Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı onurturan

passolig konusunda tff anayasa mahkemesinin yorumunu biraz iyi niyetle yorumlamış gibi geldi bana. anayasa mahkemesi zaten başkasıyla paylaşamazsın o yüzden 3.kişilere satışı incelemeye bile gerek yok derken tff incelenmediğine göre yapabilirim gibi birşeyler söylemiş. su bulanıkken laf etmişler gibi geldi bana. büyük ihtimalle aktifbank satışı iptal olacaktır. kişi bilgileri tffde ve kulüplerde bulunurken bilet satış operasyonu için aktifbank altyapısı kiralanacaktır. sonuçta aktifbank bu satış tarafına da ciddi yatırım yaptı bilet komisyonlarıyla işlerine devam ederler. bu kart1903ün hayata dönüşü olabilir. kulüp e-bilet sistemiyle entegre ve stat içi alışverişte de kullanılabilecek kart1903 ile bilet satışı yaparak gelirini arttırabilir.
Kart 1903.. Kaldirilmadan 1 hafta önce almistim :s20: Ama feda olsun havuz bankasina verdigim passolig yillik ucreti kadar koymadı..

Çevrimdışı insolente_jk

Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı Oktay

bu iktidar ve bu Tff varken değişeceğini zannetmiyorum .
bu passoliğin mevzusu en baştan beri siyasi aynı fikret ormanı sevmemeleri mevzusunda olduğu gibi..hep nedeni sorulduğundada altı boş bahaneler söylenir
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 11:21:48 Oktay ]

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Kart 1903.. Kaldirilmadan 1 hafta önce almistim :s20: Ama feda olsun havuz bankasina verdigim passolig yillik ucreti kadar koymadı..
onunda 15 lirası Beşiktaşa gidiyor sadece o kart satışlarından 3.5 M kazandı Beşiktaş.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

"Taraftarlar neyi protesto ettiklerini bilsinler"

Mete Düren, passolig kart için talep edilen 25 liralık ücretin 3 büyük kulübün daha fazla kar etmek istemesinden kaynaklandığını savunarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Passolig için öngörülen fiyat 15 liradır. Büyük kulüpler, kendilerine düşecek payın yeterli olmadığı gerekçesiyle kendileri için 10 lira artırılarak, 25 liraya çıkmasını talep etmişlerdir. Diğer kulüpler 15 liradan işlem yaparken, 3 kulübün yönetimlerinden alınan karar gereğince 25 liraya çıktı. Taraftarın protesto ettiği husus, TFF'nin girişimi mi, yoksa kendi kulüplerinin taraftarlar üzerinden almaya çalıştığı bu fark mı? Taraftarlar neyi protesto ettiklerini bilsinler. Buna rağmen protestoya devam ediyorlarsa yapacak bir şey yok. Eğer meselenin içinde fiyat farkı söz konusu ise bu farkın kulüplerine gittiğini bilmeleri gerekiyor."

Çevrimdışı Oktay

bu iktidar ve bu Tff varken değişeceğini zannetmiyorum .
"
Mete Düren 6222 sayılı kanunun  TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin tümü, ortak bir metin üzerinde anlaşarak, ilgili kanun teklifini genel kurula getirmiş ve bu teklif oybirliği ile geçerek yasalaştı. Bugün bazı siyasi parti temsilcilerinin iki yıl önce verdikleri oyu hiçe sayarak, bu kanunla ilgili çok şiddetle yaptıkları eleştirileri anlamakta zorluk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"
Mete Düren 6222 sayılı kanunun  TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin tümü, ortak bir metin üzerinde anlaşarak, ilgili kanun teklifini genel kurula getirmiş ve bu teklif oybirliği ile geçerek yasalaştı. Bugün bazı siyasi parti temsilcilerinin iki yıl önce verdikleri oyu hiçe sayarak, bu kanunla ilgili çok şiddetle yaptıkları eleştirileri anlamakta zorluk
Abi olayi iyice siyasete cekiyorsun

Simdi İktidar bu e bilet olayini Tek bir banka uzerinden yapacağını ve Bu Bankanin kendilerine yakin olan Aktifbank olacagini muhalefete söyledimi??

Muhalefet E bileti onaylamis Passoligi degil belkide .

Simdi olay tek bankaya ve Aktifbanka verildigi icin tepki gösteriyor olamazlarmi ??

Mete duren kendisini Akilli milleti Aptal mi saniyor ?
Bu nasil bir aciklama ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Simdi İktidar bu e bilet olayini Tek bir banka uzerinden yapacağını ve Bu Bankanin kendilerine yakin olan Aktifbank olacagini muhalefete söyledimi??

Simdi olay tek bankaya ve Aktifbanka verildigi icin tepki gösteriyor olamazlarmi ??

Bu nasil bir aciklama ?
sen iyice mevzuyu çorbaya çevirdin..en iyisi google amcaya sor .. ben sana burda 2 saat mevzuyu anlatmıyım

Çevrimiçi Necmi

yanlız kart 1903 de çok daha büyük bir para dışa gidiyor.
o kartın parasıda komple Beşiktaşa kalmıyor. Onda daha büyük rant vardı.
eğer işin rant kısmını düşünüyorsanız. Aktifle yapılan anlaşma Beşiktaş için
daha kârlı bir anlaşma biz ek sponsorluklarda yaptık aktifle.
Arkadaşlar kapitalizmin dini imanı olmaz o nedenle böyle takıntılar bence yanlış
tek kabul edilebilir olan kulübün kendisinin yapması buda kulübün altına gireceği
bir maliyet değil şimdi aktifle anlaşmadı gitti garantiyle anlaştı bu dahamı anlaşılır
garantinin aktiften farkı ne bence daha beter birde üstüne sahibi fenerli ve biliyorsunuzki
oyuncu almak dahil fenerin ne zaman başı sıkışsa el atan biri şahsen gidip garantiyle
anlaşmış olsa daha fazla tepki verirdim işin siyasi boyutuna bakıyorsunuzda hiç birinin
birbirinden farkı yok. O nedenle kulübün menfaati kiminle çalışmasını söylüyorsa
gider onla çalışır.
bunu istemeyen taraftar o zaman her maçı dolduracak kartal yuvalarında ürün patlaması yaşatacak
bu işler lafla olmuyor
aktiften 7M$ para aldık bildiğim kadarıyla artı 5M$ sponsorluk anlaşması yaptık yılda 1M$ dan beş yılda 5 M$ kart parasından girdi
olacak şimdi 17 M$ geliri çöpe at birde cebinden 3M harca sistemi kurmak için neden taraftar istemiyormuş
neden istemiyor 240000 passo kart satılmış demekki bayada istiyor passo olmasa bu 240000 in kaça çıkacağını sanıyorsunuz
bu sadece Beşiktaş passo alanlar tff alanları saymıyorum bile yani işin özeti passo yüzünden maçlara gelinmiyor lafının
altı boş 240000 passo nun satıldığı yerde maça 10000 kişi geliyorsa bunu passoya kimse bağlayamaz Milletin
olimpiyata gelmek zoruna gidiyor passoyu kılıf yapıyorlar stadımız açıldığında dolacak peki o zaman passo diye
konuşanların yüzü kızarmayacakmı. işin ucu rantı önlemekse passo olmasın biletix olsun demek de komik
sanki onda rant yok

Çevrimdışı yldrmaydn

topluca yazıyorum birden çok alıntılayan olmuş. biraz yanlış anlaşılmış bazı noktalar. e-bilet sistemi zaten kalkmayacak yani en azından AYM o yönde bir karar almadı ama dedi ki sen bu bilgileri toplayabilirsin ama aktifbank toplayamaz dedi. hadi sen topladın diyelim onu da aktifbanka veremezsin dedi. şimdi bu noktada olacak iş ancak şu olabilir tff ve kulüpler birliği insiyatifi eline alır aktifbanktan tüm bu passo üye bilgilerini alır ve yasal olarak aktifbank database'inden silinmesini sağlar ve kulüplere pay eder ya da tff bünyesinde saklatır. sonraki aşamada kurulan teknolojik altyapı ile bilgiler aktifbankla paylaşılmadan bilet satışında passo altyapısı kullanılarak satış işini passo yapmaya devam eder. mesela tff bana bir numara verir 19031903 gibi ben passo sitesinden biletimi alırım passo sistemi tff sistemine iletir 19031903 doğu üst bilet aldı der tff sistemi bileti kartıma tanımlar. aktifbankın da zaten müşteri olarak kazandığı kişilerden birşey kazandığı yok. çoğu insan banka kartı ya da cüzdan gibi gelir yaratmayan opsiyonlara yöneldi. aktifbank da sattığı biletten 2 lira 5 lira neyse payını alır biletix gibi devam eder.

kulüpler de kart1903 gibi kartlarla e-bilet sistemini işlevsel hale getirebilirler. hatta vodafone arena gibi statlar için karta gerek bile olmayabilir. giriş turnikelerine kart yanında cep telefonundan qr kod okutabilecek hale getirilir (ki vodafone hem stat için hem karakartal için app yapıyor ve bu işlemle ilgili düşünceleri vardı bilemiyorum yapılır mı yapılmaz mı) stada gireriz. stat içinde para geçmez zaten gelenler kart1903 aldığı için içine para yüklenir alışveriş onla yapılır bilet onda olur istenirse kredi kartı özelliği gelebilir normal zamanda da kullanılır vs. vs. ve tüm bunların geliştirilmesi yapılması kulübe daha büyük getiri sağlar.

yapılabilecek çok fazla seçenek ve çok fazla çözüm yolu var. bu işten kulübün zarar etmesi mantık dışı geliyor bana. en fazla ilk sene yatırım maliyeti nedeniyle biraz kar düşüşü olabilir ama 2.yıldan itibaren ciddi gelir getirebilir.

şu an ortalık biraz bulanık ve konu net bir noktaya gelmedi ama yine de taraftar açısından olumlu gelişmeler bunlar.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Oktay

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) "E-Bilet Sistem Entegratörü" ihalesi yapıldı.

TFF'den yapılan açıklamada, ihalede en iyi teklifi veren E-Kent/Netaş ile Gate Elektronik'in son ikiye kalan firmalar olduğu bildirildi.

Açıklamada, Niyet Beyanı'nı TFF'ye ulaştıran 17 firmanın başvurularını değerlendiren E-Bilet Komisyonu'nun, belirtilen koşulları yerine getirdikleri tespit edilen 10 firmanın Sistem Entegratörü ihalesine teklif vermelerini uygun gördüğü, söz konusu firmalar arasından teknik yeterlilik düzeyini geçen ATOS, E-Kent/Netaş, Gate Elektronik, Indra ve Pro-Line firmalarının, federasyonun İstinye'deki merkez binasında gerçekleştirilen açık eksiltme ticari teklif ihalesine katıldığı kaydedildi.

TFF yönetim kurulunun, son ikiye kalan E-Kent/Netaş ve Gate Elektronik firmalarının tekliflerini değerlendireceği aktarılan açıklamada, kazanan firma ile projeye başlanacağı belirtildi. - İstanbul

@Yunus Emre Dökmeci bak İlk ihaleyi kim kazanmış..bunlar niye sonradan çekilmiş acaba :alala: :alala:
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 12:01:22 Oktay ]

Çevrimdışı cadavra

anlasılan semerler cok kolay takılıo hızlı gıdecek gıbı ama su uzun oluklular yavas ya :( :( :(

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

Bu nasil bir aciklama ?
sence hangi banka iktidara uzak @Yunus Emre Dökmeci
dediğim gibi garantiyimi tercih ederdin nihayetinde a veya b kulüp biriyle anlaşacak
sanki gidip her bankadan bilet alabilecekmisin ihalenin anlamı budur zaten biri girer kazanır.
ve bunu aslında havuz yapmak zorunlu ligde sadece biz yokuz kendini küçük kulüplerin yerine koy
sence her hangi bir banka onlarla gidip anlaşırmı bankalar para kazanma işinin olmadığı noktada
yoktur. Belki 3 kulüp bir şekilde yolunu bulur ama diğerleri için zor naklen yayınlarda aynı değilmi
havuz onlara ciddi bir para kazandırıyor olmasa gelirden mahrum olacaklar bir bütünün parçalarını ayrı ayrı
değerlendiremezsin senin büyüklüğün liginin büyüklüğüyle doğru orantılı ancak ligin büyüdüğü sürece seninde
büyüme imkanın var. İşe duygusal yaklaşmayalım ticaretin olduğu yerde duygusallık olmaz.
daha fazla paramız olsaydı bu stad daha önce bitmezniydi peki daha iyi oyuncular almazmıydık
duygusallık bunun neresinde ospina istiyorsun handanoviç istiyorsun Beşiktaşı çok seviyor olman
bunları getirmiyor

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

neyse arkadaşlar passo konusunu burda tartışmayalım birazdan geriye dönük mesajlar silinecek

Çevrimdışı Yankee

Ayrica tirnak operasyonundan daha demin çiktim,  ilk açtiğim başlik Arena oldu.  Sağliğimiz da feda olsun :D
Geçmiş olsun Helsinki'li :) @COB

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı ahmetx

birde aslında reklam tabelaları için tepki koyalım şimdiden planı ona göre yapsınlar tabelalar yüzünden
çizgileri alt katlar göremiyor. Olimpiyatta bile tabelalar çizgileri kapatıyor. Seyir zevkinin içine ediyor.
Olimpiyattada musleranın atladığını gördüm çizgiye kadar topu gördüm girdimi girmedimi görünmüyor tabela engel oluyor :bandit:
zaten sahayı görmekte zorlanıyoruz birde üstüne yakın yerleride tabelalar kapatıyor. düşünün olimpiyatta 20. sıralardan kale çizgisini göremiyorsun
hangi tabeladan bahsediyorsun @Necmi abi öndeki ledlerden mi 2. sıradaki panolardan mı ? Panolardan bahsediyorsan yeni stadda olmaz zaten o kadar alan yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Semerler için benzer çatılara takılanlara nazaran daha düz olacak denilmişti ama hali hazırda takılan semerler baya bombeli görünüyor. Bursa'ya takılanlarla hemen hemen aynı. Buradan hareketle üst görünüm de hemen hemen aynı olacak diyebilir miyiz ?