Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867320 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onuratasayan

Aylarca testere kiriş saydık prekast saydık çatı kolonu saydık sonra oluklu boru saydık hadi öyle ya da böyle semer de sayıyoruz da arkadaşlar hic düşündünüz mu biz koltuk nasıl sayacaz? Ne olacak bu gözler? :lol:

Çevrimdışı poedr

Arkadaş sizi nasıl içeri alıyolar ben nasıl girebilirim bi yol gösterin nolur Trabzondan buraya geldim burdan içeri giremiom
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Efe

Aylarca testere kiriş saydık prekast saydık çatı kolonu saydık sonra oluklu boru saydık hadi öyle ya da böyle semer de sayıyoruz da arkadaşlar hic düşündünüz mu biz koltuk nasıl sayacaz? Ne olacak bu gözler? :lol:
onu bende sayamayacağım valla yoruldum gözlerde yoruldu içeriden net sayıyı alırız kaçtane takıldığına dair :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

onu bende sayamayacağım valla yoruldum gözlerde yoruldu içeriden net sayıyı alırız kaçtane takıldığına dair :icool:
En tatlı yerinde canlı yayın yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

En tatlı yerinde canlı yayın yok

başkan kem gözleri dışarıda tutmaya çalışıyormuş  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkan duysa bizi güzel olacak Bi tane kamera alıp yerleştirsekmi😄😄

Çevrimdışı murat

efe konu sadece nazar da değildi.başkan açıklamasında kameradan günlük takip edildiği için ilerleme farkedilmiyor dedi.

Çevrimdışı canergiray77

efe konu sadece nazar da değildi.başkan açıklamasında kameradan günlük takip edildiği için ilerleme farkedilmiyor dedi.
farketmiyor ki hertürlü değişikliği farketmiyoruz :D sıkı takipteyiz başkan'a bunu söyleyi verseydin keşke abi :D @MURAT
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

Merakımdan soruyorum yeni açık numaralı ve eski açık kapalı köşelerine dışardan kule vinç yardımıyla çatı yapılsaydı bu vinçler sayesinde iskelet bittiğinde mebran döşemesi çimle birlikte yapılsaydı daha mantıklı değilmiydi
kule vinçler o ağırlığı kaldıramıyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı SoRe

iyi geceler...... gece çalışması size:-)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bektur

Günaydın Vodafone Arena! Bol kedili yollar!
hayat bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

360 scorboard harika..
Gunaydin Beşiktaş arena :)

Kimse yazmamis ben yazayim bari @Yalçın abi bu 360 skorboard degil , Kubik skorboard bu :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartal39

Günaydın Arena Kartalları  :uyucam: İstanbul'da hava durumları nasıl inşallah çalışmaya engel bir durum yoktur.

Günaydın Arena Kartalları  :uyucam: İstanbul'da hava durumları nasıl inşallah çalışmaya engel bir durum yoktur.
An itibari ile Hava Kapali ancak yagis yok ayni zamanda oyle aman aman bir sogukta yok gayet iyi bir hava var..

Çevrimdışı Popular Demand

An itibari ile Hava Kapali ancak yagis yok ayni zamanda oyle aman aman bir sogukta yok gayet iyi bir hava var..

Tam Drone'luk yani  :bandit:
          [img width=41

Çevrimdışı Kartal39

Aman hocam dikkatli ol. Allah kazasız belasız bir çekim nasip etsin..  :)

Çevrimdışı Popular Demand

Aman hocam dikkatli ol. Allah kazasız belasız bir çekim nasip etsin..  :)

Amin abi, inşallah  :)
          [img width=41

Çevrimdışı serti67

günaydın semer sayıcam dıee şaşı olanlarr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı poyraz37

günaydın BEŞİKTAŞ sevdalıları

iyi geceler...... gece çalışması size:-)

bu nedir ya super

eline sağlık kardeşim @SoRe

Çevrimdışı onurturan

Amin abi, inşallah  :)
Gunaydin arkadaslar @Popular Demand ağıt ağır sür aklimiz sende kalmasin 5 dakika geç varırsın en kötü.. :captain:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Kartal Sevdalıları.
Puslu bir Ankara sabahından selamlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona