Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878100 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Bekrakn

http://t24.com.tr/haber/vodafone-arenanin-acilis-tarihi-belli-oldu,320967

kulüpten biri tarih vermiş.

mart sonu-nisan başı için oluru nedir? 19.03 tarihinden vazgeçildi artık sanırım kimse ümit beslemiyor.

Çevrimdışı canergiray77

Bu ördek patileri bile ne kadar devasaymış yanında insan görünce daha net anlaşılıyor.
Bu arada herkese merhabalar(yeni üye)
:hosgeldin
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugün o eski açıktaki kalan 2 uzun olukluda biter.En geç Salıya kadar Numaralı ve kapalı biter.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Bugün o eski açıktaki kalan 2 uzun olukluda biter.En geç Salıya kadar Numaralı ve kapalı biter.
keske bitse sorun olmazsa biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ördek patileri bile ne kadar devasaymış yanında insan görünce daha net anlaşılıyor.

:hosgeldin

Çevrimdışı SERDEM

teşekkürler iyi dilekleriniz için hepinize :) :) :)

saat 16:00 gibi yeni inönü bir foto atsada görsek son durumu :)

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

belalı eski acikta bugun ilerleme olacak mi bakalim gittik kombineyide ordan aldik basimiza neler gelecek :icool:

Bende çok tereddüd ettim kombineyi ordan alırken ama bence stadda en güzel yerlerden biri eğerki attan aldıysan.en azından kalenin dibinde olucaz.olimpiyattan sonra 3d film gibi olurcak :D

Çevrimdışı Efe

Bende çok tereddüd ettim kombineyi ordan alırken ama bence stadda en güzel yerlerden biri eğerki attan aldıysan.en azından kalenin dibinde olucaz.olimpiyattan sonra 3d film gibi olurcak :D
forum komple 121.blokta zaten burjuva var bi kac tane onlar numaralida
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

yaklaşık bir saat önceki durum budur. açı pek güzel değil ama idareten...

Çevrimdışı Hamza

Acaba semerlerden arkadaki 2 tanesini disardan takma ihtimalleri var mi? gorudugum kadariyle su an sadece ondeki 2 semeri takmaya devam ediyorlar, eger boyle bir ihtimal varsa vinclerin sahadan cikma suresi oldukca hizli olur  :) :)

Çevrimdışı FARUK

Acaba semerlerden arkadaki 2 tanesini disardan takma ihtimalleri var mi? gorudugum kadariyle su an sadece ondeki 2 semeri takmaya devam ediyorlar, eger boyle bir ihtimal varsa vinclerin sahadan cikma suresi oldukca hizli olur  :) :)
Onun nedeni mevcut montaj yapan vincin uzanamaması
Dıştaki 2 semeri paletli ler monte eder
Onlarda şuan oluklu işinde bola çıktıkları zaman başlarlar

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim orda devasa olmayan bir şey yok. öne konan yuvarlak dikmelerin kalınlığı
insan bedeni kadar nerdeyse @SERDEM

Çevrimiçi Necmi

Facebook'ta biri büfe tarzı bir şey olacak demiş fotoğrafın altına ama bana sıkmış gibi geldi. Varsa doğrusunu kesin olarak bilen biz de öğrenelim.
sıkmış hemde fena sıkmış :D oraların merdiven olduğunu görmemişmi :alala:  daha önce söyledik ya @denilanz
yangın merdiveni koyacak yerimiz olmadığı için normal merdivenleri yangın
merdiveni standartında yapıyoruz.

Çevrimdışı denilanz

sıkmış hemde fena sıkmış :D oraların merdiven olduğunu görmemişmi :alala:  daha önce söyledik ya @denilanz
yangın merdiveni koyacak yerimiz olmadığı için normal merdivenleri yangın
merdiveni standartında yapıyoruz.
@Necmi abi, bu cümleni hatırladım aslında da burası için söylediğini anımsayamadım. Belki telefondan açılmamıştı fotoğraf, ondandır. Bu arada bitince nasıl görünecek acaba bu kısım? Biraz kaba duruyor gibi.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, bu cümleni hatırladım aslında da burası için söylediğini anımsayamadım. Belki telefondan açılmamıştı fotoğraf, ondandır. Bu arada bitince nasıl görünecek acaba bu kısım? Biraz kaba duruyor gibi.
en son gittiğimde orayı yapan mühendisle kısa bir konuşmamız oldu.
çok fazla detaya girmedim zaten bilmezler mimar üstüne nasıl bir şey yapacak
bitsin göreceğiz ama sence kötü olma ihtimali varmı bu stadda bu güne kadar burası niye böyle oldu diyebileceğim bir şey olmadı.
iyi bir proje ve uygulamadada işi bilen ve zevkli olan insanlar var. Eminim oralarda
stada uyan mimari tarzda sonlandırılacaktır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

en son gittiğimde orayı yapan mühendisle kısa bir konuşmamız oldu.
çok fazla detaya girmedim zaten bilmezler mimar üstüne nasıl bir şey yapacak
bitsin göreceğiz ama sence kötü olma ihtimali varmı bu stadda bu güne kadar burası niye böyle oldu diyebileceğim bir şey olmadı.
iyi bir proje ve uygulamadada işi bilen ve zevkli olan insanlar var. Eminim oralarda
stada uyan mimari tarzda sonlandırılacaktır.
Sizinti lazim @Necmi abi bunlari gorebilmemiz için :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

sari vincle 1 paletli yer degisebilir hafta ici semer takmak icin paletli arkadaki semerleri takarken diger buyuk vincye oluklulara numaralidan devam eder bence mantikli olani bu cunku semerler pazartesi tikanacak uzun oluklu yavas gittigi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

sari vincle 1 paletli yer degisebilir hafta ici semer takmak icin paletli arkadaki semerleri takarken diger buyuk vincye oluklulara numaralidan devam eder bence mantikli olani bu cunku semerler pazartesi tikanacak uzun oluklu yavas gittigi icin
Bulurlar bir yolunu @Efe dert etme o kadar :D

Çevrimdışı Efe

Bulurlar bir yolunu @Efe dert etme o kadar :D
dert etmiyorumda şunların biran önce bitmesini istiyorum abi diger isler icin  :) nisan 10 a açılış olacak bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

Bugun stadin ordaydim. Oglen gibi numaralı eski acik kisminda 3-4 semer vardi. Eski acikta 1 tane uzun oluklu takil mis olmasi lazimdi onu tam net goremedim
 3 gibi eski acikta hummali bir calisma gördüm ama neydi anlamadim.

Çevrimdışı Efe

Bugun stadin ordaydim. Oglen gibi numaralı eski acik kisminda 3-4 semer vardi. Eski acikta 1 tane uzun oluklu takil mis olmasi lazimdi onu tam net goremedim
 3 gibi eski acikta hummali bir calisma gördüm ama neydi anlamadim.
uzun oluklu ve semer islerini yapiyorlar eski aciktan biran once kurtulmaya calisiyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK