Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908083 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı İhsan

Bir dönem @bjk_mabet i nasıl merak ediyorsam şuan seni merak ediyorum @İhsan abi bir maça gitte ekiple tanış :) Çebi olmandan şüpheleniyorum  :biggrinking:

Çok güldürdün beni ya...
Ben mümkün oldukça her maça gidiyorum.

Yarın İran'a gidiyorum. haftaya GS maçında olimpiyatta olurum çok büyük bir ihtimal. Bende sizlerle tanışmak istiyorum.
Mümkün oldukçu haftada en az bir defa Vodafone Arenaya gidiyorum. Gelecek hafta sonu Vodafone da buluşabiliriz. Ne dersin?

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı heart

bu sene açılacağını düşünüyordum ama düşüncem değişmeye başladı.
tam olarak inşaatın bitmesi seneyi bulur sanırım.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Koa_lAA

neyse o zaman ben gerçeği açıklayayım.. ben çebi yim :D

yani anne tarafım çebi sülalesi... iyidir çebi ler iyidir ;)

Çevrimdışı martin40

Bir haftaligina Türkiyeye gelsem, stadi gezmek gibi bir sansim olurmu ?

Çevrimdışı Serdar

Bir haftaligina Türkiyeye gelsem, stadi gezmek gibi bir sansim olurmu ?
@martin40  , renkliyim diyorsun ama ben herkesin içinde bir siyah-beyaz olduğunu düşünüyorum. Ama sendeki durum
düşüncenin ötesinde reailteye dönüyor gibi sanki  :claps:

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı Durukarnas

stadın yapılış aşamasını kayıt altına alıp,yaşanan zorluklar, yapılan işer vs. bunu bir belgesel kıvamında izleyeceğimiz bir yapım (mesela:mega yapılar kıvamında) hakkında bilgisi olan varmı?
o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimiçi Necmi

nasıl ya emekcılerın para almadıgı bı donem oldu mu böle bi sıkıntı yasadılar mı ?
çook oldu. daha çiçeklerin parası geçenlerde ödendi.
bu stad kolaymı yapılıyor sanıyorsunuz. Burda şirketlerin büyük özverisi var.
zaten iş akışından anlıyorsun bunu :D işe bakıyorsun un var yağ var tuz var ama çorba kaynamıyor.
emekçilerin adım atışı bile yavaşlıyor. Bazen bir bakıyorsun işler uçuyor he diyorsun
Beşiktaş ödeme yapmış burda geçen ayda dara düşülmüştü denizbank sportoto aktif sponsorlukları geldide
işler haraketlendi 3 yıldır ilk kez oyuncu alacakları bile zamanından önce ödendi.

Çevrimiçi Necmi

stadın yapılış aşamasını kayıt altına alıp,yaşanan zorluklar, yapılan işer vs. bunu bir belgesel kıvamında izleyeceğimiz bir yapım (mesela:mega yapılar kıvamında) hakkında bilgisi olan varmı?

bir belgesel yetmez bunun için dizi çekmek gerekli :D

Çevrimiçi Necmi

@martin40  , renkliyim diyorsun ama ben herkesin içinde bir siyah-beyaz olduğunu düşünüyorum. Ama sendeki durum
düşüncenin ötesinde reailteye dönüyor gibi sanki  :claps:
yok olduda daha henüz kendide farkında değil :D

Çevrimdışı cagdas44

Çok güldürdün beni ya...
Ben mümkün oldukça her maça gidiyorum.

Yarın İran'a gidiyorum. haftaya GS maçında olimpiyatta olurum çok büyük bir ihtimal. Bende sizlerle tanışmak istiyorum.
Mümkün oldukçu haftada en az bir defa Vodafone Arenaya gidiyorum. Gelecek hafta sonu Vodafone da buluşabiliriz. Ne dersin?

Ben isterim de YÖK ve MEB bu konuda anlaşamayabilir :) Ankara'dayım abi ben ama en azından @Necmi  abi bi seni görsün :) Bende bu sefer değil ama bir başka sefer İstanbul'a gelirim artık :)

Çevrimdışı Serdar

yok olduda daha henüz kendide farkında değil :D

@Necmi Abi , gezdirin @martin40 kardeşimizi. Gezdirin , bir semtin havasını çeksin içine , bir stadın havasını çeksin.
Sonra birde seyrantepeyi gezdirin. Sonra kendisi de farkedecek ve seve seve kabullenecektir.

Çevrimdışı brci

çook oldu. daha çiçeklerin parası geçenlerde ödendi.
bu stad kolaymı yapılıyor sanıyorsunuz. Burda şirketlerin büyük özverisi var.
zaten iş akışından anlıyorsun bunu :D işe bakıyorsun un var yağ var tuz var ama çorba kaynamıyor.
emekçilerin adım atışı bile yavaşlıyor. Bazen bir bakıyorsun işler uçuyor he diyorsun
Beşiktaş ödeme yapmış burda geçen ayda dara düşülmüştü denizbank sportoto aktif sponsorlukları geldide
işler haraketlendi 3 yıldır ilk kez oyuncu alacakları bile zamanından önce ödendi.

geçtiğimiz yıl para olsa ne hızlanır demiştim parayla ne alakası var demişti Necmi abi  :biggrinking:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

geçtiğimiz yıl para olsa ne hızlanır demiştim parayla ne alakası var demişti Necmi abi  :biggrinking:
İşin cinsine,ne yapılacağına göre değişir o.O açıdan söylemiştir.

Çevrimdışı kivanc

bu çatı halatlarının bağlı olduğu larcivert renkli direklerin rengi ne olucak acaba

Çevrimdışı ahmetx

bu çatı halatlarının bağlı olduğu larcivert renkli direklerin rengi ne olucak acaba
lacivert mi  :ebebe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

üst kat merdivenler harika görünüyor çatal ömrümüzü yedi çekdi gitti.  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı ahmetx

abi larcivert gibi duruyo ya yalnış görmüş olabilrim  :D
lacivert olarak kalacak  :D

Çevrimdışı ahmetx

locaların kapı üstlerini kompozit yapmışlar @Necmi abi.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

üst kat merdivenler harika görünüyor çatal ömrümüzü yedi çekdi gitti.  :D

harbiden çok güzel duruyor stadin en önemli görüntü sıkıntısı buydu düzeltildi benim stad eski açık üst kat haricinde kusursuz bi stad
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi larcivert gibi duruyo ya yalnış görmüş olabilrim  :D
siyah mat onlar demir ferforjelerde onlarla ayni renk birbirlerini tamamliyorlar degismez renkleri ustune cati cıkıntısı gelecek onun haricinde baska bi uygulama olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni inönü foto atmadi :bandit: ama 6 kısa oluklu boru ve yan borulari 2 tanede uzun oluklu boru toplamada takilmis durumda bir cok dikine boruda takilmi dikine borular hafta sonu biter gibi gorunuyor gelecek haftadan itibaren daha hizli sekilde oluklu boru takilacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK