Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870880 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

:D o zaman salla abi, ne diye bu kadar büyüttüler :D bizi de burada üzüyorlar :P 
hımmm eminim çok üzülmüşsündür :D

Çevrimdışı attila_metu

Arada puan cetveline bakiyorum moralim duzeliyor. Siz de oyle yapin.

Çevrimdışı Efe

şu şeffaf bölümü baya merak etmeye basladim nasil olacak ve nasil takacaklar merak konusu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

hımmm eminim çok üzülmüşsündür :D

Beter olsunlar abi de üzüldüğüm bir emekçinin başına bir şey gelmesi :)

Çevrimdışı ers1903

Şansimiza havalarda iyi gidiyor ,hey masallah ..

Çevrimdışı Efe

Şansimiza havalarda iyi gidiyor ,hey masallah ..
ocak başına kadar sıkıntı yok o güne kadar çatı biter gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

eğer uzun oluklularda sıkıntı yoksa yarın kalan 3 taneyi takarlar biraz semer takarlar.Çok uzun olukluları ne zaman takıcaklar bakalım ?

Çevrimdışı Efe

eğer uzun oluklularda sıkıntı yoksa yarın kalan 3 taneyi takarlar biraz semer takarlar.Çok uzun olukluları ne zaman takıcaklar bakalım ?
bugün taktılar yarısını çok uzun oluklunun sonra indirdiler yarın tekrardan takacaklardır
Şampiyon Beşiktaş JK

bugün taktılar yarısını çok uzun oluklunun sonra indirdiler yarın tekrardan takacaklardır

biliyorum hatta ben sana yazmıştım neden indirdiler geri diye :) Bir sıkıntı oldu yada test amaçlı taktılar inşallah yarın 1 tanesini takarlar bari 3 uzun olukluyla beraber.

Çevrimdışı Hunter1987

Beni en çok korkutan eski açık tarafı. Resmen belalı, ne gecikme olduysa hep o tarafta oldu.

Bu arada kedi yollarından kaç tane takılacak ? @Efe

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Efe

ritz kartalından aldım bu fotoyu stadımızın mebran bölümü aynı görüntüde olacak şeffaf bölüm böyle olmayacak daha farklı görünecek bizde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Beni en çok korkutan eski açık tarafı. Resmen belalı, ne gecikme olduysa hep o tarafta oldu.

Bu arada kedi yollarından kaç tane takılacak ? @Efe

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

42 adet görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

biliyorum hatta ben sana yazmıştım neden indirdiler geri diye :) Bir sıkıntı oldu yada test amaçlı taktılar inşallah yarın 1 tanesini takarlar bari 3 uzun olukluyla beraber.
onu dengede tutmak zor 2 ye bölük takacaklar bir bütün kaldırsalar daha iyi olur mu diye düşündüm  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Numarali köşede 3 tane semer 4'lü olarak takilmiş :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı quentine83

malum çatının çelik konstrüksiyonu bitti bitiyor.membranların sahaya gelmesi gerekmiyor mu yavaş yavaş.bu konuda bi açıklama var mı yada ben mi kaçırdım.
İsmet Yarkın ONUR

malum çatının çelik konstrüksiyonu bitti bitiyor.membranların sahaya gelmesi gerekmiyor mu yavaş yavaş.bu konuda bi açıklama var mı yada ben mi kaçırdım.

gelmiştir belki :)

Çevrimdışı Efe

gelmiştir belki bence daha erken serme işlemi için aralık sonu gidişata bakarak tahmin yapabilriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Yalçın ve @sallapati harika yazilar olmus emeginize ve yureginize saglik

koltuk montajinda da artik yavas yavas numarali ve eski aciga girismeleri gerekiyor

Çevrimdışı binnur32

içimden bir ses dış yapı bitecek ama içerisi bitmeyecek diyor iç tarafta daha çok iş var gibi dış yapıda ince detaylar yok ama içeride çok ince detay var

Çevrimdışı binnur32

hedef 33 haftaysa belki yetişir ama marta yetişmez gibi

Çevrimdışı Efe

ayrıca ortaya ulaşmak için de yollar olacak

tabi onlarıda takacaklardır saha içine 42 takılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hedef 33 haftaysa belki yetişir ama marta yetişmez gibi
mart 19 olmayacaksa şampiyonluk maçına açarlar şampiyonluk olmayacaksa hiç açmazlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Efe bizim catinin dış kismi hafif disari dogru tasacakmi yoksa yoksa sifira sifir mi olacak ,sifir olursa yagmurun yagis sekline gore kolon arasindan en ust siralar islanmaz mi ?