Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Mustij1903

sadece 10 M $ peşinatı aldık ödemeler stad bitince başlıyor.
yani bildiğim kadarıyla alacaklar duruyor. Zaten eşit taksitlere bölünmüş
ve bir sene sonranın hakkını tüketemiyorsun @Mustij1903
Necmi bey kusura bakma cevabınız yeni gördüm. Çok teşekkür ederim.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı gencerbjk

Bence membranların bir kısmı ( numaralının tamamı , eski ve yeni açığın bir kısmı) içerden yapılacak.Dışarda vinçlerin çalışabileceği boş olan diğer kısımlar dışardan yapılacak.

Çevrimdışı ahmetx

mebran yamultmaz ama bi anada hepsini bir yere yığarsan çatı yamulmaktan beter olabilir yani o iş olmaz  :D
bu tamamen çatıcıların bir an önce işi bitirmek istemesinden kaynaklı olabilir
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Karabay

testere kirişlerin prekastlarla birleştiği yerler canımı sıkıyordu. ama bu gün gördüm ki orayada bir işlem yapılmış çok da güzel olmuş :)

Çevrimdışı Efe

testere kirişlerin prekastlarla birleştiği yerler canımı sıkıyordu. ama bu gün gördüm ki orayada bir işlem yapılmış çok da güzel olmuş :)
aynen güzel bir ayrıntı olmuş her yeriyle ayrı ilgileniyorlar yapanların ellerine sağlık en ufak estetik kaybı olmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence Vodafone yazin Emirates Cup gibi bir turnuva yapsin Amerikadan bir takim Avrupadan birtane ve Asya dan birtane takimla olsun ve her sene olsun hem bogaz sayesinde hem stad , hem vodafone hem biz reklam yapariz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetx

Şeffaf kısımın malzemesi netleşmiş. @Yigit_Gelir kardeşimizin öğrendiği gibi teflon kaplı ptfe ile lamine edilmiş delikli fiberglas mesh olacakmış.Yani sert bir malzeme değil membran tipi olacak, şeffaf cam gibi değil buzlu cam gibi hayırlı olsun inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir fikir: Vodafone Arena'nın açılışında Süleyman Seba Kupası adıyla bir dünya deviyle maç yapılsın ve her sene bu kupa macı tekrarlansın...

Adı, Şeref Bey Kupası olabilir..Baba Hakkı Kupası olabilir.. Adı önemli değil!!
Emirates Cup gibi bir organizasyondan bahsediyorsunuz sanirim

Evet olabilir cokda Güzel olur..

Ama Bu isi Vodafone de yapabilir Vodafone Cup gibi

Boyle bisey olursa Suleyman Seba veya Baba Hakkinin isimlerini veremeyebiliriz :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Antalyadan sonra Sivasında pikselli koltuk dizaynı seçmesi bizi pikselden kurtaracak iyi oldu onların bizden önce bitirmesi bizimkileri uykudan uyandırdı.

Çevrimdışı ahmetx

herhalde linkteki gibi...

http://www.fiberflon.de/Haberler/Page-287-20.aspx
yiğit gelir örneğin bir benzerini paylaşmıştı delikli örgü üzeri şeffaf muşamba gibi bir malzemeyle kaplı, pc yanımda yok resmini koyabilirdim.

Çevrimdışı sahinnd

Üst kata yapılan korkuluklar bana  ust kat beyaz koltuklardan olusacakmis izlenimini verdi. O korkuluklar siyahta cok siritir sanki.
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı cursedofdragon

Şeffaf kısımın malzemesi netleşmiş. @Yigit_Gelir kardeşimizin öğrendiği gibi teflon kaplı ptfe ile lamine edilmiş delikli fiberglas mesh olacakmış.Yani sert bir malzeme değil membran tipi olacak, şeffaf cam gibi değil buzlu cam gibi hayırlı olsun inşallah.

çok iyi haber  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Üst kata yapılan korkuluklar bana  ust kat beyaz koltuklardan olusacakmis izlenimini verdi. O korkuluklar siyahta cok siritir sanki.
bugün bir arkadaş o korkuluklara güneş ışığı vurduğu için beyaza boyanmış zannetmişti, beyaz olacak büyük ihtimalle tüm stadyum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bugün bir arkadaş o korkuluklara güneş ışığı vurduğu için beyaza boyanmış zannetmişti, beyaz olacak büyük ihtimalle tüm stadyum.
Tek Renk Candir

Hem daha ferah hemde daha Şık durur

Benim tercihim Full siyah olurdu ama  bEyazda olur , Ikiside bizim :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 34BJK64

Biz stat açılana kadar gidip Şükrü Saraçoğlu'nda, TT Arena'da oynayalım, parası neyse veririz deyince statlarımıza Beşiktaş sadece deplasman maçında gelir diyen renkliler şimdi Açılışı Barcelona değil GS ve FB birlikte yapalım bizde yıllarca İnönü'de oynuyorduk diyor Ekşi'de.

Bunlar cidden kafayı üşütmüş. Vodafone Arena'ya FB ve GS taraftarları deplasman maçında bile giremez. Bize stat vermeyeceksin, nerede oynarsanız oynayın diyeceksin, sonra kalkıp açılışı bizle yapın diyeceksin.

Şu renkliler kıskançlıktan çatlıyor böyle bir statları yok diye. Bazıları da statımıza gece kondu diyor. Gece kondu görmek için Seyrantepe'ye gitseler yeterli.  :bandit:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı boateng

duşakabinin camı gibi olucak dimi çatı, şeffaf ama içi göstermeyen ?

Çevrimdışı sahinnd

açıkçası ben kapalı alta siyah koltuklarla Besiktas JK  yazisi olmasi sarti ile tavim beyaz koltuklara. Tek renk en iyisi bence ayrica bogazin incisi denirken de beyaz koltuklardan olusacagini dusunmustum.
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı beşiktaşk

Nurus var mıydı yeni eklemisler galiba. Yeni çektim

Çevrimdışı attila_metu

Ne düşünüyorsunuz ?

Guzel ulkemin klise meraki. Bir furyanin pesinden gitmeye bayiliyoruz. Stad, stadyum dururken ne gerek var acaba.

Çevrimdışı YunusEmre

Mağazalar ve buro tipi işler yapan bi firmaya benziyor...

Çevrimiçi murat

bir aydan fazla oldu.nurusun kamyonetini @Yunus fotoğraflamıştı.

Çevrimdışı Koa_lAA

ne arena sı ya...

"stad la vodafone" olsa tadından yenmezdi...