyorum; biraz geç olsun ama temiz ve kusursuz olsun. Çünkü böyle bir stada en iyisi yakışır."

sporx
sporx yazmissa dogrudur demek daha degerlendiriyorlar o zaman hibrit olacaktir bunlar bos degerlendirmeler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Yönetim şapkayı önüne koymuş çok düşünmüş belli ki!

Şimdi burada çoğunluk stadın tam hazır olunca açılmasından yana tavır koymuş. Ama son iki-üç haftada şampiyonluk kaçarsa, aynı taraftar başını duvarlara vuracaktır.

Şampiyonluk yarışında, psikoloji çok önemli. Futbolcuda son haftalarda stress çok yükselecek. Bu da kesin. Ancak Olimpiyat stadında bu stressin doğru yönetilemediğini bir çok kere tecrübe ettik. Sonu hüsranla biten bir çok maç yaşadık orada.

Oysa yeni mabedimiz, yeni temiz sayfa olacak. Biliyoruz ki; sadece taraftar değil, futbolcularımız da orada olmak için can atıyor. Basın açıklamaları ve sosyal medya hesaplarından ilettikleri mesajlar hep bu yönde. Dolayısıyla yeni stadın takım üzerindeki pozitif etkisi kesinlikle yüksek olacak. Hakem ve rakip üzerindeki tam tersi etkisi de keza o göre.

Yönetim son iki üç haftada şampiyonluk yolunda talihsiz kazalar yaşamak istemiyor. Bu kararlarına da saygı duyuyorum. Çünkü sene boyunca tüm emekler o kupa için sarfediliyor. Aksini düşünsenize, son iki üç haftada talihsiz bir kazayla şampiyonluk kaçmış ve o stadı kozmetik sebeplerden dolayı açamamışız. Sene başında o stad hangi ruh haliyle açılır? bir düşünün derim ben!     
Aynen noktasından virgülüne katılıyorum
+
Taraftar profili çok önemli arkadaşlar geçen yıl Osmanlı Stadın bunu ayan beyan öyle güzel yaşadık ki, İstanbul ile Ankara seyircisi arasında ki fark bariz ortaya çıktı. Takımı yönlendirmek ve ateşlemek adına İstanbul seyircisinin onlarca adım önde olduğunu düşünüyorum. Bununda şampiyonluk yarışında olan takımımız üzerinde etkisi yabana atılmamalı. Kaldı ki birde işin maddi boyutu var Vodafone Arenanın 2-3 maç içinde olsa erken açılması büyük bir maddi kaynak olacaktır.

Çevrimdışı baro19

Benim fikrimce ister serme hibrit, isterlerse ekme hibrit yapsınlar bu stadyum anca yeni sezona yetişir.Bence doğru olan da yeni sezonda açılmasıdır.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bencd hibrit mi serme mi olacagina zaman karar verecek. Tahmin edilen surede tamamlanirsa bütün isler hibrit yapar. Ama sarkma olursa ve takimda iyi giderse serme yapar.

Ben her zaman oldugu gibi yone soyluyorum , sampiyonluk turunu atalim. Hersey tamam olsun maci oyle oynayalim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

ikinci devre kupa hariç sadece 5 uçak yolculuğu yapacak takım (trabzon +rize+ sivas+ manisa+ konya)

buna karşın fb 7 farklı şehire gidecek.. ayrıca avrupa maçları var fbnin...

fbnin lokomotiv deplasmanında rövanş maçı 25 şubat perşembe (muhtemelen buz gibi hava + kar olacak)
28 şubat pazar FB-BJK

işimizi şansa bırakmamalıyız... son 3-4 maça stadı açalım şampiyonluğa yaklaşalım...

FByi kadıköyde yenersek, makas açılmasın diye son 5-6 maç bizi olimpiyata yollar Göksel Gümüşdağ...

son maçtaki elektrik kesintisi de tesadüf değildi bence... O elektrik neden maçtan 2 dakika önce gitmedi de 2. dakika gitti bir düşünün... onun yüzünden 45 dakika takım rezil top oynadı...

bunlara el açmaktansa gece gündüz çalışıp 2-3 maç da olsa stadı açmalıyız...

Çevrimdışı Erdem Çözer

tek hedef stadın son 4-5 maça yetişmesi..

bunun için gerekirse serme hibrit çimi de göze almış olabilirler.. bu zaten her sene yenilenen bir çim.. sadece 4-5 maç oynanacağı için bu yaz yenileme yapılmayıp bir sonraki sene tekrar çim ekimi yapılabilir..

bu bize 2 hafta kazandıracaksa şu an 2 hafta çok önemli çünkü takım şu an iyi gidiyor olabilir ama (güya) evimizde aldığımız puanlara bakıldığında gerideyiz.. stat olmadan şampiyonluk imkansız değil ama çok zor ve yönetim haklı olarak bu riske girmek istemiyor..

bu durumda 4 sene 0 kupacılara gün doğacak..

ben yönetimin en doğru kararı alacağına eminim ve bir an evvel eksiklerle de olsa stadımıza geçmemiz lazım.. asıl açılış yeni sezon öncesi yapılabilir ama göçebe durumdan acilen kurtulmalıyız..

bir konuda da artık hayret ediyorum.. bu stat için her şeyin en iyisi yapılıyor.. 2 yıldır şüphe ettiğiniz her konuda sonuç en iyisi olmadı mı?

diyelim ki şu an normal serme çim yapıldı bunun kalıcı olacağını nasıl düşünürsünüz? artık herkes anlamış olmalı ki amaç her şeyin en iyisini yapmak ve hibrit çim bunun olmazsa olmazı

tamamen bitsin öyle açılsın diyenlere de bir şey sormak istiyorum: şampiyonluğun kaçma riski mi yoksa eksiklerle de olsa açılması mı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

sporx
Umut Güner dediyse doğrudur . :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Zeminin yeşermesini görsek de hayaller kurmaya başlasak artık ufak ufak

Çevrimdışı ozan062

serme yapıp sonra koca yaz  gercek cimi bekleyebiliriz bence bu olmalı 
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ABDULLAH19031

Şampiyonluk çok önemli

son dört maçı Şeref Bey'de oynayıp şampiyon olsak mayısta zaten sezon bitecek ağustosa kadar eksiklikler tamamlanır diye düşünüyorum abi on yılda bir şampiyon oluyoruz ki olursak inşallah en az 30 m.€ gelirimiz olacak belki çok daha iyi sağ sol bek transferleri yapacağız elimizdeki oyuncular artık apoletli şampiyon olmuş takımın parçası olarak daha kıymete binecek metin ali feyyaz dönemindeki gibi bir ekip ve kalkınma dönemine gireceğiz inşallah  çok heyecanlıyım şimdiden özledim Beşiktaşımı....

Eğer olabiliyorsa varsın müze,restorantlar,ısıtma sistemleri vs. gayri eksik olsun  yeni sezona bırakılsın abi açalım şu stadı ağaçlı yoldan uzanarak şu takıma BEŞİKTAŞTAN destek olalım kocaman bir üçlü çekelim (kar yağmaya başladı romantikleştim biraz. )

Keşke Beşiktaş'ımıza sarılabilsek !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Şampiyonluk çok önemli

son dört maçı Şeref Bey'de oynayıp şampiyon olsak mayısta zaten sezon bitecek ağustosa kadar eksiklikler tamamlanır diye düşünüyorum abi on yılda bir şampiyon oluyoruz ki olursak inşallah en az 30 m.€ gelirimiz olacak belki çok daha iyi sağ sol bek transferleri yapacağız elimizdeki oyuncular artık apoletli şampiyon olmuş takımın parçası olarak daha kıymete binecek metin ali feyyaz dönemindeki gibi bir ekip ve kalkınma dönemine gireceğiz inşallah  çok heyecanlıyım şimdiden özledim Beşiktaşımı....

Eğer olabiliyorsa varsın müze,restorantlar,ısıtma sistemleri vs. gayri eksik olsun  yeni sezona bırakılsın abi açalım şu stadı ağaçlı yoldan uzanarak şu takıma BEŞİKTAŞTAN destek olalım kocaman bir üçlü çekelim (kar yağmaya başladı romantikleştim biraz. )

:super: takımın ağaçlı yoldan alacağı enerji bile son haftalarda çok şeyi değiştirecektir

Çevrimdışı panic13

tek hedef stadın son 4-5 maça yetişmesi..

bunun için gerekirse serme hibrit çimi de göze almış olabilirler.. bu zaten her sene yenilenen bir çim.. sadece 4-5 maç oynanacağı için bu yaz yenileme yapılmayıp bir sonraki sene tekrar çim ekimi yapılabilir..

bu bize 2 hafta kazandıracaksa şu an 2 hafta çok önemli çünkü takım şu an iyi gidiyor olabilir ama (güya) evimizde aldığımız puanlara bakıldığında gerideyiz.. stat olmadan şampiyonluk imkansız değil ama çok zor ve yönetim haklı olarak bu riske girmek istemiyor..

bu durumda 4 sene 0 kupacılara gün doğacak..

ben yönetimin en doğru kararı alacağına eminim ve bir an evvel eksiklerle de olsa stadımıza geçmemiz lazım.. asıl açılış yeni sezon öncesi yapılabilir ama göçebe durumdan acilen kurtulmalıyız..

bir konuda da artık hayret ediyorum.. bu stat için her şeyin en iyisi yapılıyor.. 2 yıldır şüphe ettiğiniz her konuda sonuç en iyisi olmadı mı?

diyelim ki şu an normal serme çim yapıldı bunun kalıcı olacağını nasıl düşünürsünüz? artık herkes anlamış olmalı ki amaç her şeyin en iyisini yapmak ve hibrit çim bunun olmazsa olmazı

tamamen bitsin öyle açılsın diyenlere de bir şey sormak istiyorum: şampiyonluğun kaçma riski mi yoksa eksiklerle de olsa açılması mı?

Bizim Nevzat Demir'den kaldırıp Arena'ya kuruyorlarmış :D @Erdem Çözer
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Arthur

Herkese günaydın. Şöyle bir baktım; bu sezon kendi sahamızda oynayabileceğimiz son maç Osmanlıspor maçı, tarihi 15 Mayıs. Çimin geçici olarak serme yapılıp maçları oynadıktan sonra 1 Haziran gibi hibrit çalışmasına başlansa dahi yeni sezona çok rahat yetişir. Serme çimin maliyetini de ekstra oynanabilecek 1 maç bile çıkarır. Bu iyi yönetim bunu hesaplamıştır. Membranın çok hızlı bir şekilde yapılacağını düşünüyorum ama koltuklardan şüpheliyim ben.     

Çevrimdışı Erdem Çözer

Herkese günaydın. Şöyle bir baktım; bu sezon kendi sahamızda oynayabileceğimiz son maç Osmanlıspor maçı, tarihi 15 Mayıs. Çimin geçici olarak serme yapılıp maçları oynadıktan sonra 1 Haziran gibi hibrit çalışmasına başlansa dahi yeni sezona çok rahat yetişir. Serme çimin maliyetini de ekstra oynanabilecek 1 maç bile çıkarır. Bu iyi yönetim bunu hesaplamıştır. Membranın çok hızlı bir şekilde yapılacağını düşünüyorum ama koltuklardan şüpheliyim ben.     

koltuklar da abaküs sisteminde olduğundan çok hızlı takılacak.. asıl zaman alacak iş şu an yapılıyor

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı İhsan

Beyler olayı çok büyütüyorsunuz...

son 4 maç demek sadece 6 saat açık kalacak demek stad... 90*4 = 360 dakika = 6 saat...

loca + koltuk +çim + wc+ restorant + büfe + kartal yuvası + çevre düzenlemesi halledilirse

müze + kuleler + kulup Binası +  BJK tv vs    maç dışındaki günlerde yapılmaya devam edilir.... oraların kapıları kapatılır.. Kimse içerisi nedir ne değildir anlayamaz zaten....

ama sadece bu saydıklarım için bile gece mesaisi yapmak lazım...

Bence çok yanlış düşünce bu.
1. Sponsorlarla anlaşmalar var. Vodafone zaten geç açılmasından yakınıyor.
2. hasılat min 5 milyon euro olacaktır
3. Olimpiyat yerine evinde oynayacaksın
4. 'yarım yamalak' açılsa bile herhaliyle olimpiyat ve FTden daha iyi olacaktır.
5. Loca sahipleri gece gündüz kullanıyor orayı. nasıl sadece 6 saat olur?!??
Eğer geçekten 4 maç içerde oynayabilirsek alternatifler üretmek yönetimin görevidir! Serme Çimi düşünmemek sorumsuzluk olur.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

koltuklar da abaküs sisteminde olduğundan çok hızlı takılacak.. asıl zaman alacak iş şu an yapılıyor
Herşeyi o kadar hızlı yapıyor ki neden biz 1 senedir bekliyoruz o zaman? :) Daha yapılacak onlarca iş var bunlar olmadan nasıl açacağız stadı? 4 ayda bunların hepsi bitmez ve hepsi de bitirilmesi gereken işler. Ocak ayında içerideki işçilikler biter diyordu herkes daha bence en az 2-3 ay var içerideki işlerde. Ha dersiniz bu işler için 150 tane daha yeni eleman işe başlayacak yeni eleman alımı yapılacak o zaman tamam derim. Mevcut ekiple ve hızla bu işler bitmez.

Kedi yolları
Membran
Vodafone Antenleri
Drenaj ve ısıtma sistemi
Küfekiler
Çim
Koltuk ankraj sistemi
Koltuk korkulukları
Koltuklar
Localar
Işıklandırma sistemi
İnce işler
Giriş çıkışlar
Büfeler
Basın tribünü
VIP loca alanı
Çevre düzenlemesi
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ikarus

Arkadaşlar tff nin vereceği 3 milyon liradan sonra mı serme çim yapılması kararı alındı ?

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaşta kar var, yoğunluğunu hissettiriyor arada.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Erhan

Semerler tamamlanmak üzere sanırım

Semerler ok de Faruk membran nerelerde acep biten yerlerden başlasalar iyiydi.

Çevrimdışı sallapati

Bence çok yanlış düşünce bu.
1. Sponsorlarla anlaşmalar var. Vodafone zaten geç açılmasından yakınıyor.
2. hasılat min 5 milyon euro olacaktır
3. Olimpiyat yerine evinde oynayacaksın
4. 'yarım yamalak' açılsa bile herhaliyle olimpiyat ve FTden daha iyi olacaktır.
5. Loca sahipleri gece gündüz kullanıyor orayı. nasıl sadece 6 saat olur?!??
Eğer geçekten 4 maç içerde oynayabilirsek alternatifler üretmek yönetimin görevidir! Serme Çimi düşünmemek sorumsuzluk olur.

müze + kuleler + kulup Binası +  BJK tv  dışında herşey hazır olursa son 4 maça açalım dedim zaten... Localar yapılır fakat eylülde herşeyiyle tamamlanır...

localar zaten 3er yıllık satıldı.. locanın tarihini eylülden başlatırsın olur biter...

benim demeye çalıştığım olay şu....

dışarıdan bakıldığında %100 hazır olacak.. çim 4 maç için normal çim yapılacak...

hazır olmayan yerler kimsenin göremeyeceği kapıların kilitli olacağı yerler olacak... maç günleri dışında ufak ufak oraları da halledeceksin..

Çevrimdışı eşbaşkan

Saat 10:43
Eski açık tarafına bir kedi yolu daha takılıyor...