Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875861 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi sozkul

ne gibi yardimlari oldu ben bilemem ama baskan kendisi söylüyor her zaman "cok yardimci oldular"
bürokatik anlamda faydali dokunmustur olabilir

orada stadı yapmamıza onun onayıyla izin verdiler. Demiröern Ailesinin ve FO nun CB ile iyi ilişkileri olmasaydı bizim orada yeni stad yapmamıza izin vermezlerdi.
Abdullah Gül'de lobi yaptı sanırım. Istanbul'un en kupon yerine, TOKİ gözünü dikmişken üst düzeyde insiyatif kullanılmadan izin alamıyacaktık. Yardım budur.

Çevrimiçi sozkul

abi cati harika soyleyecek tek soz yok benim acimdan stadin tek kotu yani eski acigin alcak olmasi benim icin gerisi sanat eseri

Banada eski açık batmıyor, simetrik stadların hepsi birbirine benziyor, bence böyle daha güzel, stadı sıradan olmaktan çıkaran bir kaç kalemden biri eski açık.

Çevrimdışı ahmetx

orada stadı yapmamıza onun onayıyla izin verdiler. Demiröern Ailesinin ve FO nun CB ile iyi ilişkileri olmasaydı bizim orada yeni stad yapmamıza izin vermezlerdi.
Abdullah Gül'de lobi yaptı sanırım. Istanbul'un en kupon yerine, TOKİ gözünü dikmişken üst düzeyde insiyatif kullanılmadan izin alamıyacaktık. Yardım budur.
işte Tr de ki tüm yanlışlar ilk düğmenin yanlış bağlanmasından , bu konuda karar merci kim 1.GSGM 2.Anıtlar kurulu 3.İBB burada siyasi erkin veya Cb nın izin vermesi gibi bir durum yok ama biz düğmeyi baştan yanlış bağladığımız için teşekkürü de yanlış yere ediyoruz kaldı ki bu yapıt kulübün, kimseden yardım alınarak finansmanı sağlanmış değil.Ayrıca düşünsenize  birleşik devletlerde Obamanın New York Yankees in stadyumu için izin verdiğini , yüksekliğine karıştığını ve açılışına geldiğini  :D
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 19:10:44 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yenerh

Çatı sisteminde bazı oluklu parça boylarının çatıya uymaması konusunda herhangi bir bilgisi olan var mı ? Bazı fotoğraflarda oluklu bağlantı noktalarının bir araya getirilmesi için hidrolik sistemler kullanıldığını gördüm. Sanırım halatların gerilme mesafeleri konusunda yada çatı iskeletini oluşturan parçaların duruş açısında ufak yanlışlıklar yapıldı.

Çevrimdışı ahmetx

Çatı sisteminde bazı oluklu parça boylarının çatıya uymaması konusunda herhangi bir bilgisi olan var mı ? Bazı fotoğraflarda oluklu bağlantı noktalarının bir araya getirilmesi için hidrolik sistemler kullanıldığını gördüm. Sanırım halatların gerilme mesafeleri konusunda yada çatı iskeletini oluşturan parçaların duruş açısında ufak yanlışlıklar yapıldı.
hayır , çünkü tüm boruları aynı anda yerleştiremediğimizden çatının gönyesinde kaymalar oluyor tüm borular takıldığında dengeler oturmuş olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Koa_lAA

2014 de 2015 de okadar seçim varken siyasiler biz elinizden aldık dolmabahçe yi size de başka yerde stad yapcaz diyemezdi...

birazda bu açıdan bakın.. bizim taraftar kitlemizde öyle yabana atılacak bir sivil toplum örgütü değil beyler...

yok o izin verdi yok bu müsade etti yok yalvardık falan.. okadarda değil... kolay deil okadar taraftarı olan bi kulübü karşısına almak..

Çevrimdışı acan07

ben  bu forumdan yapılacak çekiliş ile belirlenecek 11 kişinin  stadda çalışanlarıyla oynamasını isterim .
şu stada kazama vurulduğundan beri hiç çıkarı olmadan  yazın sıcağında kışın soğunda yağmurda çamurda karda  gidip fotoğraf video çeken
7/24 bu stadla yaşayan insanlar var . Açılışıda bu insanların hakettiğini düşünüyorum . Açılışı Gerçek Beşiktaşlılar Yapsın .  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı ozan062

Şöyle bir şey olsa efsane olurdu bee. Bir yanda Sergen Şifo Deli İbo Guti Ba diğer yanda Zidane Nedved Henryyyyyyy  :bandit:

edgar davids olmazsa olmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

Şöyle bir şey olsa efsane olurdu bee. Bir yanda Sergen Şifo Deli İbo Guti Ba diğer yanda Zidane Nedved Henryyyyyyy  :bandit:

+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi sozkul

işte Tr de ki tüm yanlışlar ilk düğmenin yanlış bağlanmasından , bu konuda karar merci kim 1.GSGM 2.Anıtlar kurulu 3.İBB burada siyasi erkin veya Cb nın izin vermesi gibi bir durum yok ama biz düğmeyi baştan yanlış bağladığımız için teşekkürü de yanlış yere ediyoruz kaldı ki bu yapıt kulübün, kimseden yardım alınarak finansmanı sağlanmış değil.Ayrıca düşünsenize  birleşik devletlerde Obamanın New York Yankees in stadyumu için izin verdiğini , yüksekliğine karıştığını ve açılışına geldiğini  :D

Biz teori değil, pratik üzerine konuşuyoruz @ahmetx, sen işlerin nasıl yürümesi gerektiği üzerine bir başlık aç, uzun mevzuu bu konu.

Çevrimdışı Efe

çok uzun olukluyla ilgili ne yapılacak merak ediyorum açıkçası bir bütün şeklinde mi kaldırılacak yoksa 2 parça mı olacak bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-21-aralik-2015-15-30.html
Merdiven korkulukları çok basit ve sıradan geldi bana.Neden bu kadar basit yapıldı anlamıyorum.Sıradan bir apartman dairesinde bile yok artık bunlardan.
Bana da çok basit geldi. Şu an kadar yapilan ince işlerde beğenmedim ilk şey bu oldu. Apartmanım olsa bedava verseler taktirmazdim o derece yani.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Biz teori değil, pratik üzerine konuşuyoruz @ahmetx, sen işlerin nasıl yürümesi gerektiği üzerine bir başlık aç, uzun mevzuu bu konu.
tamam işte normalde pratiktede bunların yaşanmaması lazım gsgm si var, anıtlar kurulu var ,ibb var var oğlu var ama bb ve cb yok.Hadi var diyelim o zamanda görevi oluyor zaten bize lütfu ihsanı değil. @sozkul abi.

Çevrimdışı Koa_lAA

3. köprüyü nerdeyse bitirdiler... para olunca inşaat ne kolay şey... geçen bi yönetici röportajda sölemiş maddi manevi destek falan...

maddi ne destek oldu bize acaba merak ettim... :/

Çevrimdışı ahmetx

Spor yatırımlarında bazı kalemlerde devlet kdv almıyor onu demek istemişlerdir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Noldu be foruma bomba düşmüş gene. Eeee @Efe çatı bitmiş. Yattı senin tesbih işi.  :kop: Hafta sonuna kedi yolları da biter mi

Çevrimdışı Efe

Noldu be foruma bomba düşmüş gene. Eeee @Efe çatı bitmiş. Yattı senin tesbih işi.  :kop: Hafta sonuna kedi yolları da biter mi
ay sonuna biter mi bence zor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı burakkk1903

Bana da çok basit geldi. Şu an kadar yapilan ince işlerde beğenmedim ilk şey bu oldu. Apartmanım olsa bedava verseler taktirmazdim o derece yani.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kadar modern bir stada bence de çok basit ve demode daha güzel olmalıydı.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Bu kadar modern bir stada bence de çok basit ve demode daha güzel olmalıydı.
Dış sütunların arasındaki parmaklıkların türevi bir trabzan çok daha güzel olabilirdi :)

Çevrimdışı onurturan

Banada eski açık batmıyor, simetrik stadların hepsi birbirine benziyor, bence böyle daha güzel, stadı sıradan olmaktan çıkaran bir kaç kalemden biri eski açık.
Bence de eski acik yuksek olmadigi icin daha cok sanat eserine benziyor ayni olsa bu kadar eşsiz , harikulade ve kişilikli bi stad olmuycakti @sozkul  abi :ok:

Çevrimdışı toedeyou

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Takip ettiğini biliyorum espiri yapıyorum sadece ama bu tip  konular değilde Beşiktaşla ilgili konulardada
mesajlarını bekliyorum. Bak herkesin dikkatini çekmiş  :D

tamam abi

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı tangaz

gerçekten harikulade bir eser inşaa ediliyor ve o merdiven korkulukları yapılıyor! sanki bu da nazar boncuğu olsun der gibi inanası gelmiyor insanın. Necmi abi gerçekten bunlar mı korkuluklarımız? sanki iş sağlığı güvenliği çerçevesinde bant korkuluk yerine demir korkuluk yapıyoruz da sonradan değişecek die kendimi kandırasım var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona