Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908109 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mehmetthedum

Ne kadar da bilimsel bir sağlamlık testi.. :ebebe:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne kadar da bilimsel bir sağlamlık testi.. :ebebe:
Sonuçta statta göreceği muamele budur.  Bilimsel olmasa da gerçekçi

Çevrimdışı Efe

Daha kedi yolları ve semerler var. Ocak 2. haftası fazla iyimser bence abi :)
bence bitecek bekleyip görelim bitmezse zaten böyle sindire sindire yapsınlar hiç sıkıntıya gerek yok yeni sezon için  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sonuçta statta göreceği muamele budur.  Bilimsel olmasa da gerçekçi
bundan daha fazlası olmayacak zaten yapılması gereken test bu ve başarıyla geçmiş yep yeni stadın koltuklarını kıracak kadar odunlar varsa onada yapacak bişey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu halatların o çelik ringi nasıl havada tutacağını hayal bile edemiyodum be nerelere geldik. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı boateng

Çevrimiçi Necmi

geçtiğimiz yıl para olsa ne hızlanır demiştim parayla ne alakası var demişti Necmi abi  :biggrinking:
iyide bak parayla alakası yokmuş demekki para olmadanda çalıştı adamlar :bandit:
o konuşmayı hatırlar gibiyim sizin söylediğinizin aksine her zaman çok adam çalıştırmak çok iş
yapmak değildir. bir işin azami bitme süresi on günse bunu on adamla yapabiliyorsan 20 adam
çalıştırarak bunu 5 güne indiremezsin gene on günde biter. çünkü bitme süresi odur.  @brci
firmalar paranı zamanında verdiğin için işi hızlandırmaz orda zaten ekibini bulunduruyor o ekip
çalışmak zorunda çalışsada çalışmasada maaşını ödüyor o nedenle ne kadar hızlı yaparsa o kadar
az ücret ödemiş olur. İşin akışı varkende iş için yeterli gördüğü kadro sayısını arttırmaz. çünkü
firmalara işin totalini teslim edemiyorsun ekipler birbirlerini takip etmek zorunda kalıyor

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi , gezdirin @martin40 kardeşimizi. Gezdirin , bir semtin havasını çeksin içine , bir stadın havasını çeksin.
Sonra birde seyrantepeyi gezdirin. Sonra kendisi de farkedecek ve seve seve kabullenecektir.
o işin sözünü ben veremem @Serdar  ama elimden geleni yaparım Stad içinde
çok yoğun çalışma var artık her yer ya bitti yada bitme noktasında bundan sonra yapılanı
koruma gibi bir sorun olduğu için birde bitmiş olanı göstermek istemedikleri için işi sıkı tutuyorlar.
farkındaysanız biten kısımlardan resim gelmiyor :) gizli bir sansür uygulanıyor sanırım çalışılan alana yabancı sokmuyorlar ve
biter bitmez üstünü kapatıyorlar. Resimlerde her yer ambalajlanmış vaziyette görünüyor. Mesela numaralı ve eski açık
nerdeyse bitti zemin kaplamalar tavan kaplamalar yapıldı locaların elektrik armatürleri bile takıldı wc ler bitti
gelen resimler paket yapılmış halde parça parça görünüp insanı alıştırmak yerine bir anda gösterip taktir toplamak istiyorlardır.
hakları ne diyelim

Çevrimiçi Necmi

locaların kapı üstlerini kompozit yapmışlar @Necmi abi.
bende öyle olacağını tahmin ediyordum nerde gördün @ahmetx
aklın yolu birdir.

Çevrimiçi Necmi

Küfekilerin rengi konusunda maalesef yanlış bir seçim yapıldı bence... Temiz haliyle güzel duruyor ama zamanla kir pası çabuk gösterecek bir renk...
Bu renk yerine gri doğal taş görünümlü bir kaplama kullanılsaydı daha iyi olurdu...
Allahtan zamanı gelince model değiştirmek istediğimizde çok zor olacak  bir iş değil ...
ama doğal taş kaplamanın anlamı budur onuda değerli kılan bu özellikleri :)

Çevrimiçi Necmi

Bunu kac kere anlatmaya calistim. Bu stadin fiziki kapasitesi (uefa standartlarina uyarak) 46 bini gecemez, imkansiz. 

45 bine ulasabilmesi icin yeni acik alti eski projedeki gibi 29 sira yapmalari ve tribunun en ust sirasina da koltuk koymalari lazim. Eski acik ustte ilerde yukseltilirse o zaman maximum 46 bine yaklasir. Gelip burda hala 48 bin 50 bin olabilecegini dusunen arkadaslar var.

Ben zamaninda bu konuya takilip baya bir arastirma yapmistim kapasite konusunda. Bana guvenin  :tabe:
nerden biliyorsun :naughty: :naughty:
biz burda elde proje hesap yapamıyoruz her santimetre karesini incelediğimiz halde :bandit:

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaslar sizce denize bakan kale arkasi locasiz ve tek kat olsaydi nasil olurdu?  orasi cok kotu bakinca cok kotu oluyorum :/
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı onder23

Arkadaslar sizce denize bakan kale arkasi locasiz ve tek kat olsaydi nasil olurdu?  orasi cok kotu bakinca cok kotu oluyorum :/
Daha öncede konuşuldu gibi bu konu. locayı yeni açığa yapıp eski açığı tek kat yapmak bence de güzel olurdu

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

nesi çok kötü anlamadım bence orası en güzel tribünümüz oluyor. peki bir taraf çift kat bir taraf tek kat nesi güzel olacak.
banada tek kat tribünler çok banel geliyor kullanışsız yayvan tek kat yaptıklarında açının 38.8 derece falan olacağınımı sanıyorsunuz
tek kat tribünde konfor yok balık istifi insanların nesi güzel merak ettim. şimdi en üstteki taraftarın sahaya uzaklığı 40 metreyse tek kat olduğunda
50 metreye çıkar o tek kat tribünleri yüz yıl önce yapıyorlardı birde eski açık ön cephedir ve stadın en fazla para kazandıran
365 gün çalışan yeri oluyor yani tek kat olması mümkün değil o tribünlerin arkası o kadar değerliki bunu tek kat tribün yapıp rezil edemezler sanırım
zaten alan olarak mümkün olsa yeni açık tek kat yapılırdı zaten kale arkasının tek kat olması bütün ambiansı kaybettirir. Ambiansın
düzgün olması için her tarafın açısının aynı olması lazım

Çevrimdışı Efe

dahada kötü görünürdü en azından şimdi yükseltme imkanın var izin alıp ben inanıyorum ilerleyen yıllarda o bölüm yükseltilecek sonuçta atılan tabiliye betonun altında yukarı çıkmamış kolonlar mecut çelik kolonlar dikilip tribün çıkılabilir yada kolonlara bırakılan demir levhalar kaynaklanarak düz zemin oluşturulup üzerine çıkılabilir bunlar mümkün
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Birde bu stadda mimari olarak farklı olan tribün yeni açık çünkü diğer 3 tribün birbirinin kopyasıyken yeni açık
farklı yani görüntü rahatsız edecekse yeni açık rahatsız etmeli eski açık kötüyse numaralıda kötü kapalıda kötü çünkü
birbirinin kopyası bence çıplak gözle baktığında farketmiyorsun bile alçak olduğunu orda sahadan bakınca karşında 27 metrelik bir duvar var.
aslında psikolojik olarak kendi kendinizi şartlandırıyorsunuz yoksa orası ufak değil ikinci büyük tribünümüz o eski açık eski yeni açıktan daha büyük bir tribün
anlamsız yere sürekli bir çirkin yan bulmaya çalışmanın manası yok avrupanın en lüks stadyumu yapılıyor siz daha ne yapıldığının bile farkında değilsiniz
bakın basında yavaş yavaş uyanmaya başladı. artık kötülemeyi bırakın senin zevkine uymaması bir şeyi kötü yapmaz
ben beğenmiyorum demek farklı orası çok kötü demek farklı neye göre kötü senin zevkin bu noktada tüm insanlar için belirleyici bir unsurmu
bence bu tür yakıştırmalar yapmayın.

Çevrimiçi Necmi

mesela divan restoranların dekoru için 10 M$ gibi bir bütçe ayırmış diye duydum
düşünün yerin değerini. Bunun yanında kartal yuvası müze moda merkezi ve eminim
vodafone iletişim merkezide hatırı sayılır bir şey olacak birde oyun merkezi gibi bir şey olacak
sanırım bu müzenin içindemi olacak ayrımı olacak bilmiyorum ama kesin bir şey varsa eski açık
altın değerinde ve stadın dünyaya açılan yüzü olacak

Çevrimdışı Fatih

harbiden çok güzel duruyor stadin en önemli görüntü sıkıntısı buydu düzeltildi benim stad eski açık üst kat haricinde kusursuz bi stad
Benim icin de alt katlarda ki cikislar haric kusursuz  :bandit: Keske olmayaydi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

bende öyle olacağını tahmin ediyordum nerde gördün @ahmetx
aklın yolu birdir.
başka bir sitede gördüm abi. @Necmi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın vefakar stad takipçileri,bol montajlı günler

Çevrimdışı ahmetx

Benim icin de alt katlarda ki cikislar haric kusursuz  :bandit: Keske olmayaydi.
çok kafaya takma çıkışları bu stadyumda hiç sırıtmıyor mesela @Fatih .Belki kapalıda @ALI RIZA nın da dediği gibi tam ortada olmasa daha güzel görünebilirdi.

stadyumun fiziki sınırlarından dolayı max. loca sayısı-kapasiteye ulaşmak için  buna mecburduk.Önümüzde 2 şık vardı ya çıkış sayısını arttırıp dar çıkış ve merdivenler , ya da çıkış sayısını azaltıp nispeten daha geniş çıkış ve merdivenler yapacaktık biz 2. sini seçtik.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 09:48:44 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Oktay

çok kafaya takma çıkışları bu stadyumda hiç sırıtmıyor mesela @Fatih .Belki kapalıda @ALI RIZA nın da dediği gibi tam ortada olmasa daha güzel görünebilirdi.

stadyumun fiziki sınırlarından dolayı max. loca sayısı-kapasiteye ulaşmak için  buna mecburduk.Önümüzde 2 şık vardı ya çıkış sayısını arttırıp dar çıkış ve merdivenler , ya da çıkış sayısını azaltıp nispeten daha geniş çıkış ve merdivenler yapacaktık biz 2. sini seçtik.
bu stat sarıyerin statdımı  :D :D hem rengi hemde beyaz martılar ablemi uyuşuyor :D :D

Çevrimdışı Altuğ