konumuz sadece deplasman taraftarları değil, semt isimleri de var..
oyunculara sormak lazım ama hiç etkilendiklerini sanmıyorum.. bunun yanında çok özel içerikler hariç pankartların sorun çıkarmadığını biliyorum.. ama kendimizi kandırmayalım isim yazmanın sebebi bunların hiç biri değil.. tamamen ben geldim buradayım diye reklam yapmak..
ve elbette güzel pankartlar yaparız, zamanında da yaptık..
öylemi biliyorsun peki biz Beşiktaşarena pankartını içeri alamadığımızıda biliyormusun
evet sorun çıkıyor bir pankart kaç kontrolden geçiyor. ve illaki birine takılıyor. Reklam yapmak belli bir
kâr amacı güder peki o pankartı açanların acaba bundan nasıl bir menfaati var. Yaptıkları reklam neye hizmet ediyor.
bir Beşiktaş taraftar grubunun kendi grubunu büyütmek istemesinin ve bunun için kendini tanıtmasının ne gibi
bir sakıncası var her zaman büyük Beşiktaş gruplarının direk Beşiktaşa katkısı olur. Bizde burda daha fazla
Beşiktaşlıya ulaşmak için bir sürü tanıtım yapıyoruz. Bunun bize kişisel bir katkısımı var hayır
ne kadar büyük grup olursan kulübünede o kadar fazla katkın olur bireysel olarak haraket edersen katkında düşük olur.
her grup kendini tanıtsın büyüsün çünkü ne kadar büyürsen o kadarda sözün dinlenir oluyor.
Fikirlerini o kadar kabul ettirme imkanın olur bunlar kötü şeyler değil kardeşim. Bizi liseliler yönetmiyor
Beşiktaş taraftarının büyük bir gücü var kulüp üzerinde bu gücüde sağlayan gruplar. Bırak istedikleri gibi kendilerini
tanıtsınlar.