Kart 1903.. Kaldirilmadan 1 hafta önce almistim
Ama feda olsun havuz bankasina verdigim passolig yillik ucreti kadar koymadı..
yanlız kart 1903 de çok daha büyük bir para dışa gidiyor.
o kartın parasıda komple Beşiktaşa kalmıyor. Onda daha büyük rant vardı.
eğer işin rant kısmını düşünüyorsanız. Aktifle yapılan anlaşma Beşiktaş için
daha kârlı bir anlaşma biz ek sponsorluklarda yaptık aktifle.
Arkadaşlar kapitalizmin dini imanı olmaz o nedenle böyle takıntılar bence yanlış
tek kabul edilebilir olan kulübün kendisinin yapması buda kulübün altına gireceği
bir maliyet değil şimdi aktifle anlaşmadı gitti garantiyle anlaştı bu dahamı anlaşılır
garantinin aktiften farkı ne bence daha beter birde üstüne sahibi fenerli ve biliyorsunuzki
oyuncu almak dahil fenerin ne zaman başı sıkışsa el atan biri şahsen gidip garantiyle
anlaşmış olsa daha fazla tepki verirdim işin siyasi boyutuna bakıyorsunuzda hiç birinin
birbirinden farkı yok. O nedenle kulübün menfaati kiminle çalışmasını söylüyorsa
gider onla çalışır.
bunu istemeyen taraftar o zaman her maçı dolduracak kartal yuvalarında ürün patlaması yaşatacak
bu işler lafla olmuyor
aktiften 7M$ para aldık bildiğim kadarıyla artı 5M$ sponsorluk anlaşması yaptık yılda 1M$ dan beş yılda 5 M$ kart parasından girdi
olacak şimdi 17 M$ geliri çöpe at birde cebinden 3M harca sistemi kurmak için neden taraftar istemiyormuş
neden istemiyor 240000 passo kart satılmış demekki bayada istiyor passo olmasa bu 240000 in kaça çıkacağını sanıyorsunuz
bu sadece Beşiktaş passo alanlar tff alanları saymıyorum bile yani işin özeti passo yüzünden maçlara gelinmiyor lafının
altı boş 240000 passo nun satıldığı yerde maça 10000 kişi geliyorsa bunu passoya kimse bağlayamaz Milletin
olimpiyata gelmek zoruna gidiyor passoyu kılıf yapıyorlar stadımız açıldığında dolacak peki o zaman passo diye
konuşanların yüzü kızarmayacakmı. işin ucu rantı önlemekse passo olmasın biletix olsun demek de komik
sanki onda rant yok