Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Günaydın Arkadaşlar,

Ben bir şeyi merak ediyorum,

Acaba Karşılıklı olarak takılmayan uzun boruların bıraktıgı boşluklar düz,sadece yeni açık ve eski açığın üstü mü semerli olacak?
Resimlerden bakınca tam simetrik olarak kalmış ve yeni açık köşeden semer takma işlemi başlamış. Birden aklıma geldi geçen de konuşmuştuk burda hatta ben sormuştum bazı arkadaşlar da semer sayısının az olabileceğinden bahsetmişlerdi.
Saygılar,

Öyle bi durum olamaz.168 adet semer takılacak kaldı 166 tane :icool: Daha da azalıyor @FARUK göndermiş :super:

Çevrimdışı tunceryawuz

Öyle bi durum olamaz.168 adet semer takılacak kaldı 166 tane :icool: Daha da azalıyor @FARUK göndermiş :super:

Cevabın ıcın tesekkurler. Ben sımetrık bır bıcımde bıraktıkları ıcın oyle dusundum. :)

Çevrimdışı AmaralGürses

@Necmi abi kulübün finansal anlamda yönetimi sadece bir ayağı işin. Başka bir sürü pozisyon var zengin eğlencesi dışında kalan kesimlerin yapabileceği.

Geçim derdindeki insandan bahsetmiyorum zaten beyaz yakalı sıradan insanlar, yani sıradan derken atadan dededen milyarder olmayan, kendi tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş olanlar. Nitekim, dünyadaki pek çok finans işini de bu profil insanlar yapmaktadır.

Ama bu kesim bile bizdeki futbol yöneticiliği alemine penetre edememektedir. Özellikle de ülkemizin belli başlı kulüplerinde..

Çünkü Türkiye'de futbol yöneticiliği (hatta spor yöneticiliği genel olarak) zengin eğlencesidir ve en azından kısa-orta vadede de maalesef öyle kalmaya devam edecektir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

en uyuz olduğum şey söylenmeyen noktadan karşılık yazılması.. arkadaş kendi parasıyla yapıyor dememiş.. kulübün şartları ortadayken buna cesaret edebilmesinden bahsetmiş.. elbette camia arkasında durmasa yapılamazdı ama Y.D. gibi bir tip olsaydı da camia bu kadar arkasında durup locaları almazdı..
Ayrica Çiçekler insaatin Baskanin bizzat Ricasi ile ihaleye girdigini ve Kaldenin de Bizzat Baskan icin kulube Sponsor oldugunuda ekleyelim
Baskanin kisisel.olarakta bu insaatta cok buyuk katskisi var bunu gormemek icin kör olmak lazim

Ben Baskanin savunucusu degilim baska alanlarda Baskani En cok elestirenlerden biriyim bunu herkes bilir bu forumda
Ama Soz konusu stadsa bu konuda kimse elestiremez Baskani..
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 11:28:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emre.Guler

4ncü semer takılmış semer işi çok uzamaz gibi görünüyor

Çevrimdışı ahmetx

@Oktay ne kadar haklıysa @ozan062 de o kadar haklı beyler , başkanı tebrik edelim ama İlahlaştırmayalım şampiyonluk ve staddan sonra camiayı bekleyen en büyük tehlike bu , şu an Fener Azizin şirketi durumunda bunu hiç aklımızdan çıkarmayalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı AmaralGürses

4ncü semer takılmış semer işi çok uzamaz gibi görünüyor

ooooh merkep belleri da tamam bomba valla  :boom: :boom: :boom:

Semer montajı devam ediyor
Yanlis gormediysem ilk fotoya gore Yeni aciktada Koltuk rayları takilmaya baslanmis :ishock: :ishock: @FARUK abi

Çevrimdışı serti67

Yanlis gormediysem ilk fotoya gore Yeni aciktada Koltuk rayları takilmaya baslanmis :ishock: :ishock: @FARUK abi
bende bılgısayara ııce yaklastım ona bakıyodum kafayı yedık ıce bencede baslamıs ıkımızde yanlıs gormedıysek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

evet yeni açıkda bir bölüm neredeyse bitmek üzere ya da raylar oraya bırakılmış monte bekliyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mehmetthedum

@Oktay ne kadar haklıysa @ozan062 de o kadar haklı beyler , başkanı tebrik edelim ama İlahlaştırmayalım şampiyonluk ve staddan sonra camiayı bekleyen en büyük tehlike bu , şu an Fener Azizin şirketi durumunda bunu hiç aklımızdan çıkarmayalım.

Bizde öyle bir tehlike yok.

Başkan tüzüğü kendi değiştirdi ve daha geçen diva toplantısında bir kez daha ağzından teyit etti. 1 dönem daha kalıp, belki stadın keyfini çıkartıp, sonra çekilecek.

3 dönem kuralı gereği zaten daha fazla kalamaz.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Oktay

büyütmemekte fayda var hocam ilahlastırmayalım aman dikkat
dediğim gibi.. acı ama gerçek

Çevrimdışı ahmetx

Siyaseti az takip ediyorsanız bu getirilen kuralların nasıl Ali Cengiz oyunlarıyla bertaraf edildiğini görmüşsünüzdür onun için o tüzükler filan hikaye Türkiyede.

Çevrimdışı Erhan

evet yeni açıkda bir bölüm neredeyse bitmek üzere ya da raylar oraya bırakılmış monte bekliyorlar.

Evet yukarısından başlayıp aşağı iniyorlar gibi.Önce düz kısımlar yapılacak.Köşeler sona bırakılacak galiba.

Çevrimdışı CanEmre

Siyaseti az takip ediyorsanız bu getirilen kuralların nasıl Ali Cengiz oyunlarıyla bertaraf edildiğini görmüşsünüzdür onun için o tüzükler filan hikaye Türkiyede.
Türkiye her zaman ve sadece altın kural işler  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı dropoon

Çevrimdışı Erdem Çözer

Katılıyorum. Stat sonrası şampiyonluklarla dolu bir dönem geçerse camiadan gelen baskı her şeyi değiştirebilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

semer olarak adlandırdığınızı tahmin ettiğim o yayvan u şeklindeki parçaların montajı sanırım beklediğimizden daha kısa sürecek. Günde ortalama 15 tane takılsa, yaklaşık olarak 10-15 gün içinde biter gibi duruyor. ama bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim; günde 15 adet takılabilir mi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Katılıyorum. Stat sonrası şampiyonluklarla dolu bir dönem geçerse camiadan gelen baskı her şeyi değiştirebilir
Şeyh uçmaz ama müritleri uçurur . Ortadoğu kültürünün hiç değişmeyen durumu . :D

Çevrimdışı Mehmet92

Ocak 15'te vinçleri şutlarsak inanılmaz hızlı kabul edicem çatı işini.Geçen sene bu zamanlar kaba inşaat ocak 15'te biter muhabbeti dönüyordu şubat sonu bitmişti,sonu benzemez inşallah :D

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın arkadaşlar,

semer olarak adlandırdığınızı tahmin ettiğim o yayvan u şeklindeki parçaların montajı sanırım beklediğimizden daha kısa sürecek. Günde ortalama 15 tane takılsa, yaklaşık olarak 10-15 gün içinde biter gibi duruyor. ama bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim; günde 15 adet takılabilir mi?
Semer montajları diğer montajlara göre daha kolay ama sayı kaç tane olur göreceğiz benim fikrim takılabilir.

Çevrimdışı GIUNTI

Sahadan vinçlerin çıkması için membran döşemesinin bitmesi mi beklenecek? Yoksa dışarıdan mı halledilecek membranlar? O konuyu kaçırmışım da.

Koltuk işi de beklediğimizden hızlı gidecek bence.

Görünen o ki çim biter, stat açılır.

Şubat ayının başında çimlere başlarsak, 15 Mayıs 2016 haftasında Osmanlıspor maçını Vodafone Arena'da oynarız sanki. Ne dersiniz?

Çevrimdışı Deadam

@bjk_mabet İşlerin yoğunluğundan çalışan sayısının artmasından mütevellit çay yetiştirmekten foruma yetişemiyor ellaam.

Bir görünüp "ce" diyip kaçsa iyi olduğunu bilsek.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz