Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867301 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

mebran üç farklı tonda

elinize sağlık 3.cü olan olucak birtek en uçtaki şeffaf bölge eksik onuda yapsaydınız herhalde bilmeyen birisi çatı bitmiş diyebilirdi çok gerçekci  :ok:

Çevrimdışı SoRe

yapacaktım tam olarak ne açıklıkta onu bilmiyorum şeffafmı olcak

Çevrimdışı Yalçın

Iyi de bizim kaplama parca parca mi olacak yoksa butun seklinde mi?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı SoRe

Çevrimdışı fiko1903

Merakımdan soruyorum yeni açık numaralı ve eski açık kapalı köşelerine dışardan kule vinç yardımıyla çatı yapılsaydı bu vinçler sayesinde iskelet bittiğinde mebran döşemesi çimle birlikte yapılsaydı daha mantıklı değilmiydi

yapacaktım tam olarak ne açıklıkta onu bilmiyorum şeffafmı olcak

bilinmiyor :)

Çevrimdışı Yalçın

Parca parca olursa kotu olucak gibi duruyor. Ne kadar saglam olursa olsun, arasindan sizmalar olacaktir. Estetik olarak da kotu. Biraz baska stadyumlarin kaplamalarini da arastiralim..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı celiker1

Alın size mavi hibrit çim :) Elimden geldiğince yaptım :)

Yaaa arkadaş ne yapıyorsunuz siz!Burak gibi adamlar normalde atlıyor zaten,birde bu sahayı gördülermi aaaa havuz deyip hiç ayakta durmazlar :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Parca parca olursa kotu olucak gibi duruyor. Ne kadar saglam olursa olsun, arasindan sizmalar olacaktir. Estetik olarak da kotu. Biraz baska stadyumlarin kaplamalarini da arastiralim..

parça parça'dan kastınız nedir ?

1 sıra 1 sıra yapılacak işte 1 sırada parça olmaz aralarındaki açıklık derken onu anlamadım yalnız semerler oluklar o yüzden takılıyor mebranda sağından solundan akan sular oluklara akıcak depolanıcak :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

parça parça'dan kastınız nedir ?

1 sıra 1 sıra yapılacak işte 1 sırada parça olmaz aralarındaki açıklık derken onu anlamadım yalnız semerler oluklar o yüzden takılıyor mebranda sağından solundan akan sular oluklara akıcak depolanıcak :)
her semere bir parça kotu olur diyor galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı boateng

kaç semer kaldı? yavaştan membran,koltuk başlar artık  :ishock:

Çevrimdışı Efe

kaç semer kaldı? yavaştan membran,koltuk başlar artık  :ishock:
31 aralık günü işeri bitirmeleri gerekiyor şuan ki duruma göre bakarsak ocak ilk günlerinde çatıcılar artık sahadan çıkmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Scorboardlar membran takılmadan önce mi takılacak? Daha sonradan takmak mümkün olur mu?

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı quentine83

saha içinde hiç bişey kalmadı nerdeyse.yılbaşından sonra kar var.ondan mı stok yapmıyorlar acaba saha içine.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

bu arada membran hariç çatıyla alakalı ilk işten bugüne ne kadar zaman geçti .1 yıl oldu mu.beklediğimizden çok daha fazla uğraştırdı .geçen yıl hatırlıyorum çatı 6 ay sürer diyene sövüyorduk:))
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Exory_1903

Semer saymaktan gözlerim etrafı cift görüyoo  :ebebe: :ebebe:
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

31 aralık günü işeri bitirmeleri gerekiyor şuan ki duruma göre bakarsak ocak ilk günlerinde çatıcılar artık sahadan çıkmalı
Eeee   şeffaf  membranlar için  vinç  gerekmiyormu  içerden.

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Eeee   şeffaf  membranlar için  vinç  gerekmiyormu  içerden.
bence gerekmiyor 4 ocakta çimciler içeri girmesi gerekiyor başka bi ihtimal yok artık benim gözümde  :icool: işi bitirip paletlileri sökmeye bizi çağıra bilirler 1 günde paketleriz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

10 Aralık 2014 ilk çatı parçaları takıldı :)

Çevrimdışı Efe

çatı 1 yılda tamamlandı benim verdiğim süre 4-6 ay arasıydı il olarak ama acayip bir yapı yapınca bu 1 sene oldu ama beklediğimize deydi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Exory_1903

çatı 1 yılda tamamlandı benim verdiğim süre 4-6 ay arasıydı il olarak ama acayip bir yapı yapınca bu 1 sene oldu ama beklediğimize deydi :icool:

Kesinlikle
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!