Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908515 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Eski açık ve yeni açıkta 1 er kısa oluklu takılıyor
aksama kadar bi kac oluklu daha takilabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abu Ali Imran

hatta komple localari kaldirip cikis kapilarinida kaldirip vipleride kaldirip normal koltuk yapalim :D

Hatta koltuksuz olsun  :lol: :lol:

Çevrimdışı cadavra

Vodafone arenanin instgram hesabindan attigi videoda eski acikta bi uzun oluklu boru mu takmislar bana mi ole geldi ?

Çevrimdışı gkn190334

necmi abi resmi rakamların 41.903 üstünde mi olucak kapasite stad bittikten sonra herşeyi hesaba katarsak ?

Çevrimdışı dr.ozan

Vodafone arenanin instgram hesabindan attigi videoda eski acikta bi uzun oluklu boru mu takmislar bana mi ole geldi ?

kapalı-eski açık köşe hariç 3 tane uzun oluklu bitmiş..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

herkese günaydın çalışanlara emekçilere hayırlı işler diliyorum

@canergiray77  kardeşim bu günün dünya engelliler günü olduğunu öğrendim. Ben senin Engelsiz Bir Kalbin olduğunu biliyorum çünkü Beşiktaş'lısın. Bu vesile ile sevgilerimi sunarım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı boateng

Yukardan resim olmadıkça net olarak anlamıyoruz

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

numarali eski acik tarafina uzun boruda takilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77  kardeşim bu günün dünya engelliler günü olduğunu öğrendim. Ben senin Engelsiz Bir Kalbin olduğunu biliyorum çünkü Beşiktaş'lısın. Bu vesile ile sevgilerimi sunarım.
abi çok teşekkür ediyorum allah razı olsun sağolun @Hasan Tahsin
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı dr.ozan

londra apple mağazasında drone camera hediyelik eşya olarak satılıyormuş..
1600 tl civarı (370 pound).  merak eden arkadaşlar oluyordu, stadı günlük görüntülemek için..
biraz tuzluymuş ama şeytan dürtmüyor değil  :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

saat 16 da yeni inönü fotosu lazım takilanlari tam bi gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kısa olukluları takmaya devam ediyorlar onlar zor oldugu icin ilk onları takiyorlar 2-3 kısa 1 uzun oluklu gibi gitmeleri normal olacak zorluk seviyesine göre
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bundan sonra net gelismeleri ancak üstten gelen fotolardan anlarız hergün yeni inönü fotosu gerekecek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Yeni stamford bridge ilk kat sıra genişliği bizimkinden 9 cm dar  :busted_cop: .
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2015, 15:35:59 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Önümüzdeki hafta başı koltuklara başlayacaklar gibi tribünler hazır hale geliyor.

Çevrimdışı dessocu

Önümüzdeki hafta başı koltuklara başlayacaklar gibi tribünler hazır hale geliyor.

eylül ya da ekim ayında, koltuk firmasından biri  aralık'ta başlamayı planlıyoruz demişti de "oha" demiştim. insan her şeye alışıyor. çok garip.

Çevrimdışı Sezer94

tribünleri temizlemeye devam ediyorlar.

En sevdigim kac haftadir sikayet ediyodum :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.