Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5877778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

ağ filan olmayacak demirde olmayacak.

Yeni açık kapalı'yı birbirinden ayıran yere kırılmaz cam filan takılabilir fakat deplasman tribünün olduğu yerde demir olabilir çünkü biz birşey yapmasak deplasman tribünü yapabilir onun haricinde geri kalan her yer açık olucaktır  :ok:

cok iddaalısın tabi canım tribün içinde cam olur ama tribünler arasına ve kale arkalaırna demir ve ağlar konulacaktır cnk her seferinde konulmucak dendi kondu

ornek bursa antalya ve mersin ikisindede cokca takip ettim ikisindede olmucak denip tersi yasandı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sozkul

Böyle bi stada tribün ayrimlarina tel koymazlar diye düşünüyorum.

Kırılmaz cam en iyisi. Yüksekliği de farketmez. Şu tellerden koymasinlar da nolursa olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırılmaz cam kırılmıyor mu gerçekten, ya da kırılırsa insan sağlığını tehdit etmeyecek biçimde mi kırılıyor?

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bursa belediye başkkanı bursaya yaptıklarını anlatıyor

trüübünde bursa sana inanıyorum cumhurbaskanı resmi var

allahım sana geliyorum

Çevrimiçi COB

Son Gençlerbirliği maçında biz 8-9 yaşındaki çocukları biber gazından dolayı ambulansa götürürken statta mıydın sen?

Hayir Finlandiyada yaşiyorum ben. Siyasi tartişmalara da giremeyecem kusura bakmayin.  Kendi fikrimi söyledim okadar.

Çevrimdışı Emre.Guler

Alın size siyasilerin açtığı stad

Stad açılışı yapılıyor ama Bursa belediye başkanı bursa raylı sisteminden bahsediyor :) Tesisleri sayıyorlar parkları anlatıyorlar sanayiyi anlatıyorlar kent ekonomisini anlatıyorlar tarihi eser restorasyonlarını anlatıyorlar belediye binasını anlatıyorlar

Stadın adı büyükşehir stadıymış bu arada şimdi böyledi belediye başkanı :)

Çevrimdışı amed.yasa

' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı ACAB1903

stad açılışımı parti mitingi mi belli değil..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya kardeşim bizim şu "belediye başkanı" klişesi bi bitmedi be. 50-60 yaşındaki adamlar kesik kesik konuşmalarla "onu yaptık, şunu yaptık, şuramız

buramız" diye bağırınca ordaki insanları sıkmaktan başka ne işe yarıyor?

Bizim açılışta böyle bişey olmaz diye umuyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayir Finlandiyada yaşiyorum ben. Siyasi tartişmalara da giremeyecem kusura bakmayin.  Kendi fikrimi söyledim okadar.
Mesaj alındı teşekkür ederim. Uzaktan bulunmadığınız yer hakkında çok fazla söylemde bulunmamak daha sağlıklı, benim nacizhane tavsiyemdir özellikle böylesine hassas bir konuda. Saygılarımla.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 17:20:36 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ERAYHAN

rezilliğe bakarmısın , siyasileri davet edersin tamam anlarımda miting yaptırmak nedir , umarım bizim stadımızın açılışına hiçbir siyasi çağrılmaz yada tüm siyasiler gelip sadece maç izler stad açılışında passolig olsun bjk taraftarı hariç giremesin.umarım fikret başkanda izliyordur rezilliğide önlemini alır

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Valla bence Cumhurbaşkani da gelsin Başbakan da gelsin, muhalefet başkanlari da gelsin, hatta Beşiktaşli olmalari sebebiyle eski Cumhurbaşkanlari Ahmet Necdet Sezer ve Abdullah Gül de gelsin. Abartiyorum Pervez Müşerref te gelsin :D

Biz halkin takimiyiz o yüzden hepsi de gelsin.

Bu stadin izinleri konusunda Fikret Ormanin da dediği gibi Cumhurbaşkani ve Başbakanin yardimlari söz konusu,  bence tepki göstermemek lazim. Ana muhalefet başkani da Beşiktaşli bildiğim kadariyla.

Gelsinler ama maç yapmaya ya da mitinge değil otursunlar şeref tribününde izlesinler sonrada efendi gibi gitsinler. Tabi bu şekilde olursa işlerine gelmeyebilir iştirak etmeyebilirler kendileri bilir.  :)

Bu arada ana muhalefet değil Beşiktaş'lı olan  :) Siyaset olmasın da bilgi amaçlı yazayım. Cumhurbaşkanı fb, Başbakan fb. K.K fb, D.B Beşiktaş...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Kartal1903

Bursa da Konuşan kimse halka seslenmiyo bi kişiye sesleniyor 😂 ertem şener de ayrı bi kıl 😂
BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi COB

Mesaj alındı teşekkür ederim. Uzaktan bulunmadığınız yer hakkında çok fazla söylemde bulunmamak benim nacizhane tavsiyemdir özellikle böylesine hassas bir konuda. Saygılarımla.

Fiziken uzak ama kalben yakin,  ikinci vatanimdir Türkiye. Türk kültürüyle büyümüş, Türk TV lerini izleyen ve Türk olan Beşiktaşimizi destekliyorum Kosovali Arnavut olarak.

Nacizhane tavsiyeniz için de teşekkürler.

Çevrimdışı Emre.Guler

3 kapalıda 3 numaralıda uzun oluklu kalmış

kapalı eski açık tarafınada semer konmuş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi COB

Gelsinler ama maç yapmaya ya da mitinge değil otursunlar şeref tribününde izlesinler sonrada efendi gibi gitsinler. Tabi bu şekilde olursa işlerine gelmeyebilir iştirak etmeyebilirler kendileri bilir.  :)

Bu arada ana muhalefet değil Beşiktaş'lı olan  :) Siyaset olmasın da bilgi amaçlı yazayım. Cumhurbaşkanı fb, Başbakan fb. K.K fb, D.B Beşiktaş...

Stad şov araci değildir.  Gelip efendi efendi oturur herkez,  konuşmasi gereken tek kişi hakkiyla Fikret Orman'dir.

Çevrimdışı ahmetx

Valla bence Cumhurbaşkani da gelsin Başbakan da gelsin, muhalefet başkanlari da gelsin, hatta Beşiktaşli olmalari sebebiyle eski Cumhurbaşkanlari Ahmet Necdet Sezer ve Abdullah Gül de gelsin. Abartiyorum Pervez Müşerref te gelsin :D

Biz halkin takimiyiz o yüzden hepsi de gelsin.

Bu stadin izinleri konusunda Fikret Ormanin da dediği gibi Cumhurbaşkani ve Başbakanin yardimlari söz konusu,  bence tepki göstermemek lazim. Ana muhalefet başkani da Beşiktaşli bildiğim kadariyla.

:upto: Yurt dışından Türkiye çok farklı görünüyor demek ki.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 17:27:53 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

siyasetciden cok demirören gelirse zzaten herkes pür dikkat ona odaklanacaktır:D

bence onların en büyük hamlesi bu olsun oalyları dengelerler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

siyasetciden cok demirören gelirse zzaten herkes pür dikkat ona odaklanacaktır:D

bence onların en büyük hamlesi bu olsun oalyları dengelerler
ahahaha hiç bu kadar güleceğim yoktu  :kop: :kop: :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

kaçtane kalmış karanlıkta belli olmuyor ?

Çevrimdışı ACAB1903

açılış müziği ayşe hatun önal  :biggrinking: vizyon meselesi

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bizim stadin acilisi eyer uygun olursa barcelona maciyla yapilmasi planlaniyor siyasetin ön planda olacagini zan etmiyorum
efsane sponsorumuz beko barcelona kulübüyle görüstü onlarda eyer sartlar uygun olursa yogun mac trafigine denk gelmesse
acilisa geliceklerini belirtiler.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 17:31:32 siyah-beyaz1903 ]

6 yada 7 tane kalmış gibi Yarın kısa oluklar biter.. Uzun oluk semer ve kedi yolları kalır..

Semerler seri şekilde takılıyor.. İyi gidiyor kedi yolları bu hafta başlar ise ocak ilk haftası bu iş biter inşallah.

Çevrimdışı eşbaşkan

Bir de eminim Vodafone açılış organizasyonuna titizlikle hazırlık yapıyordur. Arkamızda Vodafone gibi bir sponsor varken siyasiler gelse bile yapılacak olan organizasyonun gölgesinde kalırlar.