Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901609 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

Yeni açık çok güzel görünüyor.
birgün eski açıkta güzel görünecek :bandit:
pek yakında koltuklar takılsın üstünde çatı olsun derinlik kazanacak heybetlenecek ve alçak görünmeyecek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

belki sponsor isimleri yaziliyo ilk basta uste beyaz yada pixel  :evillol:
sadece deneme üst siyah olacak piksel gecisli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dr.ozan

42 dikine borudan 38 tanesi takılmış durumda bugun bitirecekler heralde  :)

bu dikine borular arasına çapraz borular da takılacak mı.. projede var sanırım..
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 14:58:21 dr.ozan ]

Çevrimdışı Emre.Guler

videoya bakınca numaralı yeni açık köşede dün olmayan 2 V boruda takılmış duruyor

Çevrimdışı Efe

bu dikine borular arasına çarpaz borular da takılacak mı.. projede var sanırım..
bildigim kadariyla baska bisey takilmayacak aralarina
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

videoya bakınca numaralı yeni açık köşede dün olmayan 2 V boruda takılmış duruyor
valla baya bi hızlandılar son 2 gündür ay ortasina kadar kisa oluklu boru montajini bitirecekler gibi gorunuyor uzunlarinda bir bolumu biter hatta semer ve kedi yolu takmaya baslayabilirler 15-20 ocak arasinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

valla baya bi hızlandılar son 2 gündür ay ortasina kadar kisa oluklu boru montajini bitirecekler gibi gorunuyor uzunlarinda bir bolumu biter hatta semer ve kedi yolu takmaya baslayabilirler 15-20 ocak arasinda

Dün 6 tane takmışlardı bugün en az iki takılmış sabah saatlerinde videoya göre

hergün 6-7 taksalar zaten 4-5 gün sürmez

(4-5gün sonra ay ortası oluyor zaten orası ayrı :D )

Çevrimdışı Mehmet92

Bu prekastların üstündeki leş gibi kir görüntüsü de gitmiş sanırım en çok ona sevindim :D

Çevrimdışı Efe

Dün 6 tane takmışlardı bugün en az iki takılmış sabah saatlerinde videoya göre

hergün 6-7 taksalar zaten 4-5 gün sürmez

(4-5gün sonra ay ortası oluyor zaten orası ayrı :D )
15 inde baya baya kolaylamis olacaklar oluklu boru isini semer ve kedi yolu mintajina gecerler diye tahmin ediyorum aksam yeni inönü foto koyarsa net olarak bakarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu prekastların üstündeki leş gibi kir görüntüsü de gitmiş sanırım en çok ona sevindim :D
hergun temizlik yapiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı toedeyou

Benim tahminim bu hafta sonuna kısa olukluları haftayada uzun olukluları bitirmeleri yönünde 21 aralıktan itibaren semerler ve kedi yolları 15-20 gün sürse ocak ayında drenaj işlerine saha içinde başlayabilirler. sahada 7-8 vinç var biraz gayretle 10 ocakta hepsini dışarıda görebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet92

hergun temizlik yapiyorlar

Yağmurlar başlamadan üstünü kapatsak iyiydi tertemiz kalırdı öyle :D

Çevrimdışı Emre.Guler

2 paletli var

neden biri uzun oluklu işine geçmiyorki?

Çevrimdışı Efe

evt son 2 dikine boru numaralida kalanlarida bugun bitiriyorlar dun söylemistim beni duymuşlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 paletli var

neden biri uzun oluklu işine geçmiyorki?
galiba ilk kisa oluklulari belli bir sayiya getirmeye çalısıyorlar daha sonra uzun oluklulari hızlıca montajlayacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Mevcut iskelete takılacak çapraz boru var mı daha?

Çevrimdışı Efe

1 paletli yeni acikta digeri eski acikta kısa oluklu takarken diger büyük sarı vinc dikine boru montajı yapiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AmaralGürses

Ördek patileri 4 gün içerisinde, patileri çatıya bağlayan kemikleri de 10 içinde bitireceklerini düşünüyorum. Ördek Patisi montaj Hızı şu ana kadar günde 4-5 olarak cereyan etti. Sonrası semerizasyon ve Zürafa boyunlarını tamamlanması. İnşallah Ocak 2.haftasının Başında da malum süreç :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Ördek patileri 4 gün içerisinde, patileri çatıya bağlayan kemikleri de 10 içinde bitireceklerini düşünüyorum. Ördek Patisi montaj Hızı şu ana kadar günde 4-5 olarak cereyan etti. Sonrası semerizasyon ve Zürafa boyunlarını tamamlanması. İnşallah Ocak 2.haftasının Başında da malum süreç :)

kafa yapıcı olarak ne kullanıyorsun? onlar nasıl cümleler öyle :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Erhan

Projeye ve Fatzer in verdiği halat sayısı bilgisine göre 36 adet çapraz halat takılacak oluklu-halat arasına