Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904669 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LuceGel

neden yanlışmı düşünüyorum :alala:
içinizde yavaş olduklarını düşünmeyen varmı :bandit:
Valla yavaş gidiyoruz yazmaktan korkanlar vardı ben dahil  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sozkul

Ben vardımda tartışma çıkmasın diye söylemekten çekiniyordum.
Mahalle baskısından etkilenmişiz demekki  :) :)

Çevrimdışı Anıl

mantık olarak kısaların uzunlardan 2 kat fazla olması gerekmiyomu   :alala:
V halat kısmını tek kısa gibi sayıyorum abi, yoksa senin dediğin gibi. Yani toplam 120 kısa boru, 42 uzun boru oluyor :)

Çevrimiçi Necmi

Eğer yeni inönünün timelapse ı satma niyeti varsa yalan oldu desene :)
yok canım satmaz o yeni inönü ya yönetici yada eski yönetici beşiktaş sevdalısı biri
gönülden yapıyor ticari düşüneceğini sanmam. eminim güzel bir şey ortaya çıkartacaktır.
vodafone farklı açıdan çekiyor.

Çevrimdışı sozkul

yanlız küfeki beklediğimden hızlı gidiyor adamlar sessiz sedasız işlerini yapıyorlar
kimseye dokundukları yok kimsenin işine mani olmuyorlar. atlayıp devam ediyorlar sevdim
firmanın iş disiplinini bir ara durakladılar sanırım biraz duygusal nedenlerle ama şimdi tekrar gaz verdiler.

Küfeki sana hızlı geliyor çünkü en çok ondan korkuyordun, biz o işden anlamadığımız için cahil cesareti ile hiç korkmuyorduk.  :icool:

Çevrimdışı Emre.Guler

yok canım satmaz o yeni inönü ya yönetici yada eski yönetici beşiktaş sevdalısı biri
gönülden yapıyor ticari düşüneceğini sanmam. eminim güzel bir şey ortaya çıkartacaktır.
vodafone farklı açıdan çekiyor.

Vodafone yerini bilmem ama yeniinönü en güzel açıya sahip

Çevrimdışı Efe

mantık olarak kısaların uzunlardan 2 kat fazla olması gerekmiyomu   :alala:
hayir her oluklu boru takiminda 1 kisa 1 uzun var toplamda 80 adet 2 tanede butun uzun oluklu diye dusunursek 82 yapiyor iste hesap doğru :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Valla yavaş gidiyoruz yazmaktan korkanlar vardı ben dahil  :)
neden korkuyorsunuz anlamadım  burda mahale baskısımı var :D
yanlış bir eleştiriyse bunun yanlış olduğunu söyleyebilmek gerekiyor doğruysada buna
hak vermek gerekir. Ben aslında eleştiriye kötü bakmıyorumki kızdığım şey beğenmeyen birinin bunu herkesin
düşüncesi olarak lanse etmesi başkalarının adınada hüküm vermesi kimse ben beğenmedim demiyorki direk söyledikler
kimse istemiyor kimse beğenmiyor. bu yanlış yoksa herkesin farklı fikirleri zevkleri var bir şeyi herkesin beğenmesi
düşünülemezki herşeyin doğru şekilde yapılanı makbuldür. Eleştirininde  @LuceGel

Çevrimdışı ErsinA.

Beyler hemen gaza gelip eleştirmeyelim.  Necmi abi bizi zarflıyo gibi sanki  :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

numaralıda 4 tane dikine boru kalmış takılacak
bir o kadar da kapalıda olabilir
onlar da bitince daha da hızlanacaktır
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

hergun 40 kisa 40 uzun 2 tanede çok uzun oluklu boru şeklinde geri sayım yapacagiz 2 tane çok uzun oluklu boru eski ve yeni acik ortada bulunan çok uzun halatlarin üzerine gelecek borular olarak düsünüyoruz 

şuan skor

kisa oluklu : 13

uzun oluklu : 4

çok uzun oluklu :0

:D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda 4 tane dikine boru kalmış takılacak
bir o kadar da kapalıda olabilir
onlar da bitince daha da hızlanacaktır

evt dun soylemistim :icool: kapalidada 6 tane var yanlis saymadiysam toplam 10
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Küfeki sana hızlı geliyor çünkü en çok ondan korkuyordun, biz o işden anlamadığımız için cahil cesareti ile hiç korkmuyorduk.  :icool:
Benim öngörüm Aralık sonunda bitirmeleri üzerine kuruluydu ama uzun süre durakladılar
sanırım tamamen duygusal nedenlerle bir yavaşlama oldu gerçi çatı nedeniyle gecikiyor dendi ama
ben yemedim bunu altlarda yapacak çok iş vardı yürüyebilirdi :bandit: Hala sona kalacak tek iş burası gibi görünüyor ama bakalım
iyi tempo yakaladılar yazdan ocaklarda taş stoklarıda yapılmıştır artık önleri açık bir sıkıntı yaşamazlar fabrikadada büyük ihtimal kesim stoklarıda oluşmuştur
şu anda emekçi yövmiyeleri ile işi götürürler pek sıkıntı çıkmaz gibi duruyor.

Çevrimdışı CanEmre

evt dun soylemistim :icool: kapalidada 6 tane var yanlis saymadiysam toplam 10
Onların takılması daha meşakkatli gibi geliyor bana, hidrolik kriko gibi bir şey koyup üst halka ile halatın arasını açıp daha sonra takıyorlar filan
onlar biterse finali yapacakları tempoya ulaşırlar  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yanlız küfeki beklediğimden hızlı gidiyor adamlar sessiz sedasız işlerini yapıyorlar
kimseye dokundukları yok kimsenin işine mani olmuyorlar. atlayıp devam ediyorlar sevdim
firmanın iş disiplinini bir ara durakladılar sanırım biraz duygusal nedenlerle ama şimdi tekrar gaz verdiler.
:halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Çatıda gözle görülür bir hızlanma var, semerler çok daha pratik montajlanacak yeni yıla membranizasyonla gireceğiz gibi . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Onların takılması daha meşakkatli gibi geliyor bana, hidrolik kriko gibi bir şey koyup üst halka ile halatın arasını açıp daha sonra takıyorlar filan
onlar biterse finali yapacakları tempoya ulaşırlar  :ok:
evt bugun tamamiyle boru taktilar bu hafta daha hizli şekilde gidilecektir diiine boru isi az kaldigi icin oluklularda daha fazla takilacak 15 ocaktan sonra yokus aşşagi giderler hergun oluklu takimi seyredecegiz ocak sonuna oluklu biter ocak son haftasi ayrica kedi yolu ve semer montajida başlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatıda gözle görülür bir hızlanma var, semerler çok daha pratik montajlanacak yeni yıla membranizasyonla gireceğiz gibi . :D
ocak 15 ten sonra mebranizasyon görülme ihtimali daha fazla :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Daha da hızlanacağını düşünüyorum, Bu sezona yetişir yetişmez orası ayrı.

Gönlüm şampiyon olalım bu sene kesinlikle ama stadı açmayalım diyor. Stadın açılışını adam akıllı bir organizasyonla açalım, Haftasonu 2 gün boyunca Futbol ve konser şöleni gibi mesela?

Full Pass olarak satılan biletler var festivallerde, onlardan çıkaracaksın. Çok daha güzel ve görkemli bir açılış olur diye düşünüyorum.

Sağ salim bitsin de bir..

Çevrimiçi Necmi

En has yöneticiler klüpten ne paralar götürdü be :)
yok be bu işden ne menfaati olacak işin menfaati olsa pastanın başında biz oturuyoruz internetteki her Beşiktaşlı burdan
geçiyor. Şu anda bütün taraftara hakim durumdayız burda en iyi sen bilirsin bir şey yazdığında yarım saat içinde bütün Beşiktaşlılar
öğreniyor 82 ülkeden burası takip ediliyor. burda para dönmedikten sonra bu iş twiteerde hiç olmaz. Millet bizi resmi site sanıyor
telefon açıp bilet satışlarını soruyorlar :D Kulüp diye bizi arıyorlar. ingilterede SIS merkezi bile bizi resmi site zannetmiş. Adamların
sunucularını zorlamışız. O kadar büyük bir giriş varmışki burdan onların sitesine firma bu nedenle bizimle röportajı kabul etti
ve başka basın kuruluşuyla yapmayacaklarını söylediler yayınlamak isteyen sizden alırlar dediler.
zaten gücümüzüde amatör olmaktan alıyoruz. @Emre.Guler resim çeken gönüllü yazı yazan gönüllü haber taşıyan gönüllü
güzel olanda bu taraftar yönetiyor. yeni inönüden resim istiyoruz çekiyor stadın ordan geçen resim çekiyor yüklüyor yani taraftar büyütüyor burayı.

Çevrimdışı ahmetx

ocak 15 ten sonra mebranizasyon görülme ihtimali daha fazla :evillol:
biten yerlerden başlayabilirler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Vodafone yerini bilmem ama yeniinönü en güzel açıya sahip
yok vodafone kamerası en güzel açıya sahip binanın öbür tarafında tam açıyla bakıyor stada @Emre.Guler

Çevrimiçi Necmi

gönül gözüylemi bakıyorsun :bandit:

Çevrimdışı osman1903

yok vodafone kamerası en güzel açıya sahip binanın öbür tarafında tam açıyla bakıyor stada @Emre.Guler
Abi ben o kamerayı gördüm de çok alçakta kalıyor bence yeniinönünün açısı mükemmel