Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886235 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Çok haklılar çünkü stat hala inşaat halinde..
Yok o en son nedenleren birisi. Daha onemli sebepleri var. Dunya kulupleri ile stat acilisi olmamasi, isminin degismemesi, Bursaspor takiminin acilista bir varliginin olmamasi, pazartesi saat 15:00'te acilmasi vs. vs.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yok o en son nedenleren birisi. Daha onemli sebepleri var. Dunya kulupleri ile stat acilisi olmamasi, isminin degismemesi, Bursaspor takiminin acilista bir varliginin olmamasi, pazartesi saat 15:00'te acilmasi vs. vs.

wow'dan takip ettiğim kadarıyla en büyük tepki bitmediği halde açılmasına ve 4,5 sene olduğu halde ne zaman biteceğinin belirsiz olmasına..  ama diğer nedenlerde tuzu biberi tabi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

p
@ahmet türken tasarımlık bir şey yok abi maliyetli bir olay bu tek sıkıntı bu kefen bezi denilen kumaştan kullanıyorduk bunları yaparken Dewe Erol nereden alıyor bilmiyorum ve internetten bağış boya topluyordu boyalar çok pahalı. onun dışında bu kumaşı açabilecek yer bulduktan sonra gerisi kolay
pm attım

Çevrimdışı Oktay

katılıyorum ama umarım bu yeni bir Fikret Orman başarılı başarısız tartışması başlatmaz :)
tartışsacak bi durum yok icraat ortada

Çevrimdışı Oktay

bizene kardeşim bursadan beter olsunlar ..sudan sebepleri bahane derek yıllarca ayağımıza dolaşıyolar .. girsinler birbirlerine 5 bin kişiye oynasılnar o koca statda

Çevrimdışı ahmetemre

bizene kardeşim bursadan beter olsunlar ..sudan sebepleri bahane derek yıllarca ayağımıza dolaşıyolar .. girsinler birbirlerine 5 bin kişiye oynasılnar o koca statda
bence de şunların adının bile burda geçmesi reklam yaptırıyor onlara.
okuyorlarsa kendilerini bişey sanırlar :uyucam:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı ozan062

sen feda sezonunda kasada 5 kuruş para yok anca milyar dolarlık bütcesi olan firmaların yapabileceği kapasitede bi statt işine gir ...
bunu türkiye cumhuriyetinde başarabilen tek kişi fikret ormandır..
sevsekte ,sevmesekte, nefrette etsek acı ama gerçek olan bu

büyütmemekte fayda var hocam ilahlastırmayalım aman dikkat
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı DADAYKARTALI

sen feda sezonunda kasada 5 kuruş para yok anca milyar dolarlık bütcesi olan firmaların yapabileceği kapasitede bi statt işine gir ...
bunu türkiye cumhuriyetinde başarabilen tek kişi fikret ormandır..
sevsekte ,sevmesekte, nefrette etsek acı ama gerçek olan bu
üstelik eldeki paraya göre kısıtlı bütçelerle hep iyi kadrolar kurdu 4 yıldır kupa alamasakta ligin en iyi topunu oynayan biziz takımımızla hep gurur duyduk :super: :super:

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Mahmut

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

büyütmemekte fayda var hocam ilahlastırmayalım aman dikkat
Ilahlastirmakla alakasi yok @ozan062
@Oktay abi bu konuda hakli , Birak stad yapmayi kulup kayyuma gidecek diye kimse Aday bile olamadi korkudan
Bu konuda bende hemfikirim , Bu stadi bu kadar Borcla yapmaya Fikret Ormandan Baska kimse Cesaret edemezdi..

Çevrimdışı Mahmut

@Birisi neresi burası loca katı mı , yoksa vip katı mı?
Hocam 2 dk ile gectim seni, nasıl begendin mi??

Çevrimdışı tunceryawuz

Günaydın Arkadaşlar,

Ben bir şeyi merak ediyorum,

Acaba Karşılıklı olarak takılmayan uzun boruların bıraktıgı boşluklar düz,sadece yeni açık ve eski açığın üstü mü semerli olacak?
Resimlerden bakınca tam simetrik olarak kalmış ve yeni açık köşeden semer takma işlemi başlamış. Birden aklıma geldi geçen de konuşmuştuk burda hatta ben sormuştum bazı arkadaşlar da semer sayısının az olabileceğinden bahsetmişlerdi.
Saygılar,

Çevrimdışı ozan062

Ilahlastirmakla alakasi yok @ozan062
@Oktay abi bu konuda hakli , Birak stad yapmayi kulup kayyuma gidecek diye kimse Aday bile olamadi korkudan
Bu konuda bende hemfikirim , Bu stadi bu kadar Borcla yapmaya Fikret Ormandan Baska kimse Cesaret edemezdi..

bu konuyu cok fenalar fenası uzatırım o sebeble devamını getirmeyim yada kucuk bir detayı ekleyim taraftar parasıyla yapılıyor bu stad yani kendi parasıyla yapmıyor bu yatırımı o sebeble daha fazla uzatmayım kastırmayım simdi herkesi:) malum derbi kazanıldı basladı herkes herkesi sisirmeye en cok sevdiğimiz seydir biraz dengeli gitmekte fayda var:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu konuyu cok fenalar fenası uzatırım o sebeble devamını getirmeyim yada kucuk bir detayı ekleyim taraftar parasıyla yapılıyor bu stad yani kendi parasıyla yapmıyor bu yatırımı o sebeble daha fazla uzatmayım kastırmayım simdi herkesi:) malum derbi kazanıldı basladı herkes herkesi sisirmeye en cok sevdiğimiz seydir biraz dengeli gitmekte fayda var:))

en uyuz olduğum şey söylenmeyen noktadan karşılık yazılması.. arkadaş kendi parasıyla yapıyor dememiş.. kulübün şartları ortadayken buna cesaret edebilmesinden bahsetmiş.. elbette camia arkasında durmasa yapılamazdı ama Y.D. gibi bir tip olsaydı da camia bu kadar arkasında durup locaları almazdı..

Çevrimdışı ErsinA.

Resimlerin nereden çekildiğini bilmiyorum.  Sordum. Cevap gelirse paylaşırım.