Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897506 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

Çatı devrildiğinden beri en kötü uyandığım gün,herkes aynı durumda olsa gerek ki kimse yazmıyor foruma.

Çevrimdışı ers1903

Koltuk montaji yok,isaretleme yapiliyor,numarali ve kapalida kisa oluklu takiliyor kapalida disaridan bir vincte yardim ediyor .yagisa ragmen calismalar devam

Çevrimdışı Tarık16

Moral bozmak yok Vodafone arenada gelecek yil sampiyonlar ligi muzigi dinleyecegiz daha ben inaniyorum.. Az kaldi # sabret

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı serdart

günaydın...

hava yağışlı, karanlık  :uyucam: pek etkili bi çalışma olacağını sanmam. tek umudum sensin stad anlıyor musun?

Çevrimdışı ozan062

koltuklar müthiştir takılmaya  baslansın bakalım  :s20: :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ümer

bu stat açılınca kalede tolga olduğunu bir an düşündüm :duman: :duman: :duman:
Güzel fikir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Lizbonun stadi 50 binse bizim ki 42 bin olamaz ,bizim stad daha yuksek gibi geldi :)
Lizbonun stadı çok geniş ama sıra sayıları yakın olsa da
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Lizbonun stadı çok geniş ama sıra sayıları yakın olsa da
adamların hendekleri var kale gibi stad valla orta çağ kalesi :bandit:

Çevrimdışı Efe

bugün kısa oluklularla beraber uzun oluklu montajinada agirlik verilir kanimca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

adamların hendekleri var kale gibi stad valla orta çağ kalesi :bandit:
aslında bizim stada da ihtiyaç var şu 1453 gibi sahaya dalanlar için gerekli  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

bizim ygmurla ilgili bi sıkıntımız yok artik kar yagmadigi surece isler durmaz zaten ne kaldi hemen bitirip gitmek istiyor onlarda başka isler bekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

10 ocağa tam 30 gün var tempo aynen sürmeli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bu stat açılınca kalede tolga olduğunu bir an düşündüm :duman: :duman: :duman:
Ya dur abi gece ruyamda gördüm su mubarek gune binbir sozle basladim bi de sen hatirlatma..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı iyimserure

Tünaydın arkadaşlar, gönlünüzü ferah tutun, aydınlık günler yakında gelecek

Hele bir stadı açalım, sponsor paraları gelsin, iyi transferler yapılsın, 40000 kişi önünde kendi muhteşem stadımızda maç yapmaya başlayalım

İşte ondan sonra renkliler düşünecek

Hiç üzülmeyin, moralinizi bozmayın

Yakında Türkiye'de Beşiktaş ve diğerleri dönemi başlayacak

Az kaldı, sabret...

Çevrimdışı pascal26

Bu çatı işine hala Fransızlar devam ediyor di mi? Noel tatiline çıkacaklar mı acaba bilen var mı?
Noel dönemi hepsi tatile çıkıp ailesinin yanına gider. Genelde 2 hafta kadar yabancılarla yapılan işler durur.

Çevrimdışı Efe

Bu çatı işine hala Fransızlar devam ediyor di mi? Noel tatiline çıkacaklar mı acaba bilen var mı?
Noel dönemi hepsi tatile çıkıp ailesinin yanına gider. Genelde 2 hafta kadar yabancılarla yapılan işler durur.
onlarlik bi is kalmadi bence suan butun isi iz insaat calisanlari yapiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

bugün saat 13:30 da koltuk montajı başlıyor die bir iddia var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

bugün saat 13:30 da koltuk montajı başlıyor die bir iddia var...
baslamali zaten yoksa neden getirdiler daha bekletirlerdi en azindan deneme amacli 50 tane taksinlar bi gorelim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

Membranizasyon isini yaparken cimlere baslanabilir diyorlardi, bu mumkun mu? Disaridan vinc o kadar uzaga yetisebilir mi?

The world is better in black and white, and red.

ysariusta

• Ziyaretçi

Membranizasyon isini yaparken cimlere baslanabilir diyorlardi, bu mumkun mu? Disaridan vinc o kadar uzaga yetisebilir mi?
Membran döşenirken çim başlayacak. Bunun planı hiç değişmedi ki. Başından beri böyle

ysariusta

• Ziyaretçi

Ayrıca şu .... İzasyon falan eklemeleri artık bitsin. İlk yazılınca eyvallah güzel oldu ama bu kadar sık olunca tuhaf oluyor.

Çevrimdışı Serdar

Ayrıca şu .... İzasyon falan eklemeleri artık bitsin. İlk yazılınca eyvallah güzel oldu ama bu kadar sık olunca tuhaf oluyor.

Gerçekten ama ya , ilk başta tamam iyi hoş değişik oldu da , herkes sarınca hem bu ....izasyonların hem de eski Türkçe mi diyelim
Osmanlıca mı diyelim Arapça mı diyelim neyse suyu çıktı.

Çevrimdışı Efe

bugün son yeni inönü fotosu gorecegiz bu haftalik cumartesi pazar gelismelerimi pazartesi fotosunda görecegiz baya degisim gözleriz pazartesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

birisi
senin kanka koltuk fotosu atacaktı bir haber yok mu :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana