Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870942 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

semerlerin en az ikisi takılmıştır 1 veya 2 tane kalmıştır.
6 taneymis eski aciktakileri unutarak yazdim aceleyle 6 ama 2-3tane daha takipmis olabilir gun bitmeden kedi yollari ilerlemis iyi bi gun daha gecmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

vay be Matteo nun kulakları çınlasın geçen sene onun sayesinde bu sketch up ı bulmuştum şimdi gerçeğini gördük. :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe abi kedi yolu bitince direk membran işine mi başlanılacak?
valla bi bilgi yok vincler cikacak mi cikmayacakmi pazartesi belli olur o zamana kadar celik isi kalmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

valla bi bilgi yok vincler cikacak mi cikmayacakmi pazartesi belli olur o zamana kadar celik isi kalmayacak

:tabe: :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

bakalım yarın nasıl gelişmeler olacak ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Dün bugün karşılaştırması alsak size zahmet  :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın kar yağsa bile hafif olacak Perşembe bastıracak kar yağışı o nedenle kalan semeler bitecek
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

Dikkat ettiyseniz tirbünlerin birleşme köşelerinde kedi yolu yok
(Eski açık-Kapalı)
(Kapalı-Yeni açık)

Acaba buralar sizin günlerce tartıştığınız kedi yolu çıkış noktaları olduğu için orada kullanılacak parça farklı bir parça olduğundan takılmıyor olabilirmi?

Çevrimdışı FARUK

Dikkat ettiyseniz tirbünlerin birleşme köşelerinde kedi yolu yok
(Eski açık-Kapalı)
(Kapalı-Yeni açık)

Acaba buralar sizin günlerce tartıştığınız kedi yolu çıkış noktaları olduğu için orada kullanılacak parça farklı bir parça olduğundan takılmıyor olabilirmi?
2 sinde boş bırakılan yerler farklı bilmiyorum nasıl olacak ben yine numaralı kapalı ortası olur diye düşünüyorum

iyi akşamlar arkadaşlar,ben yeni üye oldum kusura bakmayın bişey sorcam bu kedi yolu nedir ben anlamadım? Yapılan yeri söyleyebilirmisiniz?

Kedi yolları ışıklandırma Vodafone internet vericisi gibi şeylerde yardımcı olacak.

Kedi yolları ışıklandırma Vodafone internet vericisi gibi şeylerde yardımcı olacak.
anladım teşekür ederim:)

Çevrimdışı Ensar

iyi akşamlar arkadaşlar,ben yeni üye oldum kusura bakmayın bişey sorcam bu kedi yolu nedir ben anlamadım? Yapılan yeri söyleyebilirmisiniz?
son günlerin en meşhur sorusu :D hoşgeldin bu arada , elinde fotoğraf olanlar sana çok güzel anlatacaklar şimdi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı vural

Çatının altına monte edilen , gerektiğinde her türlü çalışmanın yapılabilmesi için teknik personelin kullanacağı yol olarak düşünebilirsin.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin evlatlarını sağlıklı birer kartal birer kartaliçe olsunlar inş  :)
amin.. saol kardeşim :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

kedi yolu 13 takilmis o zaman
@Efe @FARUK işinize karışmak gibi olmasında 4 tane semer kalmış gibi..

son günlerin en meşhur sorusu :D hoşgeldin bu arada , elinde fotoğraf olanlar sana çok güzel anlatacaklar şimdi :)
eyvAllah:) bilgi veren herkese teşekür ederim...

Çevrimdışı kivanc

kedi yolları sayesinde forumda ki üyelikler de çoğalıyor  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Aslında yoğun kar yağışı olabilecek en iyi zamana denk geldi. (Tahminlere göre) Yılbaşı yüzünden zaten 1 veya 2 gün tatil olacaktı sanıyorum. Aşırı rüzgar ve tipi olmadığı sürece kar yağışı etkiler mi onu da bilemiyorum  :alala:  operatörün görüşünü etkileyebilir belki telsiz vs başka türlü de bağlantı kuruluyor. Dikkatli bir şekilde çalışıla da bilir.  :) Moral bozmaya gerek yok fazla.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Eski açık-Numaralı tarafından, Numaralı tribün koltuk raylarına da başlanmış.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?