Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907355 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

@Efe beyaz diye tutturmuştun girişleri :D
al işte füme oluyor. :bandit:
yok astarın astarıdır abı oo efe beyaz dedı mumkun degıl beyaz olcak :D :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Popular Demand

Bugün drone çekimi yapsam mı acaba? Göze gelicek bir değişiklik var mıdır ki?
          [img width=41

Çevrimdışı Efe

ögleden sonra yapabilirsen degisimleri gorebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yok astarın astarıdır abı oo efe beyaz dedı mumkun degıl beyaz olcak :D :D
astar astar bu seferde gri atılmış astarmış :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Gel gel stada gidiyorum zaten

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı serti67

astar astar bu seferde gri atılmış astarmış :evillol:
beyazı bulana kadar astara devamm:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 11:18:42 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

İyi gider :) Yunus abi bizde bir dron aldık bakalım kısmet olur ise haftaya bizde uçururuz :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi gider :) Yunus abi bizde bir dron aldık bakalım kısmet olur ise haftaya bizde uçururuz :)

:halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
 :mj: :mj: :mj: :mj:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

öncesinde açık alanda bol bol deneme yapın :) motor çalıştırma anında pervanelere yakın durmayın  :ok:

Çevrimdışı Popular Demand

Hayırlı olsun kardeşim, Phantom 3'mü?

Tecrüben yoksa önce iyice alıştırma yapman gerek, stad çevresi sıkıntılı Allah korusun kırıma uğrarsın.

Haftaya yapıcam çekimi bu arada, işim çıktı öğleden sonrası için.
          [img width=41

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

öncesinde açık alanda bol bol deneme yapın :) motor çalıştırma anında pervanelere yakın durmayın  :ok:
ilk uçuşunda düşeceği garanti :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Hayırlı olsun kardeşim, Phantom 3'mü?

Tecrüben yoksa önce iyice alıştırma yapman gerek, stad çevresi sıkıntılı Allah korusun kırıma uğrarsın.

Haftaya yapıcam çekimi bu arada, işim çıktı öğleden sonrası için.
yok ya çin malı :D
esas @AdemG  aldı lily gelmesini bekliyoruz :bandit:
stad bitmeden gelecek inşallah :bandit:  @Popular Demand
bu arada sen çekebildiğin kadar sık çekmeye bak bundan sonra en önemli olay senin dron çekimlerin olacak

Çevrimdışı cadavra

borulara duusurmedeb oynayin hea :D :D :D
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 12:00:56 cadavra ]

Çevrimdışı Cinarask

Arkadaşlar merhaba. Sitede yorum yapmamakla birlikte her gün her detayı takip eden bir kardeşiniz olarak söylemeliyim ki stadımız muhteşem oluyor. Dün stadın içini gezme fırsatım oldu. Fotoğraf da göndermiştim. İşler gayet yolunda gidiyor. İçeriden çatının sadece iskeletini Havada görmek bile farklı bir ihtişam. Bazıları diyor hani, kutu gibi, küçük bir Stad. Arkadaşlar yeni açık tarafından bakmakla içeriden bakmak arasında dağlar kadar fark var. Bu Stad devasa bir stad. Tribünlere koltuklar takılınca daha da bir heybetli olacağı kesin. İnce işler de gayet yolunda. Locaların, tuvaletlerin ve koridorların imalatları hızlı ilerliyor ve fazla iş kalmamış. Yeni açık tarafı sadece biraz daha geride. Bunun sebebinin de orada yapılacak fazla ince iş olmadığını düşünüyorum. Kısacası, Stad bitince herkes bu kadar beklemeye değdi diyecek. En ufak bir şüphem yok. Herkese saygılar

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Arkadaşlar merhaba. Sitede yorum yapmamakla birlikte her gün her detayı takip eden bir kardeşiniz olarak söylemeliyim ki stadımız muhteşem oluyor. Dün stadın içini gezme fırsatım oldu. Fotoğraf da göndermiştim. İşler gayet yolunda gidiyor. İçeriden çatının sadece iskeletini Havada görmek bile farklı bir ihtişam. Bazıları diyor hani, kutu gibi, küçük bir Stad. Arkadaşlar yeni açık tarafından bakmakla içeriden bakmak arasında dağlar kadar fark var. Bu Stad devasa bir stad. Tribünlere koltuklar takılınca daha da bir heybetli olacağı kesin. İnce işler de gayet yolunda. Locaların, tuvaletlerin ve koridorların imalatları hızlı ilerliyor ve fazla iş kalmamış. Yeni açık tarafı sadece biraz daha geride. Bunun sebebinin de orada yapılacak fazla ince iş olmadığını düşünüyorum. Kısacası, Stad bitince herkes bu kadar beklemeye değdi diyecek. En ufak bir şüphem yok. Herkese saygılar
HAcı olmuşsun  sende. :D Ne güzel.Her zaman söylüyorum fotoğraflara  bakmakla asla mabetimizin muhteşemliğini algılıyamıyorsunuz.Görmeniz lazım.Büyüleniyorsunuz adeta.Her kartalın stadımızı birgün görmesi dileğiyle.

Çevrimdışı Ahmets

Arkadaşlar merhaba. Eski açık kombine alacağım ama alt mı üst mü ona karar veremiyorum. Aramızda canlı gidip gören arkadaşlar var ne önerirsiniz?

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 05 Aralık 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Yunus  'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar merhaba. Eski açık kombine alacağım ama alt mı üst mü ona karar veremiyorum. Aramızda canlı gidip gören arkadaşlar var ne önerirsiniz?
Forum 121. bloktan aldı üst kısımlardan alt orta
kişisel fikrimce alt iyidir ama üst kısımları olsun seyir zevki
çok iyi üstlerde çok tepeden bakıyorsun örümcek kameraya bakar gibi
tabi zevk meselesi oyuncuların kellerini merak ediyorsan üstten alırsın :D  @Ahmets

ysariusta

• Ziyaretçi

Forum 121. bloktan aldı üst kısımlardan alt orta
kişisel fikrimce alt iyidir ama üst kısımları olsun seyir zevki
çok iyi üstlerde çok tepeden bakıyorsun örümcek kameraya bakar gibi
tabi zevk meselesi oyuncuların kellerini merak ediyorsan üstten alırsın :D  @Ahmets
En alttan alsınlar birlikte ıslanalım