Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5877682 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı serti67

:alala: o nasıl olacak :D  @serti67
abı efe taktı yaa uzun oluklulara bende bakım nedıcek dıe yazdım yanı ıronı semerler once bıtrecek oderece yavas gıdıolar dedım:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı CanEmre

semerler uzun oluklulardan once bıtecek zannımmca:)
Uzun oluklular da fazla zaman almayacak gibiydi ama ne olduysa o eski açık tarafında oldu
Oradaki sıkıntılı kısım aşılınca hızlansa bari
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Efe abi uzun oluklular bittikten sonra ben çatıyı bitmiş saysam problem olmaz heralde dimi :D Semer hiç uğraştırmayacak gibi, kedi yolları uğraştırır mı acaba :)
vinçler sahadan cikmadan cati bitmis sayilmaz vinclerin sahadan cikmasi demek cati bitti demek sonucta bizim icin onemli olan sey drenajin baslmasi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi ilk fotoya gore kapali tarafinda bir uzun oluklu takilmis gibi geldi bana
Orada 3 tane vardı takili , Resme gore 4 tane saydim :icool:
valla yaniltici oluyor bende dun yanildim ustten foto gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uzun oluklular da fazla zaman almayacak gibiydi ama ne olduysa o eski açık tarafında oldu
Oradaki sıkıntılı kısım aşılınca hızlansa bari
Aslinda zor değil abi , Bi ara gunde 4 tane falan taktilar o hizla gidilse yine biter 3-4 gune
Ama eski acikta tikanip kaldilar , 2 Gunde bir tane bile takilamadi :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

valla yaniltici oluyor bende dun yanildim ustten foto gerek
Yok yok 4 Tane olmus orasi yandan cekim oldugu icin rahat sayabiliyorsun

Alttan uzun cubuklari saydim 4 tane olmus orasi
Son skor 22 olmuş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar stadyumdayim ama bişey görünmüyor artık bu açıdan

Çevrimdışı aoguzd

Foto cekmeyi denedim ama eski aciktaki oluklar semerler falan karmakarışık görünüyordu o yuzden yuklemedim bugun yeniinonu gelirse ordan daha net belli olur :)

Çevrimdışı Yiğit

[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 13:39:45 Yiğit ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canergiray77

abiler kardeşler bu ney oluyor acaba anlayamadım  :akuma:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Akşam saat 5'te üstten foto şansı varmı? Semerler aldı başlarının gidiyor,Uzun oluklularda da ilerleme varmış.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İçeriden epeydir fotoğraf göremiyorduk iyi oldu.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı denilanz

Facebook'ta biri büfe tarzı bir şey olacak demiş fotoğrafın altına ama bana sıkmış gibi geldi. Varsa doğrusunu kesin olarak bilen biz de öğrenelim.

Çevrimdışı MERTG

Sanırım eski açık tarafına yapılacak cafe restaurant ile ilgili bir yapı. İhaleyi Divan grubu mu almıştı? Komple donatıyı da onlar mı yapıyor?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Eski açıkta en az 2 oluklu takılmış
Bir yandan da semer montajı devam ediyor

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı FARUK

Ekstra bir Yangın çıkışı olmadığı için normal merdivenler belirli talimatlara uygun şekilde yapılıyor bu yüzden üstü kapatılıyor daha önce Necmi abi bahsetmişti

Çevrimdışı Efe

sorun çöźülmus 2 oluklu montaji yapiliyor suan
23 uzun oluklu oldu kaldi 17
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

Ekstra bir Yangın çıkışı olmadığı için normal merdivenler belirli talimatlara uygun şekilde yapılıyor bu yüzden üstü kapatılıyor daha önce Necmi abi bahsetmişti
pardon ben görmemiştim kusura bakmayın @FARUK
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

bugun eski acikta kalan 2 taneyide taksalar cok iyi olur numarali ve eski acik kalir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SERDEM

Bu ördek patileri bile ne kadar devasaymış yanında insan görünce daha net anlaşılıyor.
Bu arada herkese merhabalar(yeni üye)

Çevrimdışı FARUK

Bu ördek patileri bile ne kadar devasaymış yanında insan görünce daha net anlaşılıyor.

merhaba, hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı cagdas44

:hosgeldin