Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5872929 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

valla ben inanmıyordum ama 15 nisan gibi herşey hazır olabilir stadda..

ben çatının kaldırdıktan sonra olan kısmının bu kadar hızlı olcağını tahmin etmemiştim

Çevrimdışı Efe

59 @Efe   biri daha takılmamış öylece asmışlar çatallara
olsun biz konusurken 60 i gecmistir onlar :icool: onemli olan baya ilerlemisler 2 vinc gunde 20 adete yakin takabilir artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

ben çatının kaldırdıktan sonra olan kısmının bu kadar hızlı olcağını tahmin etmemiştim

ocak başında demirlerin hepsinin takılacağını biz düşünüyoruz :)

Daha mebran kaplaması,çim,koltuk takımı,stad içi ve çevre düzenlemesi var.

Nisan zor o yüzden.

Mayıs gibi olabilir ama.

Çevrimiçi Necmi

tribünler dolunca küçük veya kısa görünmesi die bi durum zaten olmayacakki. mat siyah gerçekten çok asil duruyor. birde şöyle düşünmek lazım taraftar beyaz ağırlıklı forma giymiş tribünlerin yarı yarıya dolu olduğu bir maçta tribünler otomatikman siyah/beyaz görünmez mi?
tribünler dolunca siyah olmasınında bir önemi kalmıyor ama :D
Beşiktaş taraftarı siyah forma tercih eder beyaz forma çok ender olur.
çürüttüm teorini :evillol:  @tangaz

Çevrimdışı Popular Demand

yuh.. istemiyorum dedin ama yine de desteğe hazırız kardeşim

Allah razı olsun hocam eyvallah..
          [img width=41

Çevrimiçi Necmi

geciktiler bile ben 20 sinde biter diyordum kedi yolları dahil  :bandit:
Başlamak için çok zaman kaybettiler yoksa 20 sinde çok rahat biterdi.

Çevrimdışı brci

@Başkan bir el atsa futbolcu çıkış tünelinin sağına ve soluna 3 sırayı yaptırsa da Tr de bir ilk olarak İngiliz tipi yedek kulübesi yapsak  :naughty:

varyaa efsane olur . Keşke olabilse böyle :( too late :(

Çevrimdışı mellfred

fikstüre baktım hem 16 hem 23 nisanda deplasman görünüyor bize. sivas ve akhisar maçları.
30 nisana yetiştirirsek kayseri maçıyla stadı açarız sanırım. ama umarım 9 nisana yetişir de bursa'ya kendi evimizde koyarız

Çevrimdışı ahmetx

gelecek yıllarda yaparız bak görürsün , demedi deme  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

fikstüre baktım hem 16 hem 23 nisanda deplasman görünüyor bize. sivas ve akhisar maçları.
30 nisana yetiştirirsek kayseri maçıyla stadı açarız sanırım. ama umarım 9 nisana yetişir de bursa'ya kendi evimizde koyarız
bursa ya deger vermis olursun, barcelona ile acilis yapılacak hafta içine denk getirilir, bir şov ile acilir. Baskan zaten açılıştan iyi bir hasilatta elde eder.  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 18:12:34 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

gelecek yıllarda yaparız bak görürsün , demedi deme  :D
çok hoş olur ya . Zaten tribünlerin sahaya yakınlığı da ortada tam düşler sahnesi olur :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Boğazın beyaz incisi geliyor az kaldı  :bandit:

şu üstteki projede üst katlarda çıkış kapısı bile yok :D

Çevrimdışı ZEKI

Boğazın beyaz incisi geliyor az kaldı  :bandit:

Bu proje muazzam bir projeydi. Su anki projeden sonra en cok begendigim projeydi. Bogazin incisinin bogazda parlayacagi gunlere az kaldi.

Çevrimdışı ahmetx

şu üstteki projede üst katlarda çıkış kapısı bile yok :D
detaylandırılmamış projeydi o

Çevrimdışı sallapati

bence bu Türkiye için hayal.. her maç ceza yeriz.. rakip hocalara futbolculara sataşma olur

Çevrimdışı heart

arada bir tane dikine boru yok.
neden bir fikri olan var mı ?  :alala:
bütün köşelerde mi yok acaba ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı burakkk1903

hayır, bence o siyahın boğucu etkisi sürüp gidecek. her türlü kazanan biz olucaz   :D

Hiç kendinizi yormayın pikselli olacak  :D :D öyle daha güzel juventusun  stadı gibi çok hoş vallahi  :sevinc
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı muhammetrslan

Mermiler Atılacak Gökyüzüne, Şampiyon Olduğun Gece Piuvv Piuvvv Piuvvv!!

Çevrimdışı Efe

kedi yollarini yavastan yerlerine yakin taraflara koyabilirler oda baslasada tum isler baslamis ve bitmis olsa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

arada bir tane dikine boru yok.
neden bir fikri olan var mı ?  :alala:
bütün köşelerde mi yok acaba ?
simsiyah olacak merdivenlerde dahil :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

kedi yollarini yavastan yerlerine yakin taraflara koyabilirler oda baslasada tum isler baslamis ve bitmis olsa :)
Evet artık yerinde bir görelim şu kedi yollarını  :bandit:
Bu arada yazan oldu mu fark etmedim ama tarihi duvarda tarihi kapının üst kirişine de beton dökülüyordu öğlen saatlerinde
oradaki beton işi de bitmiş oldu herhalde.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı heart

@Efe abi kedi yolları biraz zorlayacak gibi. takılacak yerler arada kaldığı için biraz uzun sürebilir diye tahmin ediyorum.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı cio

Stat bence de hızlı ilerliyor ama Nisan tahmini yapan arkadaşlar, ben de dahil olmak üzere sanırım içerde bilmediğimiz şeyler var.

Twitter da şöyle bir link dönüyor.

http://www.geutebrueck.com/tr_TR/referanslar-29393/news/vodafone-arena-secured-by-geutebruck-40241.html?term=arena#ArticleText

Firma bizim stat güvenlik sistemi için anlaştığımız firmaymış ve kuracakları sistemin 09.2016 itibariyle çalıştırılacağından bahsetmişler.  :steamed: