Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

müthişsin fakat bunların olma ihtimali sıfır bu vizyonun tırnagı yok artı biz spor mimarıylada calısmıyoruz zaten

misal yenilenen tesislerdede yine sıradan hiçbir konforu olmayan bir soyunma odası yapılmıs muhtemelen staddada amiyane tabirle mobilyacıya yaptırılmıs koseli iki renk ve sıradan bir ısıklandırmanın olacagını gorücez:) bursada misal mermerle dosemisler ortada birtane havuz gerisi düz fayans:) hiçbir dekoratif işlem uygulanmadan sadece iş yapmak için yapılan bir organizasyon bu sorunma odaları:)) tamam biz toki değiliz ama bunun bir tık üstü olacaktır fakat benimistediğime yine ulasamazlar

iki yaram vardır biri yuvarlak soyunma odası ve oyuncu cıkıslarını asagıdan yukarıya olmayısı

Senin mesajların hep sıkıntılı abi sebebi nedir acaba? :D

Bu arada yaşın da yazmıyor
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

@Efe en üst koltuk raylarının bulunduğu kısıma korkuluk monte edildi mi?
yok edilmedi orda calisma var ahmetx kufeki isleri iskeleler falan kirise cikis merdiveni duruyor suan montaj olacaksa bile yapamazlar yakin cekimlerde calisanlat genelde en ust katta yuruyor koltuk monte edileceksede en son takilir oralara
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Twitterdan suç duyurusunda bulunmuştu ya, burdan ihbar ediyorum Beşiktaş stadının altından tarihi eser çıktı diye

https://twitter.com/06melihgokcek/status/360205577755959296?ref_src=twsrc%5Etfw

işte kimlerle uğraşıyoruz yahu bunu kaçırmışım @Deadam , Beyefendi Ankara nın göbeğinde tarihi roma yolu üzerine kimseyi dinlemeyip tam bir ucube olan Ulus şehir çarşısını dikmişdi.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 12:18:57 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

arkadaslar sugun acilir bugun acilira girmeyelim yine rica edicem biraz sonra fotolar bilgilet gelmeye baslar takip zorlasmasin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaslar sugun acilir bugun acilira girmeyelim yine rica edicem biraz sonra fotolar bilgilet gelmeye baslar takip zorlasmasin
efe abi mebranlar bursa stadındaki montaj gibi yapılacak demi @Efe

Çevrimdışı ozan062

Öyle bir anlatıyorsunki 2 yıldır başka bir stadı takip ediyorum sanki

Altı üstü soyunma odası yav,buna bu kadar anlam yüklemeye gerek yok :D

hahahaha:D

:biggrinking:

hocam 2 yıldır başka statların fotosunu atıyormuşsun yav

naapayım ben böyleyim :bawling:

Senin mesajların hep sıkıntılı abi sebebi nedir acaba? :D

Bu arada yaşın da yazmıyor

sıkıntıysa okumayınız sayın yusuf))

içime cok fena yara oldu ondan boyle anlatıverdim :bandit:
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 12:06:01 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

yok edilmedi orda calisma var ahmetx kufeki isleri iskeleler falan kirise cikis merdiveni duruyor suan montaj olacaksa bile yapamazlar yakin cekimlerde calisanlat genelde en ust katta yuruyor koltuk monte edileceksede en son takilir oralara
Yok @Efe en üst düzlükden bahsetmedim , rayları taktıkları son sırt kısım var ya oraya rayla beraber korkuluk takıldı mı onu sordum eğer takıldıysa en üst düzlüğe ayaklı koltuk takabilirler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

çim ekildikten sonra 75 gün sayılacak ama çim ekmeden önce zeminin 50 cm kazılması drenaj ve diğer sistemlerin yapılması ve zeminin çim ekimine hazır hale getirilmesi en az 4 :) ay alır nereden baksak bu yıl çok zor benim hedefim en iyimser tahminle 29 ekim 2016

hacı naaptın sen biz 4 ayda eski açığı komple bitirdik  :D

Çevrimdışı ozan062

hacı naaptın sen biz 4 ayda eski açığı komple bitirdik  :D

yahu herseyiyle 75 gün dediler işte yani kazılmalarıda dahil:) hoca yedi bitirdi bizi 4 ayda
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 12:07:10 ozan062 ]

Çevrimdışı DADAYKARTALI

[/quote]öyle deme maçlar soyunma odasında kazanılır çoğu zaman :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

öyle deme maçlar soyunma odasında kazanılır çoğu zaman :bandit:

soyunma odası dediğin etrafı 4 duvarla çevrili üstünde çatısı olan yer değildir soyunma odası heryerdir  :D

Çevrimiçi Necmi

çim ekildikten sonra 75 gün sayılacak ama çim ekmeden önce zeminin 50 cm kazılması drenaj ve diğer sistemlerin yapılması ve zeminin çim ekimine hazır hale getirilmesi en az 4 :) ay alır nereden baksak bu yıl çok zor benim hedefim en iyimser tahminle 29 ekim 2016
kim söylüyor onu  :alala:  @DADAYKARTALI

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı mikailtatli

Ferhat Senturt arkadasimizin twitterdan gonderdigi resimlerde numaralida uzun oluklar nerdeyse bitmis gibi  :super:

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kim söylüyor onu  :alala:  @DADAYKARTALI
çimden önce zemine çok komplex  sistemli ve ayrıntılı bir altyapı yapılacağını okumuştum biryerlerde

Çevrimdışı Emre.Guler

Ferhat Senturt arkadasimizin twitterdan gonderdigi resimlerde numaralida uzun oluklar nerdeyse bitmis gibi  :super:

Link verseydin keşke :)

Çevrimdışı Efe

Yok @Efe en üst düzlükden bahsetmedim , rayları taktıkları son sırt kısım var ya oraya rayla beraber korkuluk takıldı mı onu sordum eğer takıldıysa en üst düzlüğe ayaklı koltuk takabilirler.
takildi canim oraya sıkıntı tok yukariya ayaklidan baska olmaz gibi gorunuyor seviye cok yerde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

müthişsin fakat bunların olma ihtimali sıfır bu vizyonun tırnagı yok artı biz spor mimarıylada calısmıyoruz zaten

misal yenilenen tesislerdede yine sıradan hiçbir konforu olmayan bir soyunma odası yapılmıs muhtemelen staddada amiyane tabirle mobilyacıya yaptırılmıs koseli iki renk ve sıradan bir ısıklandırmanın olacagını gorücez:) bursada misal mermerle dosemisler ortada birtane havuz gerisi düz fayans:) hiçbir dekoratif işlem uygulanmadan sadece iş yapmak için yapılan bir organizasyon bu sorunma odaları:)) tamam biz toki değiliz ama bunun bir tık üstü olacaktır fakat benimistediğime yine ulasamazlar

iki yaram vardır biri yuvarlak soyunma odası ve oyuncu cıkıslarını asagıdan yukarıya olmayısı
mobilyacıya yaptırmayacağızda nasayamı yaptıracağız  :nerd:
spor mimarı ne demek :alala:
senin istediğini yapmak için senin hayal dünyana girmek gerekiyor zor iş  @ozan062

Çevrimdışı xenos

İşinden gücünden zaman ayırıp foruma giren, paylaşımda bulunan arkadaşlar ne yazık ki bu ve benzeri aciz yorumları gördükçe ne düşünüyorlar merak ediyorum.

Bu yapılan iş hakkında bilgisizlik falan değil, ben ve benim gibi epey bir insanın hayatında ilk defa karşılştığı terimler oldu ama bu kesinlikle art niyet.

Azalarak bitmeniz dileğiyle...

Çevrimdışı Serkan7738

çimden önce zemine çok komplex  sistemli ve ayrıntılı bir altyapı yapılacağını okumuştum biryerlerde

buradan detaylı olarak çim ve drenajla ilgili bilgi edinebilirsiniz  :eyes http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html

Çevrimdışı Tolga

mobilyacıya yaptırmayacağızda nasayamı yaptıracağız  :nerd:
spor mimarı ne demek :alala:
senin istediğini yapmak için senin hayal dünyana girmek gerekiyor zor iş  @ozan062
:kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

boş ver bir yerleri sen bunu oku @DADAYKARTALI

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html

Çevrimdışı ozan062

mobilyacıya yaptırmayacağızda nasayamı yaptıracağız

eşsiz  küfekiyi nasıl nadir üretilen madenlerden alıyorsak bunda gerekli özveri varsa

bu mobilyacıda eşsiz olmalı yani senin benim değilde farklı kurumlara üretim yapanlar olmalı cnk ben bu kaliteyi en son guncel olan tesislerde goremedim dolayısıyla endişeliyim:)))

varsa bilgin abi vallahi cok makbule olur cnk oyuncular için belki alıstıktan sonra bi sıkıntı değil ama kalite önemli be:)) görseli birkere örnek teskil etmeli

heleki son model bir stad ve barcanın gelmesi söz konusuysa:)

Çevrimdışı Emre.Guler