Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883350 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Başkan kapasite konusunda tüyoyu verdi hadi bakalım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı heart

başkanın arkasından kamyon geçince hafriyat günleri aklıma geldi.  :kop:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

Güneş enerjisi olayı yaza kalabilir diyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güneş enerjisi hala geçerli ama yaza yapabiliriz dedi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

övünç : kime başkanım

başkan : söylememmmm banane bananeeee

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı ErsinA.

Başkan ay sonuna kadar semer montajının biteceğini söyledi.  Demekki 15 Ocak gibi falan bitecek.

Çevrimdışı ahmetx

Güneş enerjisini nereye planlıyorlar acaba?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

arkadaslar sonuna yetistim cim konusuyla alakali bir durum var miymis ?

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı ers1903

[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 15:57:17 Tolga ]

Çevrimdışı hakan1976

kapasite olayına bi beni dikkat ettim acaba diyordum baktım herkez kulakları dikmiş şöyle bi 45 bin olsa ne güzel olur

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Güneş enerjisini nereye planlıyorlar acaba?

brandaların üstüne mebran gibi olan alttaki malzemenin şeklini alan türden herhalde

Çevrimdışı kArtAlyAn

90 dereceye yakın üst kat tribün açısı dedi ya la.
gelmeden bi aç oku bilgi sahibi ol öyle gel be ayıptır yaaa
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı Erdem Çözer

biraz daha koltuk sıkıştırabileceğimiz yerler var elimizden geleni yapıyoruz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42 bini biraz geçeceğiz demiş yahu  42400

Çevrimdışı canergiray77

43 bin mi dedi ?
net rakam demedi ki abi sıkıştıra sıkıştıra kaç olursa gibi cevap verdi @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77