Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904702 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

Birincisi 15-16 yıllık grafikerim bizim meslekte paint kullananı çarparlar Photoshop bu

İkincisi istemeden olduğunu nereden çıkardın :)

ilk kurban ben oldum, hacim ben de bu islerden senin yaninda bisey diyemecek kadar olmasa da anliyorum da ortadan bir tel geciyor cok ince dedim en azindan bunun silinmis olmasi lazim ps olsa bile. adam onu bile dusunmus valla. helal olsun ne diyim !

Çevrimdışı Efe

Beyler konuyu çok dağıtmayın.

Faruğun attığı ikinci resime dikkatli bakarsak kapalı üstte bir bloğun korkuluk işlemi bitmiş gibi, bir bloğu iki günde bitiriyorlar korkuluk bakımından
bu işlem hızlı gidecek gözüküyor

gunluk 1000 koltuk takarlarsa baya hizli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Beşiktaş in B sini buyuk yaz :money: @Oktay abi
Beşiktaşlılık sorgulamakla ne alakası var Oktay abi.Biz sizden daha çok çile çektik diyorum,ki haklıyım da bence.Seba başkan 4 sezon şampiyonluk göremeyince 99-00 sezonunda stad Seba'ya oy veren eller kırılsın diye inliyordu,çok net hatırlıyorum canlı tanığıyım.Bu taraftar başarısızlığa bu derece tahammülsüzken şimdi 7 senedir gelmeyen şampiyonluğu nasıl kabulleniyor bunu anlamıyorum.

Yoksa sen beni farklı anladıysan özür dilerim,saygısızlık yapmak değil amacım.
Beşiktaşlıysan sabırlı olcaksın bu işin ucunda 15 sene şampiyon olmamakta var..saygızıslıkta ettiğn yok öylesine abi kardeş konuşuyoruz :ok: :ok:

Çevrimdışı kralkartal

Çok fazla bence ama nasıl baktığımıza göre değişir.

Salon yapıldıktan sonra takıma yatırım yapılacak takım her sene yarı final final hedefleyecekse dolar.

Ama şuan olduğu gibi 1-2 milyon dolar bütçeler ile gidecekse 10.000 maksimum olmalı.
Sattigin kombinenin iki kati olmali kapasite en fazla bence tr.deki basketbol seyirciside belli zaten ama stadin hemen yanindaki bir salon besiktas seyircisine basketide sevdirebilirdi..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merdivenlerin Sari olabileceğini akliniz alabiliyor mu yahu
Eger merdivenler Sari olsun Taraftar kulup binasini basar , Baskan o stada giremez
Ihtimal bile vermiyorum , Fume olacaktir merdivenler Juve arenadaki gibi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

zaten sende fikret orman düşmanliğı var o yüzden hiç kendini yorma 3 sene üst üste şampiyonda olsa bir kulp bulursun.. yani stat yapmış  yada şampiyon yapmiş senin için bi,şey fark etmiyo
Yoo. Suan 1 oyum olsa Fikret Orman'a verirdim. Ama bu onu başarılı gördüğümden ötürü değil. Karşısında aday olmadığından. Siz aslında uçlarda yaşıyorsunuz Oktay abi.

rica etsem yüzde 45 oranını nasıl bulduğunuzu yazabilir misiniz?
Mali konularda ki yapılandırma, tesislesmeler, tam basarili olmasa bile transferler = %45 benim gozumde. Benim soylediklerimi sadece futbol ile sinirlandirmayin. Diger branslara da goz atip yorumlayin.

Aziz Yıldırım müteahhit bitirdiği fakülte var mı o bile şüpheli F.O Yıldız Teknik mezunu ve amerikada yükseği yapmış ikisinin vizyonlarının aynı olduğunu düşünmek saflık olur ama A.Y çok kurt siyaseti iyi bilen biri bizim başkan bu konularda yeni yeni alışıyor ama söylemleri çok yerinde "kavgacı

Boyle bir dusunce tarzi olamaz ama hocam  :bandit: Fikret Orman'da baba parasiyla mezun oldu dersek abarti yapmis olmaz miyiz?  :bandit:

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

Sattigin kombinenin iki kati olmali kapasite en fazla bence tr.deki basketbol seyirciside belli zaten ama stadin hemen yanindaki bir salon besiktas seyircisine basketide sevdirebilirdi..

O çok başarıya endeksli ama basketbolda.

2012 yılıydı sanırım şampiyon olduğumuz sene 17.000 bilet 4 dakika içinde tükendi.

Beşiktaş taraftarı başarıya çok aç bu yüzden çok tehlikeli bir camia aslında. Doğru işler yapıldığında 50.000 bile dolar yarı final, final maçlarında. Hedef önemli dediğim gibi önce sponsoru halletmeliyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaşlılık sorgulamakla ne alakası var Oktay abi.Biz sizden daha çok çile çektik diyorum,ki haklıyım da bence.Seba başkan 4 sezon şampiyonluk göremeyince 99-00 sezonunda stad Seba'ya oy veren eller kırılsın diye inliyordu,çok net hatırlıyorum canlı tanığıyım.Bu taraftar başarısızlığa bu derece tahammülsüzken şimdi 7 senedir gelmeyen şampiyonluğu nasıl kabulleniyor bunu anlamıyorum.

Yoksa sen beni farklı anladıysan özür dilerim,saygısızlık yapmak değil amacım.
işte o gün o bağıranlar Yüzünden klüp büyük bir çöküşe girdi. Mesele başarı değildi tamamen başka amaçlar vardı. Siz bilirsiniz ama bence bunlara aldanmayın.

Çevrimiçi Necmi

Evet buna katılıyorum Efe bey :D

Başarı kavramı uzun vadede ve mutlaka gerçek anlamda başarı ile ölçülür. Bu kulübün evet finansı tesisleşmedi her şeyi çok önemsenmeli ama en sonunda kupa kazanmak için var bu kulüp. Onu kazanırsan başarılı olursun kazanamazsan doğru işler yapan biri olarak anılırsın. Ne Mutlu Sebaya ikisini bir arada yapabildi :D
@Çağrı Fikret Ormanada Sebaya verdiğimiz şansı verelim 16 yıl başkanlık
oda kazanır şampiyonluklar Başarı evet gerekli ama bu başarı denen şeyde
gökten vahiyle gelmiyor finans tesisleşme olmadan başarı olmaz ben başarıyı alınacak bir şampiyonluk olarak görmüyorum
bunun devamlı bir ivmeyle yükselmesi gerekir buda ekonomik güç ve doğru tesisleşmeyle olur

O çok başarıya endeksli ama basketbolda.

2012 yılıydı sanırım şampiyon olduğumuz sene 17.000 bilet 4 dakika içinde tükendi.

Beşiktaş taraftarı başarıya çok aç bu yüzden çok tehlikeli bir camia aslında. Doğru işler yapıldığında 50.000 bile dolar yarı final, final maçlarında. Hedef önemli dediğim gibi önce sponsoru halletmeliyiz.
BEKO ARENA :bandit:
Bu arada evet Cok buyuk ozlem çekiyoruz @Çağrı
Gelecek sampiyonlukta neler olacak tahmin bile edemiyorum Cok Tutkulu bir taraftariz , Yakariz bu gezegeni diyoruz ya hani , Olasi sampiyonlukta Gercekten yakariz Istanbulu..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, konu disilardan forumu okuyamiyoruz abi.
doğru söyledin biraz kaçırdık :utan
arkadaşlar yönetimin tartışma yeri burası değil bunu kapatalım
stadı takip eden arkadaşlara daha fazla rahatsızlık vermeyelim

Çevrimdışı Emre.Guler

biraz işim var bitsin koltukları siyah merdivenleri füme yapacagım :)

Super olur abi :ishock: :ishock:

Çevrimdışı heart

soyunma odaları ne durumda ?  :alala:
hiç resim gelmiyor oralardan.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ilhan mansız

Yoo. Suan 1 oyum olsa Fikret Orman'a verirdim. Ama bu onu başarılı gördüğümden ötürü değil. Karşısında aday olmadığından. Siz aslında uçlarda yaşıyorsunuz Oktay abi.
Mali konularda ki yapılandırma, tesislesmeler, tam basarili olmasa bile transferler = %45 benim gozumde. Benim soylediklerimi sadece futbol ile sinirlandirmayin. Diger branslara da goz atip yorumlayin.

Boyle bir dusunce tarzi olamaz ama hocam  :bandit: Fikret Orman'da baba parasiyla mezun oldu dersek abarti yapmis olmaz miyiz?  :bandit:
Fatih hocam şöyle Söyleyeyim. Bir kere devralınan borç 327 milyon USD dir. Borç USD bazında yine aynı ama yapılan mükemmel bir stad var. Klüp halen borcu ancak çeviriyor nasıl çeviriyor febe ve gesenin harcadığının yarısını harcıyor. BÜTÇE yakın zamanda bu iki takımla aynı seviyeye çıkınca gerçek ortaya çıkacak. Ortada finansal olarak mutlak bir başarı var.?tesisleşme konusunda da öyle. Zaten ardarda tüm tesisleri yapıyor veya yeniliyorlar Başarısızlık nerede? Futbol Takım'ı lider. Üstelik rakiplere göre çok az maliyetli bir takım Başarısızlık nerede??amatör branşlar da sadece hentbol de başarılıyız diğerleri geçmişte Nasılsa bugün de öyle. Kaldı ki herşey aynı anda düzelir mi? 5 e katlanan sponsorluklar, kapanan icralar vs.vs. Nasıl yüzde 45? Bana göre yüzde 45? Bu deperlendirme sistemi Hatalı 😀

Çevrimdışı Serhat Akkaya

soyunma odaları ne durumda ?  :alala:
hiç resim gelmiyor oralardan.
@Necmi abi açıkladı bu durumu. İçeriden resim beklemeyin artık fazla. Bitişe doğru daha az resim ve foto alacağız iç taraflardan...
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

convertlemeden önce bir de siyah koltuk kırmızı merdiven yapabilir misin merak ettim  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sozkul

Valla besiktas ile usak veya konya veya efes basketbol macini izlemeye 15 bin kisi gitmez bence. Stadin hemen yaninda yapilacak 5000 kisilik salonu baska bir yerdeki 15000e tercih ederdim sahsen. Aslinda stadin karsinda caminin yanindaki alani belediyeden alip otopark yapma imkanimiz olsaydi yeni acik arkasina bir salon rahatca yapilabilirdi. Neyse saglik olsun artik gecti tabi o isler.

7500 yeter, güzel kutu gibi bir salon olsun ve Beşiktaşa yakın olsun, 5000 kombine satılır, Beşiktaş-Uşak maçına 3000 filan gider ama 7500 lük salonda az görünmez..

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 14:36:16 Emre.Guler ]

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Fikret Ormanada Sebaya verdiğimiz şansı verelim 16 yıl başkanlık
oda kazanır şampiyonluklar Başarı evet gerekli ama bu başarı denen şeyde
gökten vahiyle gelmiyor finans tesisleşme olmadan başarı olmaz ben başarıyı alınacak bir şampiyonluk olarak görmüyorum
bunun devamlı bir ivmeyle yükselmesi gerekir buda ekonomik güç ve doğru tesisleşmeyle olur

Kalsın @Necmi abi ben kalmasından yanayım zaten, başarılı olacağını da düşünüyorum. Belki Seba'dan da daha fazla başarılı olabilir kupa olarak çünkü asıl şimdi başlayacağını düşünüyorum sürecin.

Benim tepkim buna değil şuan olmayan şeylerin henüz hakedilmemiş apoletlerin takılmasına.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli