Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

hayırlı cumalar bakalım kedı yolları montajı semerler kadar kolaymı kolaysa hızlı gıder
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

çatı iç halka membranı  ya konya stadı ya da red bull new york gibi görünecek bakalım nasıl olacak

[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 11:22:41 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın Beşiktaş Arena

hayırlı işler
bol güneşler
hayırlı cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yldrmaydn

kedi yolunun takılış aşamalarından da bir iki foto çekebilirsen süper olur. herkesin kafasında bir soru işareti çünkü o parça nasıl kalkacak nasıl yerleşecek diye.
@keremfrat1
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sylar

bursa belediye stadyumu bile 44 binmiş fikret başkan duy sesimizi 45 yap kapasiteyi.  toki stadyumları kadar olmasa da 45 bin olsun.

Çevrimdışı insolente_jk

Stad inşaatının en keyifli günleri ayları başlıyor  :ishock: Çekilen onca cefadan sonra fazlasıyla özlem duyulan güzel günlere çook ama çook az kaldı inşallah :tabe:

Hayırlı Cumalar..
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Yanliz her gecen gun stad gözumr büyük gorunuyor bir turlu cozemedim neden :) @ahmetx @Efe  @Necmi
sen bide koltuklar takildiktan sonra gor icinde kaybolacak kerem bide vincler be zaman cikacak sorsana sana zahmet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

kedi yolunun takılış aşamalarından da bir iki foto çekebilirsen süper olur. herkesin kafasında bir soru işareti çünkü o parça nasıl kalkacak nasıl yerleşecek diye.
@keremfrat1
Cektim :) kolay gibi ama ilkler her zaman zordur

Çevrimdışı keremfrat1

Sende bizim gözümüzde büyüyorsun bu güzel haberlerinle ve paylaştığın fotolarla @keremfrat1
Teşekkür :) cok mutlu oldum gercekten tesekkur ederim abicim :)

Çevrimdışı yldrmaydn

bence kedi yolunu arkaya bağlamak için en uygun bölge yeni açık üst. orada kamera konması için hazırlanan yerin arkasından yukarı çıkış verilebilir.

teşekkürler @keremfrat1
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Artık çatıda kediler dolaşabilecek mi yani ?  :ishock:

Çevrimdışı keremfrat1

çatıdandır o çatıdan , membrandan sonra daha büyük görünecek .
:) goz demekki bir yeri sabit gösteriyor ozaman stad buyor çünkü kapaliyken etrafi gormoycez dogru :)

Çevrimdışı huseyin3018

Haberler muhteşem  :claps: Bende dün öğlen geçtim stadın yanından büfede yemek yiyorlardı . Stad resimlerdekinden daha dehşet ve korkutucu görünüyor . Buradan kolay kolay kimse çıkamaz . Resimleri biran önce paylaşırsanız meraktan çatlayacam :ebebe:

Çevrimdışı Erdem Çözer

ulan şeytan diyor bas parayı, stat çevresinde iyi bir noktaya kamera yerleştir canlı yayın yap.. Başkan'ın saçma sapan takıntıları yüzünden en heyecanlı anları izleyemiyoruz.. Önce, ben acele ettirdim kaza oldu de, sonra nazar de.. Bu nazar da Dünya'nın sadece bazı bölgelerinde var herhalde veya avrupalı nazara inanmadığından statları kazasız belasız bitiyor.. ayrıca nazara bu kadar inanıyorsan kameranın gördüğü tüm açılara kocaman nazar boncukları tak olsun bitsin..
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 11:19:23 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

bence kedi yolunu arkaya bağlamak için en uygun bölge yeni açık üst. orada kamera konması için hazırlanan yerin arkasından yukarı çıkış verilebilir.

teşekkürler @keremfrat1
yeni açık ortada tribün kolonlara dayanmıyor zannetmiyorum oraya yapılacağını.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bursa belediye stadyumu bile 44 binmiş fikret başkan duy sesimizi 45 yap kapasiteyi.  toki stadyumları kadar olmasa da 45 bin olsun.
43563 bursa stadı

Çevrimdışı Deadam

@keremfrat1 Kolay Gelsin

Baya bir fotoğraf albümü yaparsın artık bugün inşallah.

Akşamda yeniinönü ile ritzkartalı güzel resimlerle günümüzü şenlendirir inşallah

@bjk_mabet de bi bilgilendirme yazısı döşenir bugün
Hafta sonuda konyayı yener ilk yarıyı güzelce kapatırız inşallah
Ne çok dua ettim

:D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ZEKI

hatta @emirüçgöz den sabah icin soyle yukaridan mabedimizin bir fotografini istesek

Çevrimdışı Efe

kedi yolunada basladiklarina gore 1 ocak gunune kadar bu islerin tamami bitecek soru su vincler ne olacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dessocu

kedi yolunada basladiklarina gore 1 ocak gunune kadar bu islerin tamami bitecek soru su vincler ne olacak :D

çatı 4 ocakta membrancılara teslim edilecek zaten.

bilmiyormuydunuz yoksa?

Çevrimdışı serti67

bugunde vinçlere taktı arkadaş sıfırcı Mahmut hoca gıbısın hep enselerındesın 😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS