Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887421 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı FARUK

Bu 3.cü sıraya semer eklenecek mi ?
Oraya da eklenecek 1 tane de kiriş e yakın kısmına eklenecek toplam 4 semer olacak 2 oluklu arası

Çevrimdışı Necmi

konumuz sadece deplasman taraftarları değil, semt isimleri de var..

oyunculara sormak lazım ama hiç etkilendiklerini sanmıyorum.. bunun yanında çok özel içerikler hariç pankartların sorun çıkarmadığını biliyorum.. ama kendimizi kandırmayalım isim yazmanın sebebi bunların hiç biri değil.. tamamen ben geldim buradayım diye reklam yapmak..

ve elbette güzel pankartlar yaparız, zamanında da yaptık..
öylemi biliyorsun peki biz Beşiktaşarena pankartını içeri alamadığımızıda biliyormusun
evet sorun çıkıyor bir pankart kaç kontrolden geçiyor. ve illaki birine takılıyor. Reklam yapmak belli bir
kâr amacı güder peki o pankartı açanların acaba bundan nasıl bir menfaati var. Yaptıkları reklam neye hizmet ediyor.
bir Beşiktaş taraftar grubunun kendi grubunu büyütmek istemesinin ve bunun için kendini tanıtmasının ne gibi
bir sakıncası var her zaman büyük Beşiktaş gruplarının direk Beşiktaşa katkısı olur. Bizde burda daha fazla
Beşiktaşlıya ulaşmak için bir sürü tanıtım yapıyoruz. Bunun bize kişisel bir katkısımı var hayır
ne kadar büyük grup olursan kulübünede o kadar fazla katkın olur bireysel olarak haraket edersen katkında düşük olur.
her grup kendini tanıtsın büyüsün çünkü ne kadar büyürsen o kadarda sözün dinlenir oluyor.
Fikirlerini o kadar kabul ettirme imkanın olur bunlar kötü şeyler değil kardeşim. Bizi liseliler yönetmiyor
Beşiktaş taraftarının büyük bir gücü var kulüp üzerinde bu gücüde sağlayan gruplar. Bırak istedikleri gibi kendilerini
tanıtsınlar.

Çevrimdışı Efe

semerleri kademe kademe ayirmislar seri sekilde takacaklar uzun oluklu bitince
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Oraya da eklenecek 1 tane de kiriş e yakın kısmına eklenecek toplam 4 semer olacak 2 oluklu arası

4.cü semer'i takıcak yer yok gibi gözüküyor kirişe yakın yerde ?

ysariusta

• Ziyaretçi

öylemi biliyorsun peki biz Beşiktaşarena pankartını içeri alamadığımızıda biliyormusun
evet sorun çıkıyor bir pankart kaç kontrolden geçiyor. ve illaki birine takılıyor. Reklam yapmak belli bir
kâr amacı güder peki o pankartı açanların acaba bundan nasıl bir menfaati var. Yaptıkları reklam neye hizmet ediyor.
bir Beşiktaş taraftar grubunun kendi grubunu büyütmek istemesinin ve bunun için kendini tanıtmasının ne gibi
bir sakıncası var her zaman büyük Beşiktaş gruplarının direk Beşiktaşa katkısı olur. Bizde burda daha fazla
Beşiktaşlıya ulaşmak için bir sürü tanıtım yapıyoruz. Bunun bize kişisel bir katkısımı var hayır
ne kadar büyük grup olursan kulübünede o kadar fazla katkın olur bireysel olarak haraket edersen katkında düşük olur.
her grup kendini tanıtsın büyüsün çünkü ne kadar büyürsen o kadarda sözün dinlenir oluyor.
Fikirlerini o kadar kabul ettirme imkanın olur bunlar kötü şeyler değil kardeşim. Bizi liseliler yönetmiyor
Beşiktaş taraftarının büyük bir gücü var kulüp üzerinde bu gücüde sağlayan gruplar. Bırak istedikleri gibi kendilerini
tanıtsınlar.
Liseliler

Çevrimdışı Fatih

Bunlarin stat cevresi ne zaman bu kadar cok doldu ya  :bandit: Dumankaya bir de bunlara nerede spor komplexi yapmak istiyor acaba.  :bandit: Bir de istanbul bitmis arkadas ,her yer de bina var.  :iblush:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre.Guler

Bunlarin stat cevresi ne zaman bu kadar cok doldu ya  :bandit: Dumankaya bir de bunlara nerede spor komplexi yapmak istiyor acaba.  :bandit: Bir de istanbul bitmis arkadas ,her yer de bina var.  :iblush:

Ulan bunları şehrin ortasında stadmı olur diye çıkarmadılarmı mecidiyeköyden? Stadın etrafına şehir yapmışlar arada kaldılar yine  :kop:
5 sene sonra yine atarlar bir dağ başına :)

Çevrimdışı ahmetx

vadi içinden dalmışlar ormana , yazık şu İstanbula dünyaları kazanacağız diye dünyada bir tane daha bulamayacakları şehri mahvediyorlar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Bağlantı bölgesi var sadece yay şeklinde olacak fotoda işaretledim

Çevrimdışı ahmetx

Ayrıca süper karanlık bir stad , bu stad da çim yetişebiliyorsa her stad da yetişir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

Ayrıca süper karanlık bir stad , bu stad da çim yetişebiliyorsa her stad da yetişir.
güneybatı cephe ve arakat olması avantajı :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

var 3 te 4 te var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu 3 vinc bu isi aralik sonu bitirecek insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Pankart konusunda iyi niyetli olabilirsiniz ama olaylar dusundugunuz gibi degil.

"Bilmem ne kartallari" diye pankart asiliyor, sanirsin 150-200 kisi.. En fazla 10 kisi, o kadar da degildir belki de.

Semt pankartlarinin oraya asilma nedeni belli. Kendini bir sekilde gostermek ve bazi seylerden nemalanmak.

Derneklerin ve gruplarin amaci armanin oldugu yer de karsiliksiz faaliyetler gostermektir, digital baskili flama acmak degil.
@Fatih nasıl bir nemalanma acaba bu  :alala:
bence yanlış düşünüyorsun bizimde burda yaptığımız şey aynı
şimdi nemalanıyormuyuz. Kulüp üzerinde söz hakkı olmaksa kastın
buna nemalanma denmez burdan bir baskı oluşturup yanlış giden bir şeyi düzeltebilmek
taraftarın birleşip güçlenmesi bunların neresi yanlış. tek başına nesinki bir fikrin olur burda kabul görür
ve burdan çıkar geniş platformlara yayılır ve fikrin dinlenir olur. Bunda yanlış nerde

Çevrimdışı ahmetx

Ulan bunları şehrin ortasında stadmı olur diye çıkarmadılarmı mecidiyeköyden? Stadın etrafına şehir yapmışlar arada kaldılar yine  :kop:
5 sene sonra yine atarlar bir dağ başına :)
bunlar otoban kenarını çok seviyorlar Mecidiyeköyde de öyleydi artık 3. köprü yolunda bir yer bulurlar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu 3 vinc bu isi aralik sonu bitirecek insallah

İki uzun oluklu boru arası bilhassa kirişlere yakın bölgelerde 10 metreden fazla sanırım. Membran ın bu kadar büyük olması direncini zayıflatmaz mı @Efe
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı hakan1976

arkadaşlar bu locaları gösteren fotoya bakıyorumda trübünde olması gereken taraftar oranın önünde ayakta dursa locadakiler maç izleyemez gibi geliyor bana şimdi diyeceksinizki taraftar koltuğunda otursun maçını izlesin locanın önünde ne işi var ama bana göre orada ayakta durup maç izleyen birileri olur

Çevrimdışı Fatih

@Fatih nasıl bir nemalanma acaba bu  :alala:
bence yanlış düşünüyorsun bizimde burda yaptığımız şey aynı
şimdi nemalanıyormuyuz. Kulüp üzerinde söz hakkı olmaksa kastın
buna nemalanma denmez burdan bir baskı oluşturup yanlış giden bir şeyi düzeltebilmek
taraftarın birleşip güçlenmesi bunların neresi yanlış. tek başına nesinki bir fikrin olur burda kabul görür
ve burdan çıkar geniş platformlara yayılır ve fikrin dinlenir olur. Bunda yanlış nerde
Her şey için kendini örnek göstermene gerek yok ki @Necmi abi. Sen yapmazsın diğerleri yapar.
Grupların ve derneklerin pankart asarak, boy gostererek ve faaliyet yapmadan kulubun icerisinden ve disarisindan bilet, kombine ve maddi yardim almadigini bilmiyorum deme sakin. Her sene basi masaya neden oturuyorlar? Neden kulup baskanlari ve yoneticileri dernek baskanlariyla iyi gecinmek zorunda hissediyorlar kendilerini? Secimlerde ki oy kaybi mi yoksa stada gelmeyecek taraftar kaybi mi...
Maddeler uzar gider abi.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaşlar bu locaları gösteren fotoya bakıyorumda trübünde olması gereken taraftar oranın önünde ayakta dursa locadakiler maç izleyemez gibi geliyor bana şimdi diyeceksinizki taraftar koltuğunda otursun maçını izlesin locanın önünde ne işi var ama bana göre orada ayakta durup maç izleyen birileri olur

o rakamlara kombine alacak adam kolay kolay yerinden kalkmaz.. kalktığında da herkesin ayağa kalkacağı bir durum vardır :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

2. kattaki localarda böyle bi sıkıntı yok zenginlere duyrulur :D

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı mehmetthedum

Grup pankartlarının nesi kötüymüş anlamadım.

Mesela sakarya derneğinin bir ufak pankartı var, üzerinde pankarta göre büyük bir  süleyman seba portresi ve sakarya beşiktaşlılar derneği yazsı var.

Bu adamlar ceplerinden para verip, dernek için kat kiralıyor, otobüs kiralayıp her maça beraber gidiyor. Sakaryalı seba'nın portresini asıp , yoklamalarını veriyorlar. Kimseden gelirleri yok, 2-3 senedir de taa adapazarından her maça gelip, sabaha karşı evlerine dönüyorlar.

Assınlar kardeşim. Hatta reklam panosu yerine dernek pankartlarını tercih ederim. Yurt sathına hatta yurtsışına da yayılmış büyük bir camianın parçası olduğumuzu hissediyoruz fena mı?

Bu takım sadece bir semt takımı değil. Beynelmiyel bir kulüp. Herşeyden evvel taraftarın ve o taraftarların örgütlendiği ve çatısında toplandığı dernekler bu kulübün sahibi. O tür dernekler olmasa yol iz bilmeden , stada gelemeyecek niceleri var. Veya maça gelemese de dernek lokallerinde maç izlemenin keyfi bir başka.

Yapsınlar reklamlarını, büyüsünler.

Mesela çarşıkıbrıs sayesinde kıbrıstaki tüm beşiktaşlılar buluşuyor, sporting maçını üniversite parkında stadyum gibi izlediler. Gidebilen birtanesi de lisbonda çarşıkıbrıs kaşkolu açtı. Hatta başkanla da fotoğraf çektirmiş kaşkolu açıp.O cengaverin resmi ekranda görününce , maçı kıbrısta toplanıp izleyenlerin sevincini görmeniz lazımdı.

Bunlar iyi şeyler...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx