Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875295 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

kendisi istemiyormuş

hımmm anladım.Ben bazen bakıyorum o siteyede kendisi istemiyor ama burdanda resim yürütmektende geri kalmıyor  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

2 vinc semer takiyor yanlis gormuyorsam 1 vinc uzun oluklu takiyor kapalida 2 kalmis numaraliya daha bisey takilmamis gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Efe

Abi şansımıza bu yıl hava muhaleveti hiç olmadı çatının iskeletini bitirdik sayılır bu surede hiç hava engel teşkil etmedi.
yil sonuna kadar hava bu sekilde yil sonundan sonra yagmur ve kar gelebilir tahminciler gelecek hafta net tahmin yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı huseyin3018

Arkadaslar semerler ile ilgili sıkıntı mı oldu tekraruretılecek felan yazıodu 2 3 sayfa geride ben onu kacırmısım baskan bole bı sey mı dedı aslı nedir ?

Başkan açıklama yaptı .Tekrar üretiliyor diye ama stadda olan semerler takılana kadar yetişir mi ? yoksa yetişmezse nasıl bir yol izlenir bilmiyorum . Açıkçası kafa karıştırıcı

Çevrimdışı Tolga

@Yunus abi bunu hep yapiyor ve herkes anlamadigi icinde Hep tartisma çıkıyor

Su mesajlar ya silinsin yada ozelden mesaj atilsin

Bu şekilde mesaji silip bide baskasinin profiline kendi adina mesaj yazmak HAKARET gibi oluyor karsidaki insana..

Insanlari herkesin onunde rencide etmek kimsenin haddine degildir

Yönetici ve denetçilere Nacizane onerimdir...
Bundan sonra daha dikkatli olacağız bu konuda :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

foto / skor bekleniyor ?  :busted_cop:

35-40 suan gorunen uzun oluklu

semerler baya ilerlemis sayamiyoruz gunduz cekimi yeni inonu lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poyraz37

@bjk_mabet  nerelerdesin ??
uzun zaman oldu , bi detaylı anlatımda bulunsan bize  :)

Çevrimdışı Efe

Başkan açıklama yaptı .Tekrar üretiliyor diye ama stadda olan semerler takılana kadar yetişir mi ? yoksa yetişmezse nasıl bir yol izlenir bilmiyorum . Açıkçası kafa karıştırıcı
onlar uretilmistir bekliyordur baya zaman gecti uzerinden celik cabuk uretilen bir malzeme ay sonuna dogru gelip hemen takilirlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı huseyin3018

onlar uretilmistir bekliyordur baya zaman gecti uzerinden celik cabuk uretilen bir malzeme ay sonuna dogru gelip hemen takilirlar

İnşallah @Efe Kardeş

Çevrimdışı boateng

uzun oluklu baya bitiyo yani ondan sonrada semerler hızlanır.

Çevrimdışı YunusEmre

abi ben o olayı çözemedim hangisi işaretleyebilir misin müsaitsen ? @Emre.Guler

Eğer söyledikleri gibiyse 4 sıra değil de 5 sıra semer olacak.. şu an takılanların ön kısmına 1 sıra daha gelecek dediklerine göre...

Çevrimdışı Emre.Guler

@SDemirsoy

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-6-(seref-bey-stadyum-projesi)/20375/  bak burada @Cenk Mert İnanç ın yazdığı maddelerde şöyle birşey var.

Hani stad konusunda bize çok yardımcı olmuşlar ya o yardımlardan biri (Eğer doğruysa)

2- 168 tane foruma göre semer başkana göre kemerlerin stadın çim saha tarafına bakan en öndekilerinin tamamı, reisi cumhurumuzun yuksekliği aşıyorlar uyarısı üzerine daha kısalarıyla değişiyor.Şu anda üretim de ve en yakın zamanda stada gelecek ve 1 numaralı semer olarak yerine takılacak

Şuradan bahsediliyor benim anladığım

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-6-(seref-bey-stadyum-projesi)/20375/  bak burada @Cenk Mert İnanç ın yazdığı maddelerde şöyle birşey var.

Hani stad konusunda bize çok yardımcı olmuşlar ya o yardımlardan biri (Eğer doğruysa)

2- 168 tane foruma göre semer başkana göre kemerlerin stadın çim saha tarafına bakan en öndekilerinin tamamı, reisi cumhurumuzun yuksekliği aşıyorlar uyarısı üzerine daha kısalarıyla değişiyor.Şu anda üretim de ve en yakın zamanda stada gelecek ve 1 numaralı semer olarak yerine takılacak

evt ordan bahsediyor bencede orda takmak izin bir aparat yok nasil olacak acaba farkli bi imalat mi yapilacak belkide icerisen monte edilecek seffaf bolum komple semerle beraber mi takilacam acaba biraz mullakta on bolum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı huseyin3018

@SDemirsoy

O kadar yardımcı olmuşlarki Yanlış hatırlamıyorsam stad çatı inşaatı için mühürlendiğinde 10cm den bahsediyorlardı . Yardımları 10 cm altı için geçerli galiba . Böyle yardım edeceklerse hiç etmesinler daha iyi

Çevrimdışı serdart

sabah önünden geçtim araçla ama foto çekemedim. eski açıkta sadece çok uzun oluklu kalmıştı eski açıkta baya kemer takılmış. onun dışında numaralı da pek bi değişim görmedim aynı gibiydi.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kapalıda uzun oluklu 2 tane kalmış.Bugün çok büyük ihtimalle kapalı uzun oluklu biter.Yarın da Numaralı bitse haftasonuna kadar semerlerin yarısından çoğu biter. :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy

abi orada semer var mıydı ki projede ? karmaşık bir durum var ortada galiba bağlantı kısmıda yok sanırım orada @Emre.Guler

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

ohh ohh maşalllahhh :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı GIUNTI

Kedi yollarına ne zaman başlanır ?

Çim işi ne zaman başlar ?

Haa bi de eski açığın üzeri kapatılacak mı?  :ebebe:

Çevrimdışı SDemirsoy

kapanıyor ya hocam :D

Çevrimdışı ZEKI

@Efe yeniinonuyu beklemene gerek yokki, arkadasimizdan istemen yeterli. Tabi isi gucu yoksa cektirtebilirse

Çevrimdışı İhsan

:steamed:

:boom:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

@SDemirsoy Bilmiyorum ama o yazılan madde orayı işaret ediyor