Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870081 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

cok uzun oluklularda bugun biterse islem tamam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

cok uzun oluklularda bugun biterse islem tamam
bugun biterse harika olur, yarin icin yagmur beklentisi fazla.
Koltuklarda korkuluklar yavas gidiyor simdiye kadar en azindan kapalidaki korkuluklarin bitmesi gerekirdi diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bursa stadında membran montajı küçük vinçlerle yapılmıştı.. Başkan da sürekli olarak paletli vinçler çıkmadan zemine başlayamıyoruz diyor.. Acaba küçük vinçler saha çalışmaları için sorun çıkarmıyor olabilir mi @Efe ?
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 10:21:58 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı İlker

bizim zemin -3 de olacak , yoktur herhalde deniz seviyesinin altında bir stadyum . Hem taraftar hem de atmosfer basıncının en fazla olduğu bir stadyum olacak.
Tşk. :ok:

Çevrimdışı Efe

Bursa stadında membran montajı küçük vinçlerle yapılmıştı.. Başkan da sürekli olarak paletli vinçler çıkmadan zemine başlayamıyoruz diyor.. Acaba küçük vinçler saha çalışmaları için sorun çıkarmıyor olabilir mi @Efe ?
valla sahadan tum vinclerin cikmasi gerekiyor drenajin baslamasi icin ust kaplamanin tumu disaridan montajlanmali ocak basi vinclerin cikmasini istiyorsak az kaldi bi bitsin cati isleri tam cikip cikmayacaklarini gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugun biterse harika olur, yarin icin yagmur beklentisi fazla.
Koltuklarda korkuluklar yavas gidiyor simdiye kadar en azindan kapalidaki korkuluklarin bitmesi gerekirdi diye dusunuyorum.
zeki abi koltuk isi yavas gider zaten daha zaman var ilk sahaya ne zaman baslanacak onu ogrenmek gerek sahayla es zamanli gidecektir koltuk imalati
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bu anglo saxonların stadlarında tribünleri birbirinden ayıran tel örgü cam falan filan yok demek ki adamlar biletini nerden aldıysa gidip oraya oturuyor. Var mı İngiltere ,İrlanda, İskoçyada maça giden bilgi verse ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Eski açık kapalı birleşiminin orda kedi yolu takılıyordu galiba 9 buçukta.Büyük vinç tutuyodu küçük vinç sabitliyodu galiba.İnşallah öyledir ki öyle ben gördüğüme inanırım. :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Uzunlar kediler bugün güzel bir gün olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

1.Butun haberler doğru ikI cok uzun oluklular takıliyor
2.Kedi yollu takiliyor Bismilllah :)
3.Ben stadayim  :lol:
4. Eski aciga kadar koltuk isleri gecmis yani koltuk demirleri

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tayfunyasar

hoba fotolar fotolar :D

herkese günaydın
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı terol1903

Mübarek cuma günü dualarımızı kabul et Allah'ım . Yeni stadımızda müthiş bir maçta ( Avrupa maçı olur , şampiyonluk maçı olur ) yönetim de olmayı nasip et Allah'ım . :busted_cop:
Siyah - beyaz güzel renklerdir !

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Yanliz her gecen gun stad gözumr büyük gorunuyor bir turlu cozemedim neden :) @ahmetx @Efe  @Necmi

Çevrimdışı Erdem Çözer

:halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Yanliz her gecen gun stad gözumr büyük gorunuyor bir turlu cozemedim neden :) @ahmetx @Efe  @Necmi
çatıdandır o çatıdan , membrandan sonra daha büyük görünecek .

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ilhan

Sende bizim gözümüzde büyüyorsun bu güzel haberlerinle ve paylaştığın fotolarla @keremfrat1

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kedi yollarının takılmasına başlanması demek çatıda sona baya baya yaklaştık demek :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı aoguzd

kerem çok uzun olukluların ikisinde de mi çalışma var? rica etsek çok uzun olukluları ve kediyolunu çekebilir misin?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ZEKI

vol 1 vol 2 lerini ozledik.. @keremfrat1

Çevrimdışı ahmetx

Etna membran seni sahneye davet ediyoruz başla artık bir taraftan  gari de gari