Her şey için kendini örnek göstermene gerek yok ki @Necmi abi. Sen yapmazsın diğerleri yapar.
Grupların ve derneklerin pankart asarak, boy gostererek ve faaliyet yapmadan kulubun icerisinden ve disarisindan bilet, kombine ve maddi yardim almadigini bilmiyorum deme sakin. Her sene basi masaya neden oturuyorlar? Neden kulup baskanlari ve yoneticileri dernek baskanlariyla iyi gecinmek zorunda hissediyorlar kendilerini? Secimlerde ki oy kaybi mi yoksa stada gelmeyecek taraftar kaybi mi...
Maddeler uzar gider abi.
bir derneğin 30-40 taraftarının nasıl bir gücü olabilir.

bana pek mantıklı gelmiyor kaldıki konumuz o değil. Tamam illaki menfaat hesabı yapanıda
vardır ama bunu katagorize etmek yanlış. Herkesi kötü ilan etmeyeceksin bu kolay çözüm
doğrusu iyinin içinden kötüyü ayırmak ve bunu deşifre etmek. Sistemi yok etmek yerine sistemi işler duruma sokmak
ve olması gereken kıvama getirmek işin daha doğru şekli oluyor. bunuda derneklere saldırarak yapamazsın
musluk akıyorsa kapatmak lazım ben bir şeye katılmıyorum çeşme akarken testiyi doldurana değil o çeşmeyi
açana tepki koyacaksın sıkıntı orada onbinleri kontrol edemezsin ama beşleri onları kontrol edebilirsin. Rantmı sağlanıyor
bedava biletmi veriliyor veren yöneticiyi teşhir etmek gerekiyor. Bunlar artık bence e-biletle zaten rafa kalkıyor.
o beleş girenler sadece kulübe zarar değil devletinde pek işine gelmiyor. Taraftarın bütününden yoğun tepki olursa
kimse yeltenemez böyle bir şeye
@Fatih