Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897724 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

@Birisi koltukların tam karşısından foto çektirebilir misin? Koltuk arası mesafeye bir bakalım.

arkadaş bugün izinliymiş.  Yarın için istedim, gelirse paylaşırım.  :ok:

Çevrimdışı karakartalım

Bizim stad jose alvaradeden ne kadar büyük yada küçük ebatlarındaki olarak jose alvarade açılışı 40bin kapasiteli daha sonradan 50bin oluyor. Bana göre sahanın etrafındaki ambulans yolu için kullanılan çukurlar çok saçma bi planlama
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı FARUK

yani membran olukları örterek yapıştırılır

evet abi sağ ve sol 2 membran ucu oluk içine girer ikisi arasına da esas oluk gelir
ilk şartnamelerde özellikle belirli bir standartı karşılayan ısıtmalı oluklardan bahsediyordu

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı harund1k3

Nostalji..
Bu kalpler seni unuturmu bee :by2: :by2:

Hic unutur mu ! @Yunus Emre Dökmeci

Vodafone arena elbette cok modern, cok guzel olacak ama inonu bambaskaydi. insallah yeni stadimizda da o atmosferi o coskuyu yakalariz. cogu insana inonu dediginiz zaman hangi takimi tuttugu fark etmez aklina ismet inonu degil bizim eski stat gelir akillarina. Vallahi ben unutmam.

Çevrimdışı Serkan7738

bu kadar adama nasıl fiş vereceksin ?

hazır koçanlı fişler var abi koparıp koparıp veriyolar çokta mantıklı oluyo ama şöyle bi durum var eğer büfede satacak bişey kalmazsa kapatıp gidiyolar elinde fişle kalıyosun öbür maça gelene kadar  :D @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Bizim stad jose alvaradeden ne kadar büyük yada küçük ebatlarındaki olarak jose alvarade açılışı 40bin kapasiteli daha sonradan 50bin oluyor. Bana göre sahanın etrafındaki ambulans yolu için kullanılan çukurlar çok saçma bi planlama
o stad baya büyük bizimkine göre
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

@Birisi koltukların tam karşısından foto çektirebilir misin? Koltuk arası mesafeye bir bakalım.

abi senin talebi arkadaşa ilettim.  Cevabı aşağıda  :D :D    ama yarın yardımcı olacak inşallah.

Çevrimdışı ahmetx

abi senin talebi arkadaşa ilettim.  Cevabı aşağıda  :D :D    ama yarın yardımcı olacak inşallah.
hakketten hastayız bizi görenler deli diyor @Birisi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Hic unutur mu ! @Yunus Emre Dökmeci

Vodafone arena elbette cok modern, cok guzel olacak ama inonu bambaskaydi. insallah yeni stadimizda da o atmosferi o coskuyu yakalariz. cogu insana inonu dediginiz zaman hangi takimi tuttugu fark etmez aklina ismet inonu degil bizim eski stat gelir akillarina. Vallahi ben unutmam.
Kesinlikle dün bir Gs li abinin yazısını okudum 63 yaşındaymış İnönüde çok hatıram var , vodafone arenanın açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum, mutalaka gideceğim diyordu.

Çevrimdışı Emre.Guler

Hocam izninle bunu twitterda kullanıyorum isim yok numara yok zaten sıkıntı olmaz sanırım :)

Çevrimdışı CUBUKLU

Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Burak Akay

Her yere yazı yazıyorlar stadı mahvedecekler

Bunu yapan her kimse cezası verilmeli bir dahada stada sokulmamalı şimdiden böyleysek açıldığında vay halimize
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı warofpoet

bu kadar adama nasıl fiş vereceksin ?

fiş işi yaş bozuk para kuyruğu olur walla  :kop: :kop: en iyisi stat içi alışverişte kullanılacak akbil hesabı kart yapmak. passo kartlar o işi görebilir mi bilmem. stat içinde de kağıt parayla yükleme makinası koyarsın netten de yüklersin , para üstü diye bişey olmaz karttan düşer.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı serdart

oluklar bu şekilde benim gördüğüm. membranlar oluklardan aşağıya kadar sarkıtılıp vidalanacak. bu şekilde su sızdıraacağını düşünmüyorum tabi oluk ağzına kadar dolarsa o başka illaki bi iki yerde sızıntı olur. ama tamamen sızmaz.

Çevrimdışı Burak Akay

ığdır Beşiktaş tarafından paylaşıldı

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

ığdır Beşiktaş tarafından paylaşıldı

yeni inönü atmadan hic bisey anlasilmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Bu tip metal konstrüksiyonlar yazın ısındığında genişler, kışın soğuk havadan dolayı büzüşür. Asma köprülerde olduğu gibi genleşme payı bırakılır. Net görünmese de sanırım resimdeki aralık bu genleşme payıyla alakalı.

İlla bi miktar bırakılıyor da burdaki fazla o ara kapanacaktır bence.Aralık kısım kauçuk-lastik bi malzeme ile esnemeli olarak kapanabilir.

Çevrimdışı Burak Akay

yeni inönü atmadan hic bisey anlasilmiyor
Evet Yeniinönü hem geniş açı hemde daha iyi çözünürlükte atıyor.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Burak Akay

@Efe bu son resimde kısa üçgen oluklular varya sağdan 4.cüde sanki bi simetri bozukluğu var bir kaç kişi daha bahsetmiş senin bir bilgin varmı bununla ilgili
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Erhan

@Efe bu son resimde kısa üçgen oluklular varya sağdan 4.cüde sanki bi simetri bozukluğu var bir kaç kişi daha bahsetmiş senin bir bilgin varmı bununla ilgili

Evet onlar öyle olmalı yoksa uzun oluklu ile halka tam olarak denk gelmez

Çevrimdışı onurturan

:kop: her gun forumu telefondan takip ederken başıma gelen sey :D

Çevrimdışı Burak Akay

Evet onlar öyle olmalı yoksa uzun oluklu ile halka tam olarak denk gelmez
Anladım hocam ama ben bu işaretlediğim yerden bahsediyorum aynı şeydenmi bahsediyoruz :)
İyi Günde Kötü Günde