Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AmaralGürses

Cok büyük kötülükler yapti :bandit:
Mesela Stad yapti , Tesisleri yeniledi , Basket salonu projesini hazırladı , Potansiyelli genc oyunculari kadroya dahil edip geleceğin takimini kurdu , Maas skalasini en alt seviyeye indirdi , 268 kusur milyonluk Sponsorluk anlaşmalarına imza atti daha ne kadar kötülük yapabilir Bu kulübe :alala:
Derhal Istifa etmeli :bandit:

3 yılda 0 şampiyonluk, 0 kupa, 0 final, onu unutmuşsun. Kimse maddi durum falan demesin çok karşı örnek verebilirim.

Nereden baktığına göre değişir kısacası... Fikret Orman'ın başarılı olup olmamasını bu sezon belirleyecektir. Avrupa'dan elenildi zaten, şampiyonluk gelirse kredisi olacaktır, yoksa 4 yıl üstüste 0 çekmeyi kimse izah edemez.

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle merhaba, iyi kandiller. Çok uzun zamandır takip ediyorum, üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Herkesin emeklerine sağlık.

en uzun oluklu ile alakalı fikrim, bence o iki parçayı aşağıda birleştirip sonra takacaklar yerine. O parçayı bu gün kontrol amaçlı takmış çıkarmış olabilirler.

Çimlerde kramponları yakın zamanda görme dileklerimle iyi akşamlar
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı ZEKI

@Efe belkide fotolairn cekilis saatlerinde fark vardir. Birde oyle dusun

Seba ile Orman'i kıyaslamak bence cok sacma, birisi baskanligini tamamlamis yaptiklair ile tarihe gecmis baskanimiz. Digeir sie daha onunde sureleri olan bir baskan, degerlendirme yapabilmemiz icin donemini tamamlayip tarihin sayfalarindaki yerini almasini beklesek daha saglikli yorumlar yapariz.
İlk 3 yilları kıyaslarsak belki daha saglikli sonuclar elde ederiz.

Çevrimiçi Necmi

ilk başta konu dışı diyenler arada böyle gaz muhabbetlerin olması foruma üye ve daha çok tıklanılırlık sağlar, kötü bir şey değil konu dışılar bazen abartılmadığı sürece.
gelelim konu dışı olayına benim fikrim tabi ki doğruluğunun kanıtlanması diye bir şey yok ki ben dikte etmiyorum benim dediklerim kesin doğrudur diye, yarın öbür gün de biri çıkar yıldırım demirören bjk tarihinin en iyi başkanıydı der o zaman ona da aynı cümleleri kullanırım ama anladığım kadarıyla @Necmi üstat bu konuda karışılmaması gerektiğini savunuyor. karışmayalım bir şey söylemeyelim aynı mantık, doğrusuyla yanlışıyla bir şeyleri mantıklı bir şekilde idrak etmesi gerekiyor insanların, fikret orman bana göre ne başarısızdır ne başarılıdır, sadece zamanla göreceğimiz bir süreçtir bu.
bu arada Seba adı geçen hiç bir yazıyı konu dışı olarak algılamam
hiç bir Beşiktaşlınında algılayacağını düşünmem. Nur içinde yatsın.

Çevrimdışı asyakartalı

saçma sapan ve ''gereksiz''atışma ve muhabbettleriniz bittiyse stadı konuşabilirmiyiz   :steamed:

Çevrimdışı Seckinn79

Seba başkan olduktan 31 sene sonra, bugün tüm camia tarfından seviliyor ve saygı duyuluyor.
Yıldırım başkanken seveni-öveni çoktu, bugün malum.
Orman içinde bu tartışmayı bence daha sonra yapın..
Şimdi semer sayma vakti. 1 günde kaç kesiyolu takklır onu tahmin etme vakti.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 18:17:37 Seckinn79 ]

Çevrimdışı ZEKI

saçma sapan ve ''gereksiz''atışma ve muhabbettleriniz bittiyse stadı konuşabilirmiyiz   :steamed:
sacma sapan dedigin muhabet Besiktasin Baskanlari ile ilgili muhabet kelimlerimize biraz dikkat etsek.

"stad basliginda bu tartismayi yapmak yerine baska baslikta yapsaniz ......" desneiz cok daha dogru olmaz mi

Çevrimdışı cursedofdragon

Seba yaptı bitti ilahlaştırmayın ondan sonraki gelecek adamlarda başarılı olacak burda dikkat ediyorum fikret orman ismi ne zaman yazılsa hep bir düşmanca ortam oluşuyor.

İçimizde renklilerin olduğunu düşünüyorum şahsen düşündüğüm 2-3 isim var elimde delil olmadığı için suçlama yapamıyorum fakat bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten.

Ya bizim taraftar çok değişti yada birşeyler dönüyor orası çok kesin.

Çevrimdışı serdart

içten başlarken ilk semerden öncesi şefaf olacak şu şekilde.

Çevrimdışı asyakartalı

sacma sapan dedigin muhabet Besiktasin Baskanlari ile ilgili muhabet kelimlerimize biraz dikkat etsek.

"stad basliginda bu tartismayi yapmak yerine baska baslikta yapsaniz ......" desneiz cok daha dogru olmaz mi
burada konuşulduğu için saçma sapan kelimesi tam yerindedir.kelimelerimi dikkatli kullanırım. ''boşa değil''

Çevrimiçi Necmi

Bursa'nın yaşadığı soyunma odası skandalını ( bana göre skandal ) yaşar mıyız? Boruların patlayıp, tavanın patlaması olayını?

Bu neden kaynaklandı?

Kedi Yolları, çalışanlar için yürüyüş yolları aslında. Bunu gösterebilir misiniz fotoğrafta :) ?
kaza her zaman herkesin başına gelebilecek bir şey öncelikle bunu dikkate almadan
konuşmak yanlış. Bu bir skandal değil talihsizlik diyelim. Bizimde çatı yıkıldı şimdi bu skandalmı oluyor :)
kaza olmaması lazım ama oluyor malesef büyük ihtimal işi aceleye getirip denetleme faslını es geçmişlerdir.
Bizde bildiğim kadarıyla her yer yüksek basınç verilerek denetleniyor. Orda işin devlet denetiminde
olması ve gevşek davranılmasından kaynaklandığını tahmin ediyorum birde bitmemiş natamam bir stad
açtılar. Bizim denetleme mekanizmamız özel sektör standartlarında yürüyor hiç kaza olmaz anlamı çıkmaz
elbette ama işin çok daha sıkı tutulduğu bir gerçek. Sırf işi organize etmek ve denetlemek için bizim iş yapan bir firmamız var
propan gözden bir şey kaçmasın diye bu firmaya bu paralar ödeniyor. Başımıza gelmezmi elbette gelebilir ama çok düşük bir ihtimal.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Necmi abi, skandal dememin nedeni aslında senin cümlende saklı.

"büyük ihtimal işi aceleye getirip denetleme faslını es geçmişlerdir." Onun altında biri olsa, üstüne yıkılsa, yazık yani.

O çatının üzerinde harfiyat birikmiş ve çökmüş diye yazmışlar forumlarında :)

Biz tam bittikten ve denetimler tamamlandıktan sonra açalım da böyle olaylara mahal vermeyelim :)

Çevrimiçi Necmi

Seba yaptı bitti ilahlaştırmayın ondan sonraki gelecek adamlarda başarılı olacak burda dikkat ediyorum fikret orman ismi ne zaman yazılsa hep bir düşmanca ortam oluşuyor.

İçimizde renklilerin olduğunu düşünüyorum şahsen düşündüğüm 2-3 isim var elimde delil olmadığı için suçlama yapamıyorum fakat bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten.

Ya bizim taraftar çok değişti yada birşeyler dönüyor orası çok kesin.
yok renkliler çok kıskanıyor ve saygı duyuyor.
bunu ancak biz kendi içimizde yaparız. :D
bizim içerden göremediğimizi renkliler dışardan bayağı iyi görüyorlar. seba başkanlık döneminde eleştirilmiyormuydu
elbette eleştiriliyordu. Sebanın asker arkadaşı gibi ama o dönem Beşiktaş taraftarı bu dönemki kadar kendini
kaybetmemişti.

Çevrimdışı Sezer94

Fifa veya euro maçlarini burda oynariz onumuzdeki donem inş :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

"büyük ihtimal işi aceleye getirip denetleme faslını es geçmişlerdir." Onun altında biri olsa, üstüne yıkılsa, yazık yani.

Biz tam bittikten ve denetimler tamamlandıktan sonra açalım da böyle olaylara mahal vermeyelim :)
yok be abicim 50x50 tavan kaplaması onlar geçme konan çok hafif malzemeler 5 katlı binanın
tepesinden düşse sana genede hasar vermez :) su patlayınca basıncından uçmuş yerlerinden insanlar abartmayı sever.  :D

Çevrimdışı Oktay

3 yılda 0 şampiyonluk, 0 kupa, 0 final, onu unutmuşsun. Kimse maddi durum falan demesin çok karşı örnek verebilirim.

Nereden baktığına göre değişir kısacası... Fikret Orman'ın başarılı olup olmamasını bu sezon belirleyecektir. Avrupa'dan elenildi zaten, şampiyonluk gelirse kredisi olacaktır, yoksa 4 yıl üstüste 0 çekmeyi kimse izah edemez.
yaww sen biara forumca toplandığımızda katılsana bize.. bazen insanları yazdığı yazılarla çözemiyosun yüz yüze muhabbet ettimi daha güzel iletişim kuruyosun.. @AmaralGürses

Çevrimdışı AmaralGürses

Ördek patileri beklentimizden hızlı bitmişti, dinazor boyunları normal hızda seyretme, merkep belleri ise maalesef istenilen hıza ulaşamadı. İnşallah ivmelenerek devam eder bundan sonra.

Çevrimiçi Necmi

aslında komedi o değilde neydi bunların yöneticilerinden biri vodafone arenanın önünden geçmişti ve kendi statlarını daha güzel ve kaliteli olduğunu
savunuyordu :D  zeminler şap tavan kaplamaları eften püften bir malzemeyle geçiştirilmiş bırak bizi kalite olarak Başakşehirle bile mukayese edilmez
bence çok kalitesiz bir şekilde yapılmış çok sıradan bir stad umarım zamanla düzeltirler. Yoksa harcanan zamana ve emeğe yazık
şu haliyle çok baştan savma gibi görünüyor.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

yok be abicim 50x50 tavan kaplaması onlar geçme konan çok hafif malzemeler 5 katlı binanın
tepesinden düşse sana genede hasar vermez :) su patlayınca basıncından uçmuş yerlerinden insanlar abartmayı sever.  :D

:D o zaman salla abi, ne diye bu kadar büyüttüler :D bizi de burada üzüyorlar :P 

Çevrimdışı cursedofdragon

Ördek patileri beklentimizden hızlı bitmişti, dinazor boyunları normal hızda seyretme, merkep belleri ise maalesef istenilen hıza ulaşamadı. İnşallah ivmelenerek devam eder bundan sonra.

iyice hayvanat bahçesine döndürdün işi.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

çatida bugun iyi calisma oldu yarinda ayni calisma olursa baya baya bitirecekler drenaj ve cimin baslamasina az kaldi artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ceeyyhun

Ben çok rahat izah ederim de inşallah gerek kalmayacak ve bu sezon biz şampiyon olacağız.

Çevrimiçi Necmi

Bende , 4 5 sefer sordum hic cevap almadim
ne sordun :alala:  @AigleBordeaux
bilinen bir şeyse es geçilmez
soyunma odalarıysa sorun oralarla ilgili sorma 0 bilgi var
komple numaralıyla ilgili ne bilgi alınabiliyor nede resim alabiliyoruz
kapalı kutu oraları gizliyorlar. bildiğim kadarıyla yer döşemelerine kadar numaralı bitti
artık alttaki ince dekorasyona geçmişlerdir.