Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874533 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

32 ve 34. haftaları içerde oynarız,benim iddiam da bu.
şampiyonluğa bağlı... o haftalarda havlu atarsak yönetim hayatta açmaz, bitse bile bu stadı açmaz

Çevrimdışı Mehmet92

şampiyonluğa bağlı... o haftalarda havlu atarsak yönetim hayatta açmaz, bitse bile bu stadı açmaz

Abi konu dışı gibi olucak ama gs zaten yarış dışı,fener nisanda şampiyon olur diyosanız eyvallah da bana hiç öyle gelmiyor,bence her türlü yarışın içinde oluruz o stad da açılır :D

Çevrimdışı Oktay

Abi konu dışı gibi olucak ama gs zaten yarış dışı,fener nisanda şampiyon olur diyosanız eyvallah da bana hiç öyle gelmiyor,bence her türlü yarışın içinde oluruz o stad da açılır :D
ben olasılıktan bahsettim..

Çevrimdışı eşbaşkan

Arkadaşlar sabah geçtim stadın yanından. Maalesef eski açık çok uzun oluklu takılmamış.
Fotoğraf saati 10:25 dir.

Çevrimdışı Fatih

Insallah son 5-6 mactayken kafa kafaya gittimiz bir zaman da stadi acmazlar.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Beni en çok karamsarlığa iten şey. mesela tam hızlanıyor işler. çabucak bişiler yapıyolar. ooo bayağı hızlılarmış dıyorummm. bi bakıyorum 4-5 gün sanki kilit vurup gittiler gibi yavaşlıyo çatı işi. niye öyle yapıyolar anlamıyorum doğrusu..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar sabah geçtim stadın yanından. Maalesef eski açık çok uzun oluklu takılmamış.
Fotoğraf saati 10:25 dir.

evet ben yanılmışım  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı faith

günaydın, iyi haftalar.

eski açığın arkası olduğu gibi duruyor, halen inşaat halinde ilerleme oldukça yavaş o kısımda. Küfekiciler ise neden anlamadım oldukça ağırdan alıyorlar gibi geliyor, duygusal sebepleri olabilir. Stadın içi, dışı, çevresi daha bayağı iş var, sonra çatının ışıklandırması, dijital panolar bence 19.03 gerçekçi bir tarih değil.

bu kadar bekledik, milletin gazına gelip saçma sapan bir açılış yapmaktansa (bknz: bursa), geç olur ama eksiksiz olur. Şahsi fikrim stadın çatı kısmı (kaplama) ve iç kısmı (ışıklandırma vs.) tamamen bittikten sonra çime başlanır. Çimin başlaması da benim fikrim Mart ayını, hatta Nisan ayını bulabilir.

Çevrimdışı quentine83

ha mart ha mayıs ne farkeder.getirip şampiyonluk kupasıyla bi tur atsınlar taraftar önünde yeter
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Erdem Çözer

günaydın, iyi haftalar.

eski açığın arkası olduğu gibi duruyor, halen inşaat halinde ilerleme oldukça yavaş o kısımda. Küfekiciler ise neden anlamadım oldukça ağırdan alıyorlar gibi geliyor, duygusal sebepleri olabilir. Stadın içi, dışı, çevresi daha bayağı iş var, sonra çatının ışıklandırması, dijital panolar bence 19.03 gerçekçi bir tarih değil.

bu kadar bekledik, milletin gazına gelip saçma sapan bir açılış yapmaktansa (bknz: bursa), geç olur ama eksiksiz olur. Şahsi fikrim stadın çatı kısmı (kaplama) ve iç kısmı (ışıklandırma vs.) tamamen bittikten sonra çime başlanır. Çimin başlaması da benim fikrim Mart ayını, hatta Nisan ayını bulabilir.

defalarca söylendiği üzere çin için kaplama ve ışıklandırmayı beklemeye gerek yok.. bunun en yakın örneği bursa stadında yaşandı forumlardan açıp bakabilirsiniz

koltuk montajı içinde çatı inşaatı bitmeden başlanmaz deniliyordu (mabet dahil) ama aynı anda yürüyor.. bu stadı 19 mart'a yetiştirmeye çalışıyorlar.. ha olur olmaz o ayrı ama hedef belli

Çevrimdışı DADAYKARTALI

yok mu arttıran :evillol:
çim ekildikten sonra 75 gün sayılacak ama çim ekmeden önce zeminin 50 cm kazılması drenaj ve diğer sistemlerin yapılması ve zeminin çim ekimine hazır hale getirilmesi en az 4 :) ay alır nereden baksak bu yıl çok zor benim hedefim en iyimser tahminle 29 ekim 2016

Çevrimdışı Mehmet92

günaydın, iyi haftalar.

Abi böyle sayınca benim de içimi karalar bağladı ya :D, eski açık arka tarafa dün önünden geçerken ben de dikkat ettim orası stadın içine araç giriş çıkışı yapılabilen tek yer ama üst katının duvarlarını örmelerini beklerdim en azından onu da yapmadılar.Baş ağrıtacağa benziyor orası bakalım görücez dananın kuyruğu 8 ay içerisinde bir günde kopucak :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

çim ekildikten sonra 75 gün sayılacak ama çim ekmeden önce zeminin 50 cm kazılması drenaj ve diğer sistemlerin yapılması ve zeminin çim ekimine hazır hale getirilmesi en az 4 :) ay alır nereden baksak bu yıl çok zor benim hedefim en iyimser tahminle 29 ekim 2016

4 ay?? :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Mehmet92

Yeni sezon açılışı benim psikolojik olarak son tahammül sınırım,1 gün fazlasına bile dayanabiliceğimi sanmıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

@Efe en üst koltuk raylarının bulunduğu kısıma korkuluk monte edildi mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı faith

defalarca söylendiği üzere çin için kaplama ve ışıklandırmayı beklemeye gerek yok.. bunun en yakın örneği bursa stadında yaşandı forumlardan açıp bakabilirsiniz

koltuk montajı içinde çatı inşaatı bitmeden başlanmaz deniliyordu (mabet dahil) ama aynı anda yürüyor.. bu stadı 19 mart'a yetiştirmeye çalışıyorlar.. ha olur olmaz o ayrı ama hedef belli

peki kaplama ve ışıklandırma aynı anda olabilir mi? ışıklandırma sizce ne kadar sürer? ışıklandırma için gerekli elektrik tesisatı hazır mı? yani tamam bir hedef olduğu belli fakat bu stadın inşaatı başladığından beri verilen tarihlere (hedeflere) mutlaka dikkat etmişsinizdir, hangisi gerçeği yansıtıyordu? Benim fikrim çatı kaplama ve ışıklandırma işleri içeriden rahatlıkla ve eş zamanlı olarak hızlıca yapılır, yapılmaz bilemem.

sonuç olarak bu stadyum bu sezona bence yetişmeyecek, daha önce de söylediğim gibi eksik açmaktansa açılmasın zaten. Civarda bu kadar çok tilki, çakal varken bunların ağzına lokma vermeye gerek yok. Endüstriyel futbolun gereği yıllardır sezon açılışı yapılmıyor, hem bu vesile ile bir sezon açılışı yaparsın.

Sezon açılışı demişken, en çok bunu özlüyorum sanırım. Annem binadaki bütün çocukları alıp açılışa götürürdü her sene, 60 daireli binada en az 12 çocuk bu sayede Beşiktaş'lı olmuştur, hey gidi. Eskiden idman izlerdik, sezon açılışı olurdu, şimdi takımı tv de izlemek bile para, vay (Küfür Yasak)₆.

Çevrimdışı Deadam

Sisli ve soğuk Ankara sabahından Günaydın;

Arkadaşlar beklentinizi yüksek tutmayın, hayal kırıklığına uğramayın, Stadımız Allah nasip ederse bir kaza bela olmazsa seneye sezon açılışına hazır. Daha önce açılırsa da sürpriz olsun.
Takılmayın 3 sezonda Beşiktaşın Göbeğine denizin altında kotta, eskiyi yıkıp yeni stad yapmak başarıdır bence, Bu süre kaza, Melih Gökçek'in tarihi eser ihbarı, çatı yüksekliğinden engelleme, gezi olayları nedeniyle duraksama, olmazsa 6 ay daha kısa olabilirdi sadece.

Hayırlı günler.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Yeni sezon açılışı benim psikolojik olarak son tahammül sınırım,1 gün fazlasına bile dayanabiliceğimi sanmıyorum.
stat yeni sezona sular  seller yetişir onda kaygım yok hemde 1 vida eksiksiz

Çevrimdışı Deadam

Melih Gökçek burayada mı el attı ?  :alala:

Twitterdan suç duyurusunda bulunmuştu ya, burdan ihbar ediyorum Beşiktaş stadının altından tarihi eser çıktı diye

https://twitter.com/06melihgokcek/status/360205577755959296?ref_src=twsrc%5Etfw
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ozan062

Soyunma odasını merakla bekliyorum. Türkiyede modern soyunma odası yok hep klasik.

müthişsin fakat bunların olma ihtimali sıfır bu vizyonun tırnagı yok artı biz spor mimarıylada calısmıyoruz zaten

misal yenilenen tesislerdede yine sıradan hiçbir konforu olmayan bir soyunma odası yapılmıs muhtemelen staddada amiyane tabirle mobilyacıya yaptırılmıs koseli iki renk ve sıradan bir ısıklandırmanın olacagını gorücez:) bursada misal mermerle dosemisler ortada birtane havuz gerisi düz fayans:) hiçbir dekoratif işlem uygulanmadan sadece iş yapmak için yapılan bir organizasyon bu sorunma odaları:)) tamam biz toki değiliz ama bunun bir tık üstü olacaktır fakat benimistediğime yine ulasamazlar

iki yaram vardır biri yuvarlak soyunma odası ve oyuncu cıkıslarını asagıdan yukarıya olmayısı
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 11:44:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

müthişsin fakat bunların olma ihtimali sıfır bu vizyonun tırnagı yok artı biz spor mimarıylada calısmıyoruz zaten

misal yenilenen tesislerdede yine sıradan hiçbir konforu olmayan bir soyunma odası yapılmıs muhtemelen staddada amiyane tabirle mobilyacıya yaptırılmıs koseli iki renk ve sıradan bir ısıklandırmanın olacagını gorücez:) bursada misal mermerle dosemisler ortada birtane havuz gerisi düz fayans:) hiçbir dekoratif işlem uygulanmadan sadece iş yapmak için yapılan bir organizasyon bu sorunma odaları:)) tamam biz toki değiliz ama bunun bir tık üstü olacaktır fakat benimistediğime yine ulasamazlar

iki yaram vardır biri yuvarlak soyunma odası ve oyuncu cıkıslarını asagıdan yukarıya olmayısı
Öyle bir anlatıyorsunki 2 yıldır başka bir stadı takip ediyorum sanki

Çevrimdışı Mehmet92

Altı üstü soyunma odası yav,buna bu kadar anlam yüklemeye gerek yok :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Öyle bir anlatıyorsunki 2 yıldır başka bir stadı takip ediyorum sanki
hocam 2 yıldır başka statların fotosunu atıyormuşsun yav