Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868633 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Savaş

Kar gelmeden semerleri bitirsek iyi olacak. Muhtemelen bi 4 veya 5 gün vinçler çalışmayabilir.

Normal bir kar gelmiyor sanırım. Değişik bişey bu gelen. Semerler bitse şu 4 güne.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

yaktırtmazlar değil mi açılışta :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süpriz yakmaz deriz yakar açılışı yaparız  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Altuğ

@Altuğ  la konuşun şikayetlerinizi ona iletin burdan

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/forum-ile-ilgili-oneri-ve-sikayetler/675/

@osman1903   @capo di capi

Akıllı telefon kullanıyorsanız Tapatalk kullanmanızı öneririm yaklaşık 1100 forum üyesi aktif bir şekilde Tapatalk uygulaması üzerinden bizi takip ediyor.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Membran kotu hava kosullarinda takmiolarsa en cetin aylara giririoruz etki etmiosa cok daha hizli devam edilr.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Membran kotu hava kosullarinda takmiolarsa en cetin aylara giririoruz etki etmiosa cok daha hizli devam edilr.

bence çetin geçecek 3 ay var önümüzde  :icool: bizi baya etkileyecek şuda var yeni sezon için problem yok o yüzden aslında etkilensekte bi zararı yok kar yağışının tadını çıkaralım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

bence çetin geçecek 3 ay var önümüzde  :icool: bizi baya etkileyecek şuda var yeni sezon için problem yok o yüzden aslında etkilensekte bi zararı yok kar yağışının tadını çıkaralım :D
Efe bursayla ayni membransa etkiler ama su var ben bursanin mebrani bastan sona takip ettim sende etmissindir calisan sayisi cok azdi 7 8 kisiyle basladilar ole bitirdiler stadlari her iste bole olduklari icin gec acilio bence bizim mebranda daha fazla kisi calisir.

Çevrimdışı Efe

Efe bursayla ayni membransa etkiler ama su var ben bursanin mebrani bastan sona takip ettim sende etmissindir calisan sayisi cok azdi 7 8 kisiyle basladilar ole bitirdiler stadlari her iste bole olduklari icin gec acilio bence bizim mebranda daha fazla kisi calisir.

sıkıntı soğuk havanın etkileyip etkilemeyeceği onu bilmiyoruz eğer etkilemezse zaten 60 değilde 70 günde biter çok sıkıntı  değil ama etkileyecekse en az 2 ay gecikir hava hep soğuk olacak çünki problem yaratacak soğuk kar yağışı değil aslında kar en fazla 4-5 gün kaybettirir ama soğuk 2 ay
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Ya stad yetisir yetismez ben insaati takip edip keyfini cikariorum o ayri tabi sampion olarak donmek var ama ben bunun yaninda en cok stadin acilis sezonu olarak seneye olursa ilk sezonunda o muhtesem stadda sampionlar ligi muzigini dinlemeyi cok istiorum tabi deneme amacli deil sampionlar ligine katilarak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Deniz

Dewe erol facebooka stadin içinden video koymus mobilde olduğum icin paylasamiyorum pcde olan varsa el atarsa iyi olur.
Yanindaki adamin tribundeki dikligi görünce korkusu cok guldurdu :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı heart

Upload henüz başladı, sanırım 12-12:30 arası tamamlanır  :ebebe:

video yüklenmiş. elinize sağlık.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı murat

farketmiyor ki hertürlü değişikliği farketmiyoruz :D sıkı takipteyiz başkan'a bunu söyleyi verseydin keşke abi :D @MURAT
başka şeyler peşindeydim @canergiray77

Çevrimdışı mellfred

Link verseniz tam süper olacak drone kaydı için

Çevrimdışı NiyamPhontas

Son 2 haftadır her gün sıkça takip ettiğim siteye yeni katıldım herkese selamlar  :)  Son drone videosunda 108 semer saydım yanılmadıysam salı günü biter gibi semer işi :halay:

Çevrimdışı Kalyoncu

Son 2 haftadır her gün sıkça takip ettiğim siteye yeni katıldım herkese selamlar  :)  Son drone videosunda 108 semer saydım yanılmadıysam salı günü biter gibi semer işi :halay:
Hoşgeldin :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalizm

Link verseniz tam süper olacak drone kaydı için

hocam verilmiş daha önce ama bir daha verelim @mellfred
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Erdem Çözer

Upload henüz başladı, sanırım 12-12:30 arası tamamlanır  :ebebe:

eline sağlık bu drone harika bir şey :) tarihi duvar için de ayrıca çok teşşekürler.. bu arada video başlarda bir süre takılıyor.. atarken bir sıkıntı mı oldu acaba  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Dewe erol facebooka stadin içinden video koymus mobilde olduğum icin paylasamiyorum pcde olan varsa el atarsa iyi olur.
Yanindaki adamin tribundeki dikligi görünce korkusu cok guldurdu :)

Aynen, Aykan abi o da :D

Bugünde maç var, hava güzel olacağa benziyor, statta da çalışmalar iyi gider umarım.

Güzel bir Pazar günü geçirmemiz dileğiyle :)

Çevrimdışı ahmetx

linkedine göre etna membranda 10 kişiye kadar çalışan gözüküyor ama muhtemelen geçici işçi çalıştıracaklardır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı baro19

Günaydın, TFF Vodafone Arena'nın çimlerinin yapımını üstlenmiş diye bir haber var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Günaydın, TFF Vodafone Arena'nın çimlerinin yapımını üstlenmiş diye bir haber var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

günaydın.. masa başı haberdir diye düşünüyorum.. çimi kimin yapacağı belli
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı smtcglr

maşallah stad çok iyi gidiyor ben askerden gelince son işler kalmış olur sanırım  :sevinc

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günaydın.. masa başı haberdir diye düşünüyorum.. çimi kimin yapacağı belli
Maliyetini üstlenmiş olabilirler belki :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık