Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871887 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı batu1903

merhaba arena kartalları az önce şöyle bişe okudum doğruluk payı varmı ne derece doğru bilmiorum ama inandırıcı geldi.

Arkdaşlar,BJK Arena’nın teknik özelllikleri ile ilgili,aldığım son bilgileri sizlerle paylaşmak isterim.43.447 Kapasite / 147 Loca /2150 VIP koltuk / Küfeki kaplamalı dış kolonlar / BJK MÜZESİ / KRTLYVS / Moda Merkezi / VIP Restronlar / TUV Rehinland / Sertifikalı açılır,kapanır koltuklar / İklimlendirilmeli Hibrit Çim / Slikon Fiberglass Membramlı Asma,Germe Çelik / Visco Vision teknolojisi / Yeşil Stadyum_____olarak İmar tutanaklarına,geçici kabul talebidir. Burada yabancı,kelimelerin anlaşılması yönünde,bazılarını açıklaması şunlardır. ( TUV Rehinland ) Dünyanın en güvenilir,onaylanmış ürünlerine sertifika veren kuruluştur..Bu ürünlerin hepsi en hassas,testlerden geçmiştir,hata payı sırdır.( Visco Vision Teknoloji ) Buna NASA Teknolojiside deniliyor.Kalite ve konfor, sağlıklı inşaat projeleri,( Hibrit Çim ) İçinde belli oranda yapay çim ve doğal çim mixi, ( Slikon Fıberglass Membran ) En çok,merak edilen soru ! Konuyu bilen uzman arkadaşlardan aldığım bilgi ; Bu malzemenin şeffafı yok, Atex Mesh olarak bilinen seçenek ise,su geçirgen özelliğe sahip.Ürün Güneş ışıklarını geçiş yapacak,üstten bakıldığında beyaz membram kaplamalı olacak fakat ; Şeffaf görüntüsü olmayacaktır.( Yeşil Stadyum ) Çevreci olacak, Elektiriğini,suyunu kendi üretecek,kapalı alanlarda yüzde,yüz temiz hava veren,klımalarında ozon dostu gaz kullanılan,sürdürülebilir ve akıllı teknolojiye sahip olacaktır.
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı GökhanG

sanmıyorum çünkü başkan'ın 2 hedefi var..
1- mutlaka şampiyon olmak.. son haftalarda açılacak stat takıma müthiş bir ivme katacaktır
2- seçime mutlaka tamamlanmış ve açılmış bir stat ile girmek
İnşallah öyledir bence ikimizin düşüncesi de mantıklı.. Bende isterim son haftalarda açılsın gecen sene Tekirdağ'da üniversiteye başladım hayal kuruyordumikinci sınıfta hafta sonları İstanbul'a giderim mabetimizde gırtlak patlatıp geri gelirim diye ama mezun olucam yakında daha nasip olmadı bu hayalim :bandit:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nedir bu rivayet? bizde bilelim.
Full beyaz olacagi söyleniyor Baskan Ruyasinda görmüş Inci gibi olsun istiyorum stad demisti Lig tv ye

Buradan yola cikarsak Full beyaz ihtimali yuksek gibi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deadam

Bugün havadan mütevellit çok ilerleme yok semerler bitmemiş kedi yolları artmamış
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı iyimserure

merhaba arena kartalları az önce şöyle bişe okudum doğruluk payı varmı ne derece doğru bilmiorum ama inandırıcı geldi.

Arkdaşlar,BJK Arena’nın teknik özelllikleri ile ilgili,aldığım son bilgileri sizlerle paylaşmak isterim.43.447 Kapasite / 147 Loca /2150 VIP koltuk / Küfeki kaplamalı dış kolonlar / BJK MÜZESİ / KRTLYVS / Moda Merkezi / VIP Restronlar / TUV Rehinland / Sertifikalı açılır,kapanır koltuklar / İklimlendirilmeli Hibrit Çim / Slikon Fiberglass Membramlı Asma,Germe Çelik / Visco Vision teknolojisi / Yeşil Stadyum_____olarak İmar tutanaklarına,geçici kabul talebidir. Burada yabancı,kelimelerin anlaşılması yönünde,bazılarını açıklaması şunlardır. ( TUV Rehinland ) Dünyanın en güvenilir,onaylanmış ürünlerine sertifika veren kuruluştur..Bu ürünlerin hepsi en hassas,testlerden geçmiştir,hata payı sırdır.( Visco Vision Teknoloji ) Buna NASA Teknolojiside deniliyor.Kalite ve konfor, sağlıklı inşaat projeleri,( Hibrit Çim ) İçinde belli oranda yapay çim ve doğal çim mixi, ( Slikon Fıberglass Membran ) En çok,merak edilen soru ! Konuyu bilen uzman arkadaşlardan aldığım bilgi ; Bu malzemenin şeffafı yok, Atex Mesh olarak bilinen seçenek ise,su geçirgen özelliğe sahip.Ürün Güneş ışıklarını geçiş yapacak,üstten bakıldığında beyaz membram kaplamalı olacak fakat ; Şeffaf görüntüsü olmayacaktır.( Yeşil Stadyum ) Çevreci olacak, Elektiriğini,suyunu kendi üretecek,kapalı alanlarda yüzde,yüz temiz hava veren,klımalarında ozon dostu gaz kullanılan,sürdürülebilir ve akıllı teknolojiye sahip olacaktır.
nereden okudun bunu?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

bir an kendimi futbol başlığında eski mesajları okuyorum sandım buraya hangi ara tıkladım be derken acı gerçeği gördüm  :D

Çevrimdışı batu1903

nereden okudun bunu?
mustafanın sitede ayrıca zaten sahip oldugumuz bilgiler ancak kapasite ile böle net rakam sölemesi dikkatimi çekti onun dışında bildigimiz şeyler belirtmek isterim .
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı ahmetemre

@ahmetx  ayıkla pirincin taşını :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

galiba semerleri birakip kedi yoluna yonelmisler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

mustafanın sitede ayrıca zaten sahip oldugumuz bilgiler ancak kapasite ile böle net rakam sölemesi dikkatimi çekti onun dışında bildigimiz şeyler belirtmek isterim .
evet küsüratına kadar rakam verince gerçekçi görünüyor hakikaten

Çevrimdışı ozan062

Ortada çok başarlı bir yönetim var

hocam zaten burdan sonrasını okumaya gerek yok cnk hiçkimse hiçbirseyi bilmiyor, bilemezde,,

bircok sey yapılmıyor biz sanıyoruzki para yetmiyor izin verilmiyor hayır stadı yapanlar hayır diyormus kimileride tam tersi bizimkiler istiyor kurumlar izin vermiyor

kesinlikle kapasite bir sorundur cnk 60 yıl once nasıl 15bin büyük bir rakamsa 60 yıl sonrada suanki rakam çerezlik olucak...bu bir sorun ama araziyi vericem deyip vermeyenler oldugu surece cacık olmaz

ama bunu bile eleştirebilirsin cnk hakkındır art niyetlisin diyene bende sen oylesin derim:) cnk imkansız değil ugrasmadılar derim

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aoguzd

bilgileri @ahmetx abi mi verdi :D

Çevrimdışı ahmetemre

hocam zaten burdan sonrasını okumaya gerek yok cnk hiçkimse hiçbirseyi bilmiyor, bilemezde,,

bircok sey yapılmıyor biz sanıyoruzki para yetmiyor izin verilmiyor hayır stadı yapanlar hayır diyormus kimileride tam tersi bizimkiler istiyor kurumlar izin vermiyor

kesinlikle kapasite bir sorundur cnk 60 yıl once nasıl 15bin büyük bir rakamsa 60 yıl sonrada suanki rakam çerezlik olucak...bu bir sorun ama araziyi vericem deyip vermeyenler oldugu surece cacık olmaz

ama bunu bile eleştirebilirsin cnk hakkındır art niyetlisin diyene bende sen oylesin derim:) cnk imkansız değil ugrasmadılar derim
baş trol geldi ben de nerde kaldı diyordum :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Onlarda Bu bilgileri Forum uyemiz @ahmetx abi den almislar..

Bu bilgiler @ahmetx abinin imzasinda yaziyor hemde 1 yildir yazıyor degisklik oldukcada değiştiriyor @batu1903

Çevrimdışı Deadam

Mustafanın sitede gördüğüm kadarı ile yeni açıkda 2 kedi yolu daha takılmış
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı okilic

ben de istiyorum, istemek hakkımız ama her istediğimiz olur mu? Koşulların hiç önemi yok mu? Sidik yarıştırmak tabi ki güzel , daha güzel olan bu yarışta rakiplerle arayı tamamen kapattığımız hatta Öne geçtiğimiz. O Yüzden bence rahat olmalıyız.

Aynı şeyi söylüyoruz  :tabe: Senin nickin Süleyman Seba idi dimi ? Sonrandan İlhan Mansız oldun :) O zamanda bana muhaliftin şimdide :) ama aynı şeyi söylemişiz zaten neye itiraz ettin anlamadım  :D Ya şu muamele yanlış burada Eğer adam Beşiktaşlı olmasa beşiktaşı sevmese niye gelsin burada okusun yazsın takip edip mesai harcasın. Kapasite yüksek istemek bir haktır. Ama cevap belli verilen izinler ,arazi yapısı vb durumlardan dolayı yapılabilen maksimum yapıldı. 60 sene sonrasını düşünen arkadaşlar içinde diyeceğim odur ki bundan 10 sene önce iphone yoktu biri size anlatsa deli heralde derdiniz. Belki o zaman stadyumlar havada olacak bilemeyiz şimdikinin tadını çıkartalım ama merak etmeyin bunu yıkmazlar bu tarihi anıt  :icool:oldu  .

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı batu1903

Onlarda Bu bilgileri Forum uyemiz @ahmetx abi den almislar..

Bu bilgiler @ahmetx abinin imzasinda yaziyor hemde 1 yildir yazıyor degisklik oldukcada değiştiriyor @batu1903
anlıyorum hocam kişisel iletide de gördüm onay verilen felan ve kapasite ile ilgili bi netlik olmadığı için netleştimi anlamında paylaştım kaçırmışız sorry  :ebebe:
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koltuklar bembeyaz olsun. Kapalı'da "BEŞİKTAŞ JK" yazsın, Yeni Açık'ta da "1903" yazsın süper olur :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."