Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900715 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

koltuklar icin üstkattan herangibi yakin cekim foto gelmedi @ahmetx
raylarda 3.blokta yarıyı geçmişler üste monteyle ilgili bir şey görünmüyor , fazla heveslenmeyelim bence.

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 17:33:43 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

olabilir ama onlar ne ara takilacak acaba yada proje degisti yok mu oldular onlar basit istir ufak vincler halleder

Şu an bağlantı yerleri mevcut takılır bi şekilde @Efe

Çevrimdışı Efe

konu dısı mesajlar almis yürümüs artik yazamayalim arkadaslar simdi giren arkadaslar neler oldugunu aramak zorunda kalacak uzamasin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Merdivenler sarı mı olacak?
Sarı olacaksa stadı açmayalım...
Ne yapalım peki, turşusunu mu kuralım?

Çevrimdışı Efe

Şu an bağlantı yerleri mevcut takılır bi şekilde @Efe

evt o zaman takılacaktir onlar 2 liymis ben tek diye görüyordum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

evt o zaman takılacaktir onlar 2 liymis ben tek diye görüyordum

efe kaçtane kısa oluklu boru takıldı toplamda bilgin varmı ?

Çevrimdışı ers1903

raylarda 3.blokta yarıyı geçmişler üste monteyle ilgili bir şey görünmüyor , fazla heveslenmeyelim bence.
Bugun stadin oradan gectim ,en tepeye kadar monte edilmis gordum,en tepedeki duz prekast bos.

Çevrimdışı ers1903

En ust noktaya monte edilmis iste.

Çevrimdışı sallapati

bu raylar koltuklar için mi yoksa korkuluklar için mi?

mabet koltuklar raysız olacak demişti... değişti mi?

Çevrimdışı onurturan

kuzeyde bilet kalmamış gözüküyor
Tayfun abi guzel haber tesekkur ederiz.. kombinelerle ilgili son bir sayi var mi acaba yoksa hala son durumdaki gibi artik ilgilenmiyo musun..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ahmetx

bu raylar koltuklar için mi yoksa korkuluklar için mi?

mabet koltuklar raysız olacak demişti... değişti mi?
koltuklar raylı @sallapati
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

koltuklar raylı @sallapati

bu forumun da etkisi oluyor bence bu değişimlerde..  :bandit:

hibrit çim , raylı koltuk vs bizim sayemizde oldu :D

bir tek  ortaya skorboard yaptıramadık  :by2:

Çevrimdışı Efe

sanki görunmuyor bu fotoda şöyle ustten bakmak lazim sanki ust kalt arka bolum gorunmuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu forumun da etkisi oluyor bence bu değişimlerde..  :bandit:

hibrit çim , raylı koltuk vs bizim sayemizde oldu :D

bir tek  ortaya skorboard yaptıramadık  :by2:
önceki gün bizde onu konuştuk @Necmi abilerle.Kübik veya 360 skorbord çok pahalı şeyler olduğu için olamadı. :D

Çevrimdışı ahmetx

skorbordlar muhtemelen iki köşede çatıya bağlı olacak.

Çevrimdışı sallapati

önceki gün bizde onu konuştuk @Necmi abilerle.Kübik veya 360 skorbord çok pahalı şeyler olduğu için olamadı. :D

@ahmetx  bir şey soracağım sana.. koltuklar raylı sisteme uygun değil denmişti.. koltuklar mı değiştirildi? nasıl yapıldı..

raylı sistem abaküs modeli mi olacak yoksa sabit mi

Çevrimdışı CUBUKLU

sanırım bütün çıkış kapıları beyaz olacak
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı sallapati

Vodafone arena da koltuklara ayağıyla basan adidir.. renklidir... , ...dır   :bandit:  :D :D

Çevrimdışı Efe

Bugun stadin oradan gectim ,en tepeye kadar monte edilmis gordum,en tepedeki duz prekast bos.
en tepedeki duz prekastin arka kısmına montaj olmuşmu o önemli dunki yeni inonu fotosunda olmus gibi gördüm ben net bi bakmak lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  bir şey soracağım sana.. koltuklar raylı sisteme uygun değil denmişti.. koltuklar mı değiştirildi? nasıl yapıldı..

raylı sistem abaküs modeli mi olacak yoksa sabit mi
nasıl yaptılar bilmiyorum,koltuklar raya sabitlenecek hareketli bir sistem değil yani . @sallapati

Çevrimdışı sallapati

nasıl yaptılar bilmiyorum,koltuklar raya sabitlenecek hareketli bir sistem değil yani . @sallapati

koltukta biraz daha paraya kıyılsaydı da abaküs model olaydı...  :D

Çevrimdışı ahmetx

en tepedeki duz prekastin arka kısmına montaj olmuşmu o önemli dunki yeni inonu fotosunda olmus gibi gördüm ben net bi bakmak lazım
şu an için boş görünüyor @Efe , zaten en üst sırada olursa ayaklı olur.Senin dediğin gibi arka kısma monte edileceğini sanmam çünkü o kısım normal sıralardan daha geniş görüş problemi olabilir.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo