Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Upload henüz başladı, sanırım 12-12:30 arası tamamlanır  :ebebe:
teşekkür ederiz biraz şov seyredelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

içimden bi his p.tesi günü koltuk takımları başlanıcağını söylüyor.
p.tesi membrancıları görebiliriz koltuklara daha var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

inşallah yaa.

mabet küstü mü naaptı? hiç uğramaz oldu.

Hanım salmıyor zaar ellaam @bjk_mabet  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Skorbord l, işiklandirma ve Anten montajlari vinçsiz mi yapilacak?
skorbord için vinç gerekiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Popular Demand

Selam,  keske trailer babinda 1-2 dakikalik bi upload yapabilseydin.

Abi sirf yarina kalmasin diye anca hazirladim bunu. Zaten izliyorum da, luzumsuz sekilde sabit cok kalmisim ayni noktada. Video 20dk ama 10dksi bos olmus :)
          [img width=41

Çevrimdışı dessocu

wireless şifresini de değiştirecek değil ya. insan tuvaletten girer gene girer.  :lol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

hiç işim yoktu, devenin fotolardan yerde 71 tane semer saydım. kaç takılmış siz hesaplayın.
97 takılmış oluyor.Gelecek Cuma'ya kadar semer biter.Kedi yollarıda 5 OCAK'ta finish. :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı attila_metu

Abi sirf yarina kalmasin diye anca hazirladim bunu. Zaten izliyorum da, luzumsuz sekilde sabit cok kalmisim ayni noktada. Video 20dk ama 10dksi bos olmus :)

Anladim kardesim sagol. Ellerine saglik.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deadam

zaar la ellaamı aynı cümlede görünce aha torpah dedim :D
nöörüyon diyesim geldi :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ALBATROS

2016'ya ilk membranın serimiyle girilseydi iyi olurdu

Çevrimdışı Efe

görüntüye göre kar yağmadan çalışılacak 4 günümüz kaldı bu dört günde mümkün olduğunca hızlı şekilde çalışmak lazım tüm çelikleri sahadan temizlemek gerek 31 inde kar istanbulu ve marmarayı vuracak yaklaşık 4-5 gün etkili olması bekleniyor
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 23:35:10 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Cok guzel degilmi

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı can1903

İstanbulda kar aşrı etkili olacak.

Çarşamba gününden itibaren çalışılmaz 4-5 gün fırtına ve kar olcak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

bu yılbaşınada illa kar denk geliyor ne hikmetse.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Allah'ın izniyle Çarşamba'ya kadar semerler bitse,kedi yollarıda 20'yi geçse süper olur.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı mellfred

p.tesi membrancıları görebiliriz koltuklara daha var.
günde 500 koltuk takılabilirliğinden bahsediliyordu. 44-45000 kapasite desek, aşağı yukarı 90 gün eder ki nisan başına zor yetişiyor.
 o halde mart 19'da açılması şimdiden imkansız diyebiliriz

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı mmeteris

yaktırtmazlar değil mi açılışta :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan

bekmez akıllılar  :lol: :lol: