Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875052 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı celiker1

Bugun erken girismisler islere.Arabayla gecerken gordugum kapilida uzin oluklu takiliyor.Tahminimce bugun uzun oluklular biter :halay:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı huseyin3018

Günaydın BeşiktAşk 'a gönül vermiş insanlar . İnşallah bugün çatı ile ilgili uzun oluklu ve çok uzun oluklu takma işlemleride bitecek

Çevrimiçi COB

Günaydin Büyük Beşiktaş Taradtari.  Hem lideriz hem stat iyi gidiyor. Maaşallah deyin.

Çevrimdışı serti67

günaydın lar bugun uzun oluklulara elveda dıgelım de su vıncler semerlere saglı sollu gırıssın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın takımı lider olan,stadında 2 çok uzun oluklusu takılmamış olan takımın taraftarı

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın cümleten bu resim dün sabah saatlerine ait olduğu söyleniyor.Ama bana pek öyle gelmedi

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Bekrakn

Günaydın cümleten bu resim dün sabah saatlerine ait olduğu söyleniyor.Ama bana pek öyle gelmedi

yok abi evvelki günden bir foto bu ya da cumartesiden

Çevrimdışı Burak Akay

yok abi evvelki günden bir foto bu
Bende öyle olduğunu söyledim ama arkadaş iddia etti :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Bekrakn

Bende öyle olduğunu söyledim ama arkadaş iddia etti :)

editledim ama yetişememişim cumartesi de olabilir :D

Çevrimdışı batu1903

günaydın karakartallar işler yolunda maşallah  :ishock: :ishock:
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı Efe

bugun uzun oluklu imalati bitebilir semer montaji yarin dahada hizlanacaktir kedi yolu montajina hafta sonuna kadar baslayabilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Çok güzel

Çatı boru yığını olacak diyenleri sahneye davet ediyorum  :bandit:
bende sahneye davet ediyorum tam bir sanat eseri bosuna 17 milyon euro harcamamislar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

günaydın.. ben oluklular bittikten sonra semer ve kedi yolu montajının aynı anda yapılacağını düşünüyorum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

bende sahneye davet ediyorum tam bir sanat eseri bosuna 17 milyon euro harcamamislar
kuruşu kuruşuna hak ediyor hele birde kaplaması bitsin mis gibi olacak .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Ensar

MAÇLA İLGİLİ YAZILAR İLGİLİ BAŞLIĞINA YAZILSIN LÜTFEN
dalga mı geçiyorsunuz ?
maçla ilgili birşey mi yazdım ?
ayrıca sizi ne ilgilendirir yönetici ve denetçiler boşuna mı var ?
kurallara bu kadar önem veriyorsanız büyük harfle yazılmaması gerektiğini bilirsiniz , neden kuralları çiğniyorsunuz ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

günaydın.. ben oluklular bittikten sonra semer ve kedi yolu montajının aynı anda yapılacağını düşünüyorum
ben ona çatı kaplamasını da ekliyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben ona çatı kaplamasını da ekliyorum.

kaplama için kedi yollarını beklemeleri gerekir diye düşünüyorum ama umarım dediğin gibi olur :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

kandılınız mubarek dualarınız kabul olsun arkadaslar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Tolga

dalga mı geçiyorsunuz ?
maçla ilgili birşey mi yazdım ?
ayrıca sizi ne ilgilendirir yönetici ve denetçiler boşuna mı var ?
kurallara bu kadar önem veriyorsanız büyük harfle yazılmaması gerektiğini bilirsiniz , neden kuralları çiğniyorsunuz ?
O yazıyı @Yunus abi düzeltmiş @ahmetemre abinin yazısı değil yani @Ensar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yldrmaydn

şu kedi yollarından temsili bir tane taksalardı da görseydik nasıl takılıyor ne kadar sürüyor. kafamızda planı kurardık en azından.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Ensar

O yazıyı @Yunus abi düzeltmiş @ahmetemre abinin yazısı değil yani @Ensar :)
abi mobilden giriyorum bi çok kişi de böyle kullanıyor görmeme durumu oluyor , daha önce de bi kaç kere bu durum yaşandı , yöneticiler başkasının mesajını düzeltmek yerine kendileri yazarsa daha anlaşılır olur :)

ayrıca Ahmet Emre abi sen yazmamışsın biraz sert bi cevap oldu kusura bakma
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı huseyin3018

Arkadaşlar Başkanın söylediği semerler yükseklik nedeniyle tekrar yapılıyor sözüne istinaden soruyorum . Stad da olan semerler takılana kadar yetişmezse nasıl bir yol izlenir acaba ?

Çevrimdışı Tolga

abi mobilden giriyorum bi çok kişi de böyle kullanıyor görmeme durumu oluyor , daha önce de bi kaç kere bu durum yaşandı , yöneticiler başkasının mesajını düzeltmek yerine kendileri yazarsa daha anlaşılır olur :)

ayrıca Ahmet Emre abi sen yazmamışsın biraz sert bi cevap oldu kusura bakma
Neyse arada böyle yanlış anlaşılmalar olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...