Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5979631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

31 aralığa kadar hava genel olarak şuanki şekilde olacak gibi görünüyor bu 15-20 günü çok iyi değerlendirip çatı işlerini bitirmeleri gerekiyor 4 ocak 2016 güzel bir hedef bence çimcilerin sahaya girişi için :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Uzun oluklu , ön iki sıra semer ve kedi yolları takılıp(arka iki sıra dışardan takılacak gibi) vinçler sahayı terkedecek diye düşünüyorum. :)

Çevrimdışı altan0348

bu kedi yolları nasıl takılacak kaç tane takılacak? ve en önemlisi ne işe yarayacak :)

Çevrimdışı betoo38

bence ilk yeni acigi bitirip sonra eski aciga gececekler. eski acikta uzun oluklular bitmeden yeni acikta semerlere baslamalarinin baska izahi yok herhalde.

Çevrimdışı ekesicil

Bugünün skoru var mi?

Maci demiyorum catidaki skor?

Çevrimdışı Efe

Bugünün skoru var mi?

Maci demiyorum catidaki skor?

21-40 uzun oluklu (hiç takılmadı eski açıktakilerle uğraştılarr)

13-168 semer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

21-40 uzun oluklu (hiç takılmadı eski açıktakilerle uğraştılarr)

13-168 semer

Pek bisey takilmamis bugün..

Çevrimdışı mehmetthedum

Biz o kemerlere niye semer diyoruz anlamıyorum..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı boateng

bugun havada kötüydü fazla takılmamış semer falan.Cuma günü havada iyi gittikçe güzelleşiyor stad  :sevinc

Çevrimdışı AmaralGürses

aynen katiliyorum abi hep diyorum dogru ve bilimsel olan tabir "merkep beli" diye. Bundan sonra lutfen dogrusuyla hitap edelim.

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada Koltuklarla ilgili bilgi alamıyoruz malesef İlhan abide çok zorladı ama bizim yönetim çok sıkı tutuyormuş hatta mir dekorasyonda çalışanların bile bilgisi olmadığı söylendi sadece belli başlı birkaç kişi biliyormuş o yüzden kusura bakmayın dostlar adet ve renkleriyle ilgili bilgi yok :(
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı canergiray77

aynen katiliyorum abi hep diyorum dogru ve bilimsel olan tabir "merkep beli" diye. Bundan sonra lutfen dogrusuyla hitap edelim.
başkanda kemer dedi bugün ki açıklamasında :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı canergiray77

Bu arada Koltuklarla ilgili bilgi alamıyoruz malesef İlhan abide çok zorladı ama bizim yönetim çok sıkı tutuyormuş hatta mir dekorasyonda çalışanların bile bilgisi olmadığı söylendi sadece belli başlı birkaç kişi biliyormuş o yüzden kusura bakmayın dostlar adet ve renkleriyle ilgili bilgi yok :(
kesin başkan bizim forumu gözetliyor baksana adam herşeyi sır gibi saklıyor :D @Burak Akay
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Burak Akay

kesin başkan bizim forumu gözetliyor baksana adam herşeyi sır gibi saklıyor :D @Burak Akay
Banada öyle geliyor çünkü ilk görüşmemde çok ılımlı yaklaşıldı yardımcı oluruz falan dendi ne zaman buraya yazdım bir daha adamlar muhattap olmadı benle  :lol: :lol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı canergiray77

Banada öyle geliyor çünkü ilk görüşmemde çok ılımlı yaklaşıldı yardımcı oluruz falan dendi ne zaman buraya yazdım bir daha adamlar muhattap olmadı benle  :lol: :lol:
ahahah gerçekten çok iyi harbiden böyle birşey varsa yazıları okuyup hunharca güldüğünü duyar gibiyim :D ( laf aramızda başkanım sevgiler ) @Burak Akay  @Altuğ  :lol: :lol: :lol:  :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

başkanda kemer dedi bugün ki açıklamasında :D

Ona bakarsak membranada branda dedi :)

Çevrimdışı Efe

onlar aslinda yay diye söylense cok daha oyi ama semer diye soyledik genelde anlasildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yaylarin montaji gun gectikce hizlanacaktir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın beyler ve az da olsa hanımlar, önümüzdeki 8 gün İstanbulda yağış yok.

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 07:46:10 ZEKI ]

Çevrimdışı aoguzd

Günaydın Beşiktaş ailesi..

bol oluklu bol semerli bir gün olsun. hayırlı cumalar.

Çevrimdışı Kartal39

Günaydın Arena kartalları. İşlerin gönlümüzce gideceği bir gün olması dileklerimle herkese hayırlı cumalar. :)