Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871234 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

testere kirişlerin prekastlarla birleştiği yerler canımı sıkıyordu. ama bu gün gördüm ki orayada bir işlem yapılmış çok da güzel olmuş :)
yeni mi görüyorsun yapılalı çok oldu.
burası ürün veren firmaların logolarının renklerini değiştirdiği stadyum
kırmızı olması gereken yangın dolaplarının özel üretimle siyah yapıldığı stadyum :)
her detay düşünülüyor buda böyle olsun denecek bir olumsuzluk yok.

Çevrimdışı Efe

ne kadar çok başlığı sabote etmeyi seviyorsunuz  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

jöle kafalının biri çıkmış. Beşiktaş stadının oaraya yapılmasına izin verilmemliydi yanlış oldu onun dışında güzel stad diyor. Kafayı yiyecem adama kafa atmak istedim. (Pardon adam dedim. )
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

Beyler konu dışı yapıyorsunuz. şimdi öyle de güzel bir konuki silemiyorum :bandit:
en iyisi kapatın silmek zorunda kalmayayım

Çevrimdışı Efe

Beyler konu dışı yapıyorsunuz. şimdi öyle de güzel bir konuki silemiyorum :bandit:
en iyisi kapatın silmek zorunda kalmayayım

abi sen yazana kadar ben  :kar:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Alt katlardaki koltuklar beyaz olacak değil mi?

Çevrimdışı Efe

Alt katlardaki koltuklar beyaz olacak değil mi?
valla hepsi beyaz olacak bu gidişle :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

abi sen yazana kadar ben  :kar:
sorun değil gece temizleyecektim zaten :ok: beni işden kurtardın :evillol:

Çevrimdışı Efe

sorun değil gece temizleyecektim zaten :ok: beni işden kurtardın :evillol:
bilgi almak isteyenlere ayıp oluyor sitenin kuruluş amacına aykırı binlerce kişiye ayıp oluyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

O da nerden çıktı  :alala:
son takılan tüm koltuklar beyaz bir tane siyah görmedim artık herşeye hazırlıklı olmak lazım boğazın incisi siye bi söz var ortada :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savarona

senede bir yazıyorsun bari silinmeyecek bir şey yaz :kop: :kop: :kop:
öyle yapmıştım zaten :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Savarona

:alala: aman diyeyim o zaman silinecek şeyler yazma sakın  :D
ben denerim de... Beşiktaş lılığım dan gelen aykırı da olsa dosdoğruluk ne kadar müsaade eder bilemem:)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Şeffaf kısımın malzemesi netleşmiş. @Yigit_Gelir kardeşimizin öğrendiği gibi teflon kaplı ptfe ile lamine edilmiş delikli fiberglas mesh olacakmış.Yani sert bir malzeme değil membran tipi olacak, şeffaf cam gibi değil buzlu cam gibi hayırlı olsun inşallah.

Hadi hayırlısı olsun abi, güzel bir malzemeydi. Tabi Stat için kullandıklarında daha geniş olacaktı, bakalım :)  Hangi renk olacakmış abi, nereden öğrendiniz bilmiyorum ama :) Şeffaf olduğuna göre Gridir herhalde?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mert34

kuzey bileti devir etmek isteyen varsa talibim konu dışı oldu kusura bakmayın

Çevrimiçi Necmi

kuzey bileti devir etmek isteyen varsa talibim konu dışı oldu kusura bakmayın
Başakşehir stadında kombine devri yok kardeşim @mert1903   birazdan bu mesajları sileceğim

Çevrimdışı ilhancelebi

@ilhancelebi  hoşgeldin
Sagolasin Necmi, sizi takip ediyorum zaten ama hic bir yorum yazmamistim. Fotograf cok guzeldi paylasmadan gecemedim.

Çevrimiçi Necmi

Sagolasin Necmi, sizi takip ediyorum zaten ama hic bir yorum yazmamistim. Fotograf cok guzeldi paylasmadan gecemedim.
evet gerçekten güzelmiş

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimiçi Necmi