Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874772 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

dalga mı geçiyorsunuz ?
maçla ilgili birşey mi yazdım ?
ayrıca sizi ne ilgilendirir yönetici ve denetçiler boşuna mı var ?
kurallara bu kadar önem veriyorsanız büyük harfle yazılmaması gerektiğini bilirsiniz , neden kuralları çiğniyorsunuz ?
senin de kandilin mübarek olsun :biggrinking:
bana niye çemkiriyorsun ben takım kötü oynuyor yazmıştım silip başka şey yazmışlar :evillol:
sen yazınca farkettim.
neyse arada olur böyle şeyler önemli değil.
herkesin kandili mübarek olsun bu arada...
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 10:51:44 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

senin de kandilin mübarek olsun :biggrinking:
bana niye çemkiriyorsun ben takım kötü oynuyor yazmıştım silip başka şey yazmışlar.
sen yazınca farkettim.
herkesin kandili mübarek olsun bu arada...
bilemedim abi kusura bakma , senin de kandilin mübarek olsun  :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi;
Semereler hızlı monte ediliyor tahminimce kedi yollarıda hızlı monte edilecektir. Artık çatı tam anlamıyla yerine oturduğu için montaj için yapılan hesaplamalar daha isabetli oluyor.

Bu arada akşamki maçta penaltı pozisyonu için dürüstçe açıklama yapan osmanlısporlu futbolcuyu kutluyorum.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ZEKI

Herkesin kandili mubarek olsun oncelikle,
koltuk montajinda en son yeni acik ortadaydilar ne tarafa dogru gelisme oldu acaba kapali ile birlestiler mi? Bugun uzun oluklu borular biter hatta ic kısıma takilacak ilk iki semerlerinde bitmemesi icin bi neden yok. 168 semer vardi ilk ikiler takilacaksa 84 adet eder ve sua nda 40 in uzerinde semer takilmis gibi duruyor.
@Efe nin tabiriyle cok cok uzun oluklu hafta sonuna kadar bitirirler.

Çevrimdışı mikailtatli

Günaydın cümleten bu resim dün sabah saatlerine ait olduğu söyleniyor.Ama bana pek öyle gelmedi

Pazar gunune ait hcm

Çevrimdışı eşbaşkan

Kemerler hızlanmış görünüyor. Eski açık kapalı tarafı baya monte edilmiş.
Eski açık çok uzun oluklu henüz takılmamış gibi gördüm.

ysariusta

• Ziyaretçi

abi mobilden giriyorum bi çok kişi de böyle kullanıyor görmeme durumu oluyor , daha önce de bi kaç kere bu durum yaşandı , yöneticiler başkasının mesajını düzeltmek yerine kendileri yazarsa daha anlaşılır olur :)

ayrıca Ahmet Emre abi sen yazmamışsın biraz sert bi cevap oldu kusura bakma
Bunu dikkate alalım gerçekten tapatalk ta görünmüyor. Fakat ne güzel anlamışsınız. Hoşuma gitti. Arada yapsam mı

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Emre.Guler

Ya bu en öndeki semerler 9-10 metre falanmı?

En fazla ne kadar yüksek olabilirki bu semerler? 3-5 cm için yeniden imal ettiriyorlarsa yazıklar olsun

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Abi şansımıza bu yıl hava muhaleveti hiç olmadı çatının iskeletini bitirdik sayılır bu surede hiç hava engel teşkil etmedi.

Çevrimdışı doctore

Günaydın Arena Kartalları. Kandiliniz mübarek ve hayırara vesie olsun inşalah.

rakam verebilecek olan var mı?
semer= ?/?
oluk= ?/?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmetx

denizden bakınca eski açığa çok üzülüyorum
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Abi şansımıza bu yıl hava muhaleveti hiç olmadı çatının iskeletini bitirdik sayılır bu surede hiç hava engel teşkil etmedi.
evet , Tr de artık yağışlı  kış 45 gün Şubat ve Martın yarısı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neyse arada böyle yanlış anlaşılmalar olur :)
@Yunus abi bunu hep yapiyor ve herkes anlamadigi icinde Hep tartisma çıkıyor

Su mesajlar ya silinsin yada ozelden mesaj atilsin

Bu şekilde mesaji silip bide baskasinin profiline kendi adina mesaj yazmak HAKARET gibi oluyor karsidaki insana..

Insanlari herkesin onunde rencide etmek kimsenin haddine degildir

Yönetici ve denetçilere Nacizane onerimdir...
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 11:24:28 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Yayınlandımı bilmiyorum ama bunları buldum bende  :)

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 11:13:24 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı martin40

Günaydin arkadaslar, kandiliniz mübarek olsun.

Artik bu hafta semer ve borularin bittigi hafta olur inshAllah. Artik kedi yollarini saymayi istiyorum.

Çevrimdışı aoguzd

neden?? düşman kuvvetlerden falanmı ?? :dry:

sitenin sahibi burada paylaşım yapılmasını istemiyor. biz de paylaşmıyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Ya bu en öndeki semerler 9-10 metre falanmı?

En fazla ne kadar yüksek olabilirki bu semerler? 3-5 cm için yeniden imal ettiriyorlarsa yazıklar olsun
abi ben o olayı çözemedim hangisi işaretleyebilir misin müsaitsen ? @Emre.Guler

Çevrimdışı cadavra

Arkadaslar semerler ile ilgili sıkıntı mı oldu tekraruretılecek felan yazıodu 2 3 sayfa geride ben onu kacırmısım baskan bole bı sey mı dedı aslı nedir ?