Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900163 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

raylı demek abaküs demek değil mi?

yok abi , raya monte ediliyor ama sağa sola kaydırma olayı yok.. yerinde sabit bizimkinde

Çevrimdışı Efe

@Efe  dikine  borular  bittimi  acaba?

Az önce  vermiş  cevabı.  Edit.
bitirmis olabilirler abi 1 tane kalmis foto cekildiginde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

yok abi , raya monte ediliyor ama sağa sola kaydırma olayı yok.. yerinde sabit bizimkinde
e tamam işte sağa sola her isteyen kaydırmayacak zaten. raya monte edeceksin vidasını sıkacaksın sağa sola kaydırmak gerekirse vidasını gevşetip kaydıracaksın.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bitirmis olabilirler abi 1 tane kalmis foto cekildiginde

@Efe demekki pazar  günü boru işleri  biter.Umarım.  :)

Çevrimdışı sozkul

Ne avantajı var o zaman, herkes niye sevinmişti?

Çevrimdışı sozkul

raylarda 3.blokta yarıyı geçmişler üste monteyle ilgili bir şey görünmüyor , fazla heveslenmeyelim bence.

Merdiven boşluğu yukarı doğru genişliyor mu, yoksa göz yanılsaması mı?
üst katta giriş aşağıda, tam tersi olması lazım değil mi?

Çevrimdışı sozkul

e tamam işte sağa sola her isteyen kaydırmayacak zaten. raya monte edeceksin vidasını sıkacaksın sağa sola kaydırmak gerekirse vidasını gevşetip kaydıracaksın.

Normal abaküsde de vatandaş kaydıramıyor sanırsam, ama yeni vida delikleri açmadan koltukları kaydırabiliyorsan bu abaküs demek lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne avantajı var o zaman, herkes niye sevinmişti?

Montajı daha kolay diye biliyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı asyakartalı

1 hafta sonra eski ve yeni açık semer montajına hazır hale gelicek  :busted_cop: :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ZEKI

Bu sistem ile koltuklarin cok daha hızli takilacagini dusunuyorum. Butun cikis kapilari beyaza boyanacak galiba.

Çevrimdışı onurturan

Merdiven boşluğu yukarı doğru genişliyor mu, yoksa göz yanılsaması mı?
üst katta giriş aşağıda, tam tersi olması lazım değil mi?
birinci sorunun cevabi göz yanilsamasi  ama 2. soruyu anlamadim @sozkul abi..

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sistem ile koltuklarin cok daha hızli takilacagini dusunuyorum. Butun cikis kapilari beyaza boyanacak galiba.

füme olucak bütün çıkış kapıları abi :)

En azından biz öyle biliyoruz :D

Çevrimiçi murat

RaYa monte olacakta kaydırılabilir olsa ne farkeder. İki koltuğun arasına korkuluk demiri gelmiyormu zaten ,nereye kaydıracaksınki.

Çevrimdışı ZEKI

füme olucak bütün çıkış kapıları abi :)

En azından biz öyle biliyoruz :D
ambulans cikislarida beyaza boyanmis o acidan dedim, fume her zaman saridan daha iyidir.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Marsilya'nın maçlarını izliyordum bizdede Beyaz koltuklar muthiş gözükecek :super:

Çevrimdışı Necmi

abi iki kule sağlamlaştırılmayacak mı? yenilenmeyecek mi?.. öylece bırakılacak mı?
evet öylece bırakılacak kulelerde bir iş yok.Ara duvarda yapılıyor zaten

Çevrimdışı cursedofdragon

ambulans cikislarida beyaza boyanmis o acidan dedim, fume her zaman saridan daha iyidir.

ilk önce sıvıyorlar abi sonra astar yapıyorlar beyaz oluyor en son füme renge boyuyorlar :)

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaşlar daha önce sorulduysa çok özür dilerim ama kapalıda takılan koltuk korkulukları eski ve yeni açık üstte de olacakmı yoksa kapalıya mahsusmu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

necmi abi şimdi carlayacak bak füme iyidir füme :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar daha önce sorulduysa çok özür dilerim ama kapalıda takılan koltuk korkulukları eski ve yeni açık üstte de olacakmı yoksa kapalıya mahsusmu?

üst katlarin tamamina takilacak sonucta hepsi egim olarak ayni
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

2. katın hepsinde olacak :ok: :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ers1903

şu an için boş görünüyor @Efe , zaten en üst sırada olursa ayaklı olur.Senin dediğin gibi arka kısma monte edileceğini sanmam çünkü o kısım normal sıralardan daha geniş görüş problemi olabilir.

En ust duz kisim bos oraya bu sartlarla koltuk montaji olmaz,ahmet x abinin dedigi gibi ayakli olmasi gerekiyor ,benim gordugum o duz prekasta kadar her tarafa monte edilmis ,efe senin en ust sira dedigin o duz yermi oluyor ? Anlayamadim.

Çevrimdışı mikailtatli

arkadaslar foruma yeni uye oldum,

merak ettigim konu kediyollarini ve skorbord u nereye ve nasil monte edecekler?

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar foruma yeni uye oldum,

merak ettigim konu kediyollarini ve skorbord u nereye ve nasil monte edecekler?
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

En ust duz kisim bos oraya bu sartlarla koltuk montaji olmaz,ahmet x abinin dedigi gibi ayakli olmasi gerekiyor ,benim gordugum o duz prekasta kadar her tarafa monte edilmis ,efe senin en ust sira dedigin o duz yermi oluyor ? Anlayamadim.
evt dedigim yer o heralde takilmayacak dun yakin çekimde sanki ray takilmis gibi gördüm yanilmis olabilirim bekleyip gorecegiz koyacaklar mi
Şampiyon Beşiktaş JK