Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı ErsinA.

Philips yetkilileri ile görüstüm. Commerzbank ve Veltins Arena da ki kübik onlara aitmis. Maliyeti yaklasik 6-7 milyon €.
Commerzbank Arena kübigi 30ton. bizim cati bu hali ile kaldiramayabilir

kübikte neymiş  :D     O paraya ne kaleciler alınır.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://twitter.com/ovuncozdem/status/677451202213363712

İşler durur mu?

stadın içinde bir yer ayarladılarsa durmaz da, yine sahanın içinde olursa durur bence adamın kafaya semer düşmesin  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ahmetx

Philips yetkilileri ile görüstüm. Commerzbank ve Veltins Arena da ki kübik onlara aitmis. Maliyeti yaklasik 6-7 milyon €.
Commerzbank Arena kübigi 30ton. bizim cati bu hali ile kaldiramayabilir
sadece skorbordun rakamı o birde onu yukarı aşağı hareket ettirecek ve havada tutacak sistem var o da 15 milyon $ cık.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mahmut

Fikret ormanın bugunku ropörtajını kaydedip paylasan olursa guzel olur, dersimden dolayi izleyemecegim.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Locaların birinde olması muhtemel. Dışardaki kameralardan görüntü verilecektir röportaj esnasında. Başkan özletti kendini. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fikret ormanın bugunku ropörtajını kaydedip paylasan olursa guzel olur, dersimden dolayi izleyemecegim.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ntvspor genelde video'lara atıyor..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

psg skorbord'u çok berbat bir yerde acayip göz alır o umarım bizimkide bu tarz yerlerde olmaz
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 14:19:48 Emre.Guler ]

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı onurturan

kübikte neymiş  :D     O paraya ne kaleciler alınır.
Herkesin biyerlerden kısıp kaleci alası var benim de sabah ilk o gelmisti aklima :D

Çevrimdışı Akil Emre

psg skorbord'u çok berbat bir yerde acayip göz alır o umarım bizimkide bu tarz yerlerde olmaz

Skordborda maçı takip ediyor sanki. :D

Çevrimdışı ErsinA.

koltuklarla ilgili çalışma gayet hızlı gidiyor gibi. 

Korkuluklar da seri bi şekilde takılıyor.

Çevrimdışı denilanz

Kübik skorbordun bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Bence bu rakamlara değmez.
Ayrıca stadyumlarda spor salonlarında olduğu kadar şık durmuyor. Hele de üstten. 360 olursa tamam ama kübik skorbord istemiyorum şahsen.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Locaların birinde olması muhtemel. Dışardaki kameralardan görüntü verilecektir röportaj esnasında. Başkan özletti kendini. :D

Başkanın arkasında koltuk çalışmaları olacaksa dışarıda olsun  :) yoksa dediğin gibi loca olursa daha iyi içeriden daha çok görüntü verirler röportaj sırasında.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Efe

uzun oluklularda hiç bir hareket yok gibi
fotolar sabah cekilmis olabilir yeni inonuye bakmak gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

fotolar sabah cekilmis olabilir yeni inonuye bakmak gerek

Sanmıyorum bu adam ntv spikeri canlı yayın için oraya yeni ulaştı büyük ihtimalle. Hem daha yeni paylaştı zaten

Çevrimdışı Efe

Sanmıyorum bu adam ntv spikeri canlı yayın için oraya yeni ulaştı büyük ihtimalle. Hem daha yeni paylaştı zaten
iste daha once cekilmis olabilir simdi konmus olabilir sonuta ekip erken gelmistir o ara cekilmis olabilir eger takilmamissa sıkınti 1 gun bile cok onemli artik boş gecmemesi lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

o adam o kadar ruhsuz bir adam ki, yeniinönü'nün 2 gün önceki fotoğrafını paylaştığı gibi (üstelik alıntı da belirtmeden), bi yerlerden bulduğu eski fotoğrafları da paylaşmış olabilir.. uğraşıp fotoğraf çekeceğini hiç sanmam
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Vodafone Arena
2 dk. ·
Kışın ortasında doğan Güneş herkese nasip olmaz…
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 14:47:44 SerhanÖzdemir ]

Çevrimdışı canergiray77

Vodafone Arena
2 dk. ·
Kışın ortasında doğan Güneş herkese nasip olmaz…
tam bende paylaşacaktım ki hızlı çıktın :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...