Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884435 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aoguzd

bu eski bir foto yeni değil :)
Yeni inonu'den sonra geldiği icin bu foto bi an işkillendim. Tesekkurler @Efe :)

Çevrimdışı ahmetx

Tamam abi, yarın gidip sorarım buradakine :)
şimdiden teşekkürler umarım bilgi alabilirsin stadyumla ilgili bir forumdan geliyorum dersin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

şimdiden teşekkürler umarım bilgi alabilirsin stadyumla ilgili bir forumdan geliyorum dersin
Ahmet abi mail yolunu denedik mi ? Deneyeyim mi :D

Çevrimdışı ahmetx

Mailleri devre dışı galiba ben denemişdim 1 hafta önce
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

kedi yollarını da ekle @sallapati
unutmuşum onları... 180+42 mi oluyor o zaman...

her geçen gün saha daha da boşalıyor.. işler baya hızlandı... ince işler de çok iyi gidiyor.. herhalde 100 gün içinde %90-95 e ulaşılır...

Çevrimdışı khanlu

Umarım mabedin yıkıldığı günden açıldığı güne kadar geçen bölüm için doğru düzgün, profesyonelce bir belgesel yapılıyordur veyahut yapılacaktır. Böyle bir ürünü alırım kartal yuvasından torunlarıma bırakırım miras diye.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı heart

Dikine boruların arasına gerilecek halatlardan haber var mı ?
Yoksa iptal mi oldu onlar ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Tamam abi, denerim bakalım ne diyecekler :) Ellerinde örnek falan varsa fotoğrafını da çekerim :)

Çevrimdışı canergiray77

adamlar köşe yırtıklarına da tel örgü çekmişler , tam açık hava hapishanesine çevirmişler.
bunların sebebi belli abi recep bölük başı korkusundan yapmıştır :D malum şimdi kümeye düşmeye oynuyolar yönetim değişirse bunlar kalkar maç izlenez hapishanemi stadyum mu belli değil gerçekten @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Sezer94

Her ne kadar acelesi olmasada kufekilerin yavas gitmedi artik hosuma gitmemeye basladi ayrica artik yavastan eger yapilabiliniyorsa cevre duzenlemeleri yapilmali. Bu arada gorsellerdeki gibi kufekinin uzerinde belli kose ve yerlerde vodafone arena tabelalari olacagi kesin mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı osman1903

sen şimdi bunu mu anladın TFF açıklaması aynen devam edecek demek oluyor buyur @harund1k3

TFF'nin, bilet organizasyon ve seyircilerin müsabaka alanlarına giriş ve çıkışına ilişkin kontrolü ve denetimini yapmak ve bu amaçla merkezi kontrol sistemi oluşturulması yetkisini, TFF'nin, elektronik kart oluşturmak amacıyla alınan kişisel bilgilerin merkezi veri tabanında tutulması yetkisini, TFF'nin, Elektronik kart ve elektronik kart kapsamında satışı gerçekleştirebilecek biletlerin basım, satış ve dağıtımına ilişkin sistem üzerinden merkezi satışlar gerçekleştirilmesi yetkisini, sonuç olarak, TFF'nin, bu Kanun'la almış bulunduğu yetkilerini, üçüncü kişilere devredebileceğini, Federasyonun devir yetkisi olduğunu kabul etmiştir.

mahkeme 3. kişilere federasyonun devir yetkisi olduğunu kabul etmiştir.  Bu kelime noktayı koymuş.
zaten Başkanda passo ile devam edeceğiz dedi.  zaten şimdi hangi kulüp cebinden bir kaç milyon harcayıp
o sistemi kuracak iş sadece bilet satmak değilki esas sıkıntı arkadaki sistem ve şu anda bu passonun malı ve tüm stadlarda kurulu
hiç bir şey olmasa passo ya der benimle anlaş yada sistemi hemen kapatırım ve sezon sonuna kadar hiç bir kulüp stada bir kişi bile sokamaz
o sistem o kadar kolay yapılmıyor. Birde passo yla yapılan anlaşmalar ve alınan paralar var. hangi kulüp
çıkartıp bu parayı geri verebilecek bu iş bitti artık aynen bütün kulüpler yola devam eder. Bu canlı yayın havuz anlaşmasından
hukuki olarak farklı bir şey değil yani hayal kurmayın baştada söyledim anayasa mahkemesinin aldığı karar tamamen aldatmaca
sistem aynen devam edecektir. Al işte TFF anayasa mahkemesinin kararına tamamen karşı bir şekilde işi kitabına uydurdu.
Zaten e-bilete onay verdikten sonra anayasa mahkemesinin başka bir zorlayıcı kararı olamaz önemli nokta e biletti.
diğeri kulüplerin ve federasyonun alacağı bir karardır. Ticari bir sorundur anayasa mahkemesini ilgilendirmez yani ne tff ye nede kulübe
sen bununla neden anlaştın deme hakkı yok onun görev tanımının dışında Anayasa mahkemesinin bakacağı tek husus e biletle
tc vatandaşlarının fişlenmesi olayıydı ondada hukuğa aykırı bir durum göremedim dedi zaten konu hukuksal anlamda kapandı
artık passo takır takır satar ve itiraz edecek hukuk yollarıda kapandı.
Tff utanmazca mahkemenin kararını kılıfına uydurdu üstelik yaptığımız iş karara uygun dedi madem kulübe bırakılacak ve demişsiniz ki hiçbir kulüp bu sistemi kuramaz yeni bir stad yapıyoruz ve bu sistemi kurabiliriz stada harcadığımız paranın yanında devede kulak kalır bu mevla gerekirse yıllık 35 değil 50 TL ödeyelim ama bir en azından içimiz rahat etsin bu parayı birilerinin cebine değil de Beşiktaş'ımıza armağan edelim kimsenin de niye passo ile anlaşmadın diye Başkana kızacağını sanmıyorum şimdi derseniz ki bu kadar anlaşma yapıldı bu banka ile sonuçta reklam için yapıldı siz bizim passomuza mahkum olun diye yapılmadı demokraside çareler tükenmez Nasıl ki tff bir yolunu bulduysa biz de bulabiliriz tabii ki istersek...Başkan böyle bir iş yapabilirse Gönüllerde taht kuracaktır

Çevrimdışı tarik33

Arkadas su gecenki drone cekiminde yanlis gormediysem, yeni acikin arkasindaki otopark alt katta semerler vardi. Cimler baslasin diye, on iki sirayi takip geri kalanini disaridan paletli ile takabilirler. Sonucta paletlinin masallah kolu her yere uzuyor..

Çevrimdışı harund1k3

sen şimdi bunu mu anladın TFF açıklaması aynen devam edecek demek oluyor buyur @harund1k3

TFF'nin, bilet organizasyon ve seyircilerin müsabaka alanlarına giriş ve çıkışına ilişkin kontrolü ve denetimini yapmak ve bu amaçla merkezi kontrol sistemi oluşturulması yetkisini, TFF'nin, elektronik kart oluşturmak amacıyla alınan kişisel bilgilerin merkezi veri tabanında tutulması yetkisini, TFF'nin, Elektronik kart ve elektronik kart kapsamında satışı gerçekleştirebilecek biletlerin basım, satış ve dağıtımına ilişkin sistem üzerinden merkezi satışlar gerçekleştirilmesi yetkisini, sonuç olarak, TFF'nin, bu Kanun'la almış bulunduğu yetkilerini, üçüncü kişilere devredebileceğini, Federasyonun devir yetkisi olduğunu kabul etmiştir.

mahkeme 3. kişilere federasyonun devir yetkisi olduğunu kabul etmiştir.  Bu kelime noktayı koymuş.
zaten Başkanda passo ile devam edeceğiz dedi.  zaten şimdi hangi kulüp cebinden bir kaç milyon harcayıp
o sistemi kuracak iş sadece bilet satmak değilki esas sıkıntı arkadaki sistem ve şu anda bu passonun malı ve tüm stadlarda kurulu
hiç bir şey olmasa passo ya der benimle anlaş yada sistemi hemen kapatırım ve sezon sonuna kadar hiç bir kulüp stada bir kişi bile sokamaz
o sistem o kadar kolay yapılmıyor. Birde passo yla yapılan anlaşmalar ve alınan paralar var. hangi kulüp
çıkartıp bu parayı geri verebilecek bu iş bitti artık aynen bütün kulüpler yola devam eder. Bu canlı yayın havuz anlaşmasından
hukuki olarak farklı bir şey değil yani hayal kurmayın baştada söyledim anayasa mahkemesinin aldığı karar tamamen aldatmaca
sistem aynen devam edecektir. Al işte TFF anayasa mahkemesinin kararına tamamen karşı bir şekilde işi kitabına uydurdu.
Zaten e-bilete onay verdikten sonra anayasa mahkemesinin başka bir zorlayıcı kararı olamaz önemli nokta e biletti.
diğeri kulüplerin ve federasyonun alacağı bir karardır. Ticari bir sorundur anayasa mahkemesini ilgilendirmez yani ne tff ye nede kulübe
sen bununla neden anlaştın deme hakkı yok onun görev tanımının dışında Anayasa mahkemesinin bakacağı tek husus e biletle
tc vatandaşlarının fişlenmesi olayıydı ondada hukuğa aykırı bir durum göremedim dedi zaten konu hukuksal anlamda kapandı
artık passo takır takır satar ve itiraz edecek hukuk yollarıda kapandı.

Resmi gazetede yayinlanan karara tekrar baktim tam olarak net bir sonuc cikarmak kolay degil. taraftar-der passolig kalkti e bilet devam ediyor derken tff ikisi de devam ediyor diyor. Taraftarin suanda buyuk olcude karsi ciktigi ve sonuna kadar da bana gore hakli oldugu durum sadece aktif bank yoluyla passolig kartinin alinmasi. her ne kadar aktifbank biz bu aldigimiz paranin bir kismini kuluplere veriyoruz dese de bu tatmi edici degil. Bu son yillarda ulkenin basina coken taseron sistemi gibi bisey. yani ortada bir is var karsilikli iki taraf arasinda bir sekilde 3. bir taraf bu isin yapilmasiyla alakali araya sokuluyor ve o is ancak bu ucuncu kurum araciligiyla gerceklestiriliyor. ve o kurum kazanc sagliyor. Taseron altinda calisanlar bu dedigimi cok iyi bilir. Aktifbank tam olarak bu rolu oynuyor. Benim buyuk olcude karsi oldugum tarafi bu konunun.

cesitli cozumler getirilebilir mesela isteyen istedigi banka araciligiyla bu karti cikartsin denebilir. ikinci bir olay tamam yine sistemleri tff kursun yine e bilet olsun ama e bileti kulup kendisi cikartsin. farkli cozumler dusunulebilir elbette.

simdi basir bir hesap yapmak gerekirse ortalama suanda 1.4 milyondan fazla passolig satisi gerceklesmis ve bu giderek artmakta. bu passolig kartin yenileme ucreti 15 lira olurken 7 lirasi kuluplere 8 lirasi aktifbanka gidiyor. bu da yaklasik 11.2 milyon lira aktif bankin bu isten gelir elde etmesi demek. 3 buyukler de ucret 25 lira ve yine ayni sekilde 7 lira aktifbanka aliniyor gerisi kuluplere gelir olarak kaliyor. mesela besiktas bu isten yaklasik 3 milyon lira kazanmis. suanda aktif olarak passolig karta sahip 200 000 taraftar oldugunu varsayiyorum. ayni sekilde sirf bu para passolige gidiyor diye karsi cikan en az 80 000 taraftar daha var. yine ayni sekilde e bilet sistemi olsun fakat bu sefer arada araci kurum olmasin ve kart yenileme ucreti yine 25 lira olsun. besiktasin bu isten elde edecegi yillik gelir minumum 7 milyon lira olur. bunun 2-3 milyonu sistemlerin kurulmasi, maliyetlere gitse. ikinci sene sadece 1 milyon isletme bedellerine odenir. ilk sene en az 4 milyon ikinci senede en az 6 milyon lira gelir elde edinir. kimseye muhtac olmadan.

Çevrimdışı kartalcan

Günaydınlar

Bizim kombilerimiz 427 nolu blok 6. sırada aşağıdaki resimde işaretlediğim yere denk geliyor yanılmıyorsam,dünkü fotolara bakınca aklıma takıldı numaralı ile araya konacak seperatörler görüş açımızı kısıtlar mı? Fikri olan varsa görüşlerini almak isterim çok öncelerden aldığımız için bunun hesabını yapmamıştık.

Çevrimdışı sallapati

Günaydınlar

Bizim kombilerimiz 427 nolu blok 6. sırada aşağıdaki resimde işaretlediğim yere denk geliyor yanılmıyorsam,dünkü fotolara bakınca aklıma takıldı numaralı ile araya konacak seperatörler görüş açımızı kısıtlar mı? Fikri olan varsa görüşlerini almak isterim çok öncelerden aldığımız için bunun hesabını yapmamıştık.

bi sıkıntı olmaz.. zaten sahaya yeterince mesafe olacak oturduğunuz yerden

Çevrimdışı doctore

Günaydın ahali. bol oluklu bol semerli bir gün dileğiyle   :s18:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı Efe

bugün 5 uzun oluklu 6-10 arasida semer takılmasını bekliyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

hadi inşallah  :tabe:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı ahmetemre

görünen o ki sen dikilen çimleride sayacaksın :evillol:
parayla adam tutsalar sürekli say yapılanları deseler o bile bu kadar özverili yapmaz kaytarır belki.
sen de durmak yok yola devam :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı megiddo

askerliği yarıladım çatı bitmedi hala, terhis tarihim aynı zamanda beşiktaşkımın doğum günü 19.03.2016 , o gün askerlikle beraber stadta biter inşallah :)

Çevrimdışı ahmetx

Günaydınlar

bence sahanın diğer yarısının görüşünü kısıtlar.Bölmeler cam olursa çok sıkıntı olmaz ama yine de etkiler.

Çevrimdışı capo di capi

Bu sabah yağmur var İstanbul'da. Gözlerim dolu dolu oluyor stad yetişmez diye.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ahmetx

askerliği yarıladım çatı bitmedi hala, terhis tarihim aynı zamanda beşiktaşkımın doğum günü 19.03.2016 , o gün askerlikle beraber stadta biter inşallah :)
bizim çocuklar büyüdüler senin askerlik bitti biz de yaşlandık bu stad bitene kadar .Hayırlı teskereler @megiddo