Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887257 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

Geçen sene pankartı almış içeriye doğru Marş söyleye söyleye Gidiyorduk bir grup karşılık verdi beraber tezahürat yaptık
İçlerinden biri ne yazıyor diye sordu bizde söyledik.illa görmek istedi açtık beraber resim çekildik. Konuşmalarından gurbetçi olduklarını anladım sordum biz isviçre Kallarıyız dedi. Ogün gelmeyen dayı oğlunun grubuymuş meğerse selam söyledim.velhasıl bunlar güzel şeyler.çoşkuyu arttırır. Biz semt veya şehir takımı değiliz ülke Takımıyız.ben Orada ankara Arena kartalları pankartı Görürsem mutlu olurum. Bazen sosyal mesaj olur bazen benimle evlenirmisin ayten olur.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 17:28:01 MURAT ]

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı UU1903

arkadaşlar bu locaları gösteren fotoya bakıyorumda trübünde olması gereken taraftar oranın önünde ayakta dursa locadakiler maç izleyemez gibi geliyor bana şimdi diyeceksinizki taraftar koltuğunda otursun maçını izlesin locanın önünde ne işi var ama bana göre orada ayakta durup maç izleyen birileri olur

Ben bunu aylardir dusunuyorum ya. Benim kombine tam 1903 tribununun onundeki sira. Simdi ben ayaga kalkarsam locadaki adama 'sen de kalk oturarak mac mi izlenir birader' diyemem  :D Loca koltuklarini 1 sira yukardan baslatirlar mi acaba?
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Efe

İki uzun oluklu boru arası bilhassa kirişlere yakın bölgelerde 10 metreden fazla sanırım. Membran ın bu kadar büyük olması direncini zayıflatmaz mı @Efe
yok bisey olmaz mebran malzemesi ona goredir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Sövseniz de haklısınız ama ben böyle aksilik görmedim. 3 gün oldu resmen. Sabah geldim işe "yayınla" butonuna basmaya, bastım ama "%95 işleniyor"da kalmış ilerlemiyor da.
Sinirim bozuldu yeniden upload'a başladım şuan %80'de. Yarım saate biter. Artık işe yarar mı bilmem ama izleyin yine de gidip çektim o kadar  :s20:

eline emeğine sağlık  açtım izliyecem şimdi  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

bursa harbidem açacak galiba mac oynanacak mi bakalim cumhurbaşkanı gelecekmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Her şey için kendini örnek göstermene gerek yok ki @Necmi abi. Sen yapmazsın diğerleri yapar.
Grupların ve derneklerin pankart asarak, boy gostererek ve faaliyet yapmadan kulubun icerisinden ve disarisindan bilet, kombine ve maddi yardim almadigini bilmiyorum deme sakin. Her sene basi masaya neden oturuyorlar? Neden kulup baskanlari ve yoneticileri dernek baskanlariyla iyi gecinmek zorunda hissediyorlar kendilerini? Secimlerde ki oy kaybi mi yoksa stada gelmeyecek taraftar kaybi mi...
Maddeler uzar gider abi.

bir derneğin 30-40 taraftarının nasıl bir gücü olabilir. :alala:
bana pek mantıklı gelmiyor kaldıki konumuz o değil. Tamam illaki menfaat hesabı yapanıda
vardır ama bunu katagorize etmek yanlış. Herkesi kötü ilan etmeyeceksin bu kolay çözüm
doğrusu iyinin içinden kötüyü ayırmak ve bunu deşifre etmek. Sistemi yok etmek yerine sistemi işler duruma sokmak
ve olması gereken kıvama getirmek işin daha doğru şekli oluyor. bunuda derneklere saldırarak yapamazsın
musluk akıyorsa kapatmak lazım ben bir şeye katılmıyorum çeşme akarken testiyi doldurana değil o çeşmeyi
açana tepki koyacaksın sıkıntı orada onbinleri kontrol edemezsin ama beşleri onları kontrol edebilirsin. Rantmı sağlanıyor
bedava biletmi veriliyor veren yöneticiyi teşhir etmek gerekiyor. Bunlar artık bence e-biletle zaten rafa kalkıyor.
o beleş girenler sadece kulübe zarar değil devletinde pek işine gelmiyor. Taraftarın bütününden yoğun tepki olursa
kimse yeltenemez böyle bir şeye @Fatih

Çevrimdışı Necmi

Sövseniz de haklısınız ama ben böyle aksilik görmedim. 3 gün oldu resmen. Sabah geldim işe "yayınla" butonuna basmaya, bastım ama "%95 işleniyor"da kalmış ilerlemiyor da.
Sinirim bozuldu yeniden upload'a başladım şuan %80'de. Yarım saate biter. Artık işe yarar mı bilmem ama izleyin yine de gidip çektim o kadar  :s20:

Emeğine sağlık kardeşim neden sövelim iki gün espiri yapacak konu çıktı bize :D
@Popular Demand

Çevrimdışı TØLGA

Onu prekasta yazmışlardı kapalıdaydı o senin dediğin olay
geriden geliyorum ben ondan şimdi yazıyorum :D

süleyman seba başkanın vefatında hem kapalıdaki yazı hemde bu vardı abi  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Takımın iyi olduğunda vodafone arenaya geçecek olmamız iyi oldu , Gs geçtiğinde tel tel dökülüyordu.Juventus ve arena gibi olacak bizim ki ligi yıllarca domine edebiliriz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

bursa harbidem açacak galiba mac oynanacak mi bakalim cumhurbaşkanı gelecekmis
stadyum bitmeden ilk açılan stadyum olarak tarihe geçicek bu stad  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı martin40

stadyum bitmeden ilk açılan stadyum olarak tarihe geçicek bu stad  :biggrinking:

GS'inki hala bitmedi  :D :steamed:

Çevrimdışı yldrmaydn

pankartlarda sıkıntı şehir ilçe ülke vs. ismi yazması değil boyutları. tamam şu an olimpiyatta alan geniş asacak çok yer var ama vodafone arena açılınca alan kısıtlanacak o yüzden 20 30 50 metrelik pankartlar yerine 4-5 metre eninde pankartlar daha makul. tribünü boydan boya 2 pankartla kaplamak olmaz. güzel sağlam bir slogandır ya da tasarımı fontu çok iyidir büyük olur da kadirli kartalları pankartının 15-20 metre olmasının bir esprisi yok bence.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı TØLGA

GS'inki hala bitmedi  :D :steamed:
bizim elimizden alamazlar diyosun yani  :D

onun çatısı ama bunun daha dış kaplaması bitmedi ince işleri , timsah kafası falan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

onu antalya yapti daha once :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Grup pankartlarının nesi kötüymüş anlamadım.

Mesela sakarya derneğinin bir ufak pankartı var, üzerinde pankarta göre büyük bir  süleyman seba portresi ve sakarya beşiktaşlılar derneği yazsı var.

Bu adamlar ceplerinden para verip, dernek için kat kiralıyor, otobüs kiralayıp her maça beraber gidiyor. Sakaryalı seba'nın portresini asıp , yoklamalarını veriyorlar. Kimseden gelirleri yok, 2-3 senedir de taa adapazarından her maça gelip, sabaha karşı evlerine dönüyorlar.

Assınlar kardeşim. Hatta reklam panosu yerine dernek pankartlarını tercih ederim. Yurt sathına hatta yurtsışına da yayılmış büyük bir camianın parçası olduğumuzu hissediyoruz fena mı?

Bu takım sadece bir semt takımı değil. Beynelmiyel bir kulüp. Herşeyden evvel taraftarın ve o taraftarların örgütlendiği ve çatısında toplandığı dernekler bu kulübün sahibi. O tür dernekler olmasa yol iz bilmeden , stada gelemeyecek niceleri var. Veya maça gelemese de dernek lokallerinde maç izlemenin keyfi bir başka.

Yapsınlar reklamlarını, büyüsünler.

Mesela çarşıkıbrıs sayesinde kıbrıstaki tüm beşiktaşlılar buluşuyor, sporting maçını üniversite parkında stadyum gibi izlediler. Gidebilen birtanesi de lisbonda çarşıkıbrıs kaşkolu açtı. Hatta başkanla da fotoğraf çektirmiş kaşkolu açıp.O cengaverin resmi ekranda görününce , maçı kıbrısta toplanıp izleyenlerin sevincini görmeniz lazımdı.

Bunlar iyi şeyler...
Sakarya'lilar Burak gibi efsane dolandiriciyi gordukten sonra artik kimseye guvenmiyordur. adam once sakaryadaki Bjk'lileri daha sonra kulubu dolandirdi. Ben pek inanmiyorum diger soylediklerinize de. Iyi aksamlar

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

onu antalya yapti daha once :evillol:
bana göre bursanın daha çok eksiği var ben onların yerinde olsam bu sene açmam stadyumu :D

takım berbat
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Açsınlar geri kalan eksikler yavaş yavaş hallolur , Bursanın düzeleceği yok kulüp siyasetin oyuncağı olmuş durumda.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

bir derneğin 30-40 taraftarının nasıl bir gücü olabilir. :alala:
bana pek mantıklı gelmiyor kaldıki konumuz o değil. Tamam illaki menfaat hesabı yapanıda
vardır ama bunu katagorize etmek yanlış. Herkesi kötü ilan etmeyeceksin bu kolay çözüm
doğrusu iyinin içinden kötüyü ayırmak ve bunu deşifre etmek. Sistemi yok etmek yerine sistemi işler duruma sokmak
ve olması gereken kıvama getirmek işin daha doğru şekli oluyor. bunuda derneklere saldırarak yapamazsın
musluk akıyorsa kapatmak lazım ben bir şeye katılmıyorum çeşme akarken testiyi doldurana değil o çeşmeyi
açana tepki koyacaksın sıkıntı orada onbinleri kontrol edemezsin ama beşleri onları kontrol edebilirsin. Rantmı sağlanıyor
bedava biletmi veriliyor veren yöneticiyi teşhir etmek gerekiyor. Bunlar artık bence e-biletle zaten rafa kalkıyor.
o beleş girenler sadece kulübe zarar değil devletinde pek işine gelmiyor. Taraftarın bütününden yoğun tepki olursa
kimse yeltenemez böyle bir şeye @Fatih
Bence bedava bilete cok az bir kesim haric kimse karsi cikmaz hic bi kulupte. Cunku kimsenin isine gelmez. Bizim de gelmez. Misal her mac burada twitter'da insanlar ben maca gitmiyorum bileti devredebilirim ucretsiz diyor. Burada da izin veriliyor. Bence kotu birsey degil, kulup acisindan bakarsak kotu. Bileti parayla satin aldirmaya tesvik etmek gerekir cunku.

Eger ts secimlerinde 30-40 kisilik bir dernegin de gucunu alabilseydi Celil Hekimoglu baskan olucakti.

Necmi abi her konu da seninle ters dusmekten sıkıldım valla

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Açsınlar geri kalan eksikler yavaş yavaş hallolur , Bursanın düzeleceği yok kulüp siyasetin oyuncağı olmuş durumda.
mabet'de söylemişti stadyumun tam olarak bitmesi içine girdikten 1 sene sonrayı falan buluyor diye ama bunlarınki öylede değil eksik fazla
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

18 tane uzun oluklu takilmis  :halay: @Efe

Selam herkese, Dün sizin bahsettiğiniz sıkıntılı Uzun Oluklu da takılmış mı abi :)

Kazanıp geldiğiniz için Tebrikler hepimize :)

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar bu locaları gösteren fotoya bakıyorumda trübünde olması gereken taraftar oranın önünde ayakta dursa locadakiler maç izleyemez gibi geliyor bana şimdi diyeceksinizki taraftar koltuğunda otursun maçını izlesin locanın önünde ne işi var ama bana göre orada ayakta durup maç izleyen birileri olur
yok taraftar koltuğunda otursun demeyiz. Locadakide ayakta dursun deriz. Taraftar koltuk üstüne çıkarsa onlarda koltuk üstüne çıksın deriz. İş böylece hallolmuş olur.Çözümü basit şeyler bunlar

Çevrimdışı TØLGA

yok taraftar koltuğunda otursun demeyiz. Locadakide ayakta dursun deriz. Taraftar koltuk üstüne çıkarsa onlarda koltuk üstüne çıksın deriz. İş böylece hallolmuş olur.Çözümü basit şeyler bunlar
ben alt kattaki taraftarların o kadar para verdikten sonra ayakta maç izliceklerini sanmıyorum öyle bir kitle oradan o fiyatlara kombine almaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

onların koltuklarını hidroliik yaparlar yükseklik ayarlı  :D