Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908524 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

o kadar yere 2000 koltuğu nerde sığdırıyorsun 1000 koltuk anca
belki sığmaz bile orayı yükseltsen bile köşeler zaten alçak oluyor kaldıki eski açık seviyesinde olması için 6.4 metre daha aşağıya inmek gerekirki
bu seferde dış kolonlar6 metre yükseklikte olurdu :D birde 6,5 metre aşağıya inmenin maliyetini orda kazanacağın 1000 koltukla kaç yılda amorti edeceksin
herhalde 10-15 yıldan önce amorti edemez

Ben göz kararı, eski açık orta en üst sıra ile küfekili kolonların bitişinin 3.2 metreden büyük olamayacağını düşünmüştüm, aradaki yükseklik farkı 6.5 metre diyorsun yani @Necmi ?

Çevrimdışı Fatih

bir koltukta 3 kişi seyrediyorsan bu stada bedava girenler yüzünden oluyordu.
bunun passoligle ne ilgisi var anlamadım daha önce bileti bletix satarken ayaktamı satıyordu ordada koltuk sayısı belliydi ve koltuğa
bilet satılıyordu tek farkı birde üstüne bedava kulüp tarafından sızan biletler gidiyordu ve sen paranı ödediğin koltuğu
para ödemeden giren biriyle paylaşıyordun ve o fazladan girenin kulübe bir kuruş katkısı olmuyordu. şurda benide passoligi savunur duruma soktunuz
ya ne diyeyim. Sanki passo ile bletix farklı şeylermiş gibi konuşuyorsunuz. Biletixden bilet alırken TC vermiyormuydunuz.
burda fişlemeyi yapan passo değilki E-Bilet uygulaması peki anayasa mahkemesi e-bileti kaldırdımı hayır. Yani passo olmaz tasso
olur farketmez kulüp satsın gene farketmez artık tek bir tane sistem dışı bilet verilemez. Passoya itirazın nedeni farklı
bu nedenlerin içinde fişlenme olmaz çünkü fişleyen passo değil kulüpde satsa sattığı her biletin raporunu devlete vermek zorunda
yoksa passonun biletix den bir farkı yok ikiside bilet satan bir kurum. Sadece birinde kulüp tercih ediyordu diğerinde federasyon
mecbur tutuyor. Pastayı istediği kişiye veriyor. Şimdi ne olacak kulüpler passoyla anlaşacak tıpkı biletix le anlaştığı gibi itiraz edenlerinde
itiraz edecek bir şeyi kalmaz. çünkü zamanında passoya değilde e-bilete karşı olmaları gerekiyordu. şimdi bence daha kötü oldu
birde içeri girerken kimlik kontrolü olur bilet tc si ile girenin tc si tutuyormu diye 4 kontrolden geciyorsun federasyon polis kulüp spor polisi
federasyon bilet kontrolü yaparken kapıda kimlik isteyecek büyük ihtimal buda uzun kuyruklar demek oluyor. peşinden içerde spor şubede isteyecek
burda yasa başlasın bak herkes nasıl itiraz edecek uygulamaya hazırlanalım gene kapılarda izdihama tomaların su sıkmasına
Aslında bu anayasa mahkemesinin passo kararı canlı yayın havuzunuda kapsar aslında ikisi birbirinden farklı değilki ondada
federasyon seni zorunlu kılıyor nasıl federasyon senin bilet satış haklarını 3. kişiye satamazsa canlı yayın haklarınıda 3. kişiye satamaz
olması gerekiyor.
Inonu stadinda alt kattan ust kata cikan insanlar cok fazla oldugu icin yigilma ve 1 koltukta 3 kisi olma olayi cok oluyordu. Bedava bilette vardi, kacak girenler de vardi. Simdi yok mu bunlar yine var. Baskan vermese yonetim verir. Yonetim vermese isadamlari verir. Birileri illa ki verir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yldrmaydn

o uygulanabilir bir proje değil birincisi o arkadaki boş araziyi sana vermeyen devlet yolumu verecekti.
ikincisi orda yer altından geçecek yolun maliyetine hiç girmezdi senden isterdi üçüncüsü stad zaten yer altına iniyor kaydırıp yola doğru büyütürsen bu sefer daha fazla yeraltına inmek zorundasin tabi orda yer altına inecek yolda daha fazla yer altına inmek zorunda peki bu yola araçları asansörlemi indireceksin o stad şu anda kapalı tarafında 20 metre yer altında stadı büyütmek demek ordan 30 metre yer altına inmek demek bunun altındayol geçecekdemekki yolu minimum 35 metre yer altından geçirmek demek bu nedenle sana faydası olması için yer altına inişi çok daha ilerden yapmak zorundasın buda sarayın önünden tünel kazmak demektir. Peki tribündeki taraftarın zıplamasını dert eden kültür bakanlığı sarayın önünden tünel kazılmasına izin verecekmi. Bu dolmabahçe sarayı için cidden cinayet olur.

açıkçası ben o yolun alta alınmasını stadın genişlemesi için değil trafiksiz taraftarın kullanabileceği toplanabileceği güzel bir fanzone olması için isterdim açıkçası. o alanda maç günleri yapılacak etkinlikler ve diğer zamanlarda da insanların bulunabileceği güzel bir yer olabilirdi.  ama şu an biraz uzak bir ihtimal tabi.

kapasite için de yeni açıkta planlanan ama yapılmayan 3 sırayı tüm stada yayıp locaları basamaklı tribünlerle yaparsak locaların şu anki sıralarını normal tribün olarak kazanırız bir de en üst sıra var orası koltuk olursa falan filan derken ıkınırsak 50bini buluruz bence:)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

asıl alt taraftaki locaları kaldirip eski acik ve numaraliyida 1903 tribunu gibi yapip koltuklari sıklastıracan o zaman kapasite artar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

açıkçası ben o yolun alta alınmasını stadın genişlemesi için değil trafiksiz taraftarın kullanabileceği toplanabileceği güzel bir fanzone olması için isterdim açıkçası. o alanda maç günleri yapılacak etkinlikler ve diğer zamanlarda da insanların bulunabileceği güzel bir yer olabilirdi.  ama şu an biraz uzak bir ihtimal tabi.

kapasite için de yeni açıkta planlanan ama yapılmayan 3 sırayı tüm stada yayıp locaları basamaklı tribünlerle yaparsak locaların şu anki sıralarını normal tribün olarak kazanırız bir de en üst sıra var orası koltuk olursa falan filan derken ıkınırsak 50bini buluruz bence:)
:) bu iş ıkınmakla olmaz bayağı bir müsül hapı almak lazım

Çevrimdışı ahmetx

projeyi ibb kiptaşa yaptırmış olsaydık kadırgalar cad. ni yerin altına alacaklardı ama stadyum genişler miydi o soru işareti , fanzone olarak maç öncesi semt kullanılıyor bizde kültür olarak , bu değişir miydi soru işareti .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Ben göz kararı, eski açık orta en üst sıra ile küfekili kolonların bitişinin 3.2 metreden büyük olamayacağını düşünmüştüm, aradaki yükseklik farkı 6.5 metre diyorsun yani @Necmi ?
eksik 8 sıra var ve her sıra 80 cm den 6.40 cm eder. @sozkul

Çevrimdışı İhsan

projeyi ibb kiptaşa yaptırmış olsaydık kadırgalar cad. ni yerin altına alacaklardı ama stadyum genişler miydi o soru işareti , fanzone olarak maç öncesi semt kullanılıyor bizde kültür olarak , bu değişir miydi soru işareti .

Stadın genişlemesine ve yolun stadın altına alınması fazla gerek yok. Yolun meyilli olduğundan dolayı, bir kısmın üzerine 'çooook geniş bir üst geçit' yaparak, bir uygun FanZone yaratılır. Yayalar yoldan geçmediğinden, trafik bile daha az sıkışır maç günleri.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Inonu stadinda alt kattan ust kata cikan insanlar cok fazla oldugu icin yigilma ve 1 koltukta 3 kisi olma olayi cok oluyordu. Bedava bilette vardi, kacak girenler de vardi. Simdi yok mu bunlar yine var. Baskan vermese yonetim verir. Yonetim vermese isadamlari verir. Birileri illa ki verir...
Evet inönüde her yerden girebilirdin şimdi kaçak bilet varmı. ciddiye alınmayacak
kadar azdır. çünkü TC yüklemeden bilet alamıyorsun o nedenle kimseye toplu bilet verilemez
önceden tc nin yüklenmesi gerekiyor bu her maç uğraşılabilecek bir şey değil biliyorum
çünkü önceden tc ni vermeden sponsordan bile bilet alamıyorsun. 3-5 bileti isteyene TC sini alıp
sisteme bilet yükleyebilirsin ama birilerine yüzlerce bileti toplu verme imkanın yok ortada bilet
yokki neyi vereceksin. sponsor biletlerindede toplanıp tc ler veriliyor ve sponsorlar bunu ellerindeki
bilet haklarına yüklüyorlar buda devlet kontrolünde oluyor. Biletin sponsordan geldiği ve kimin kullandığı belli
@Fatih artık o işler zor eskiden staddaki taraftarın yarısından çoğu beleş giriyordu şimdi bitti o işler.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Evet inönüde her yerden girebilirdin şimdi kaçak bilet varmı. ciddiye alınmayacak
kadar azdır. çünkü TC yüklemeden bilet alamıyorsun o nedenle kimseye toplu bilet verilemez
önceden tc nin yüklenmesi gerekiyor bu her maç uğraşılabilecek bir şey değil biliyorum
çünkü önceden tc ni vermeden sponsordan bile bilet alamıyorsun. 3-5 bileti isteyene TC sini alıp
sisteme bilet yükleyebilirsin ama birilerine yüzlerce bileti toplu verme imkanın yok ortada bilet
yokki neyi vereceksin. sponsor biletlerindede toplanıp tc ler veriliyor ve sponsorlar bunu ellerindeki
bilet haklarına yüklüyorlar buda devlet kontrolünde oluyor. Biletin sponsordan geldiği ve kimin kullandığı belli
@Fatih artık o işler zor eskiden staddaki taraftarın yarısından çoğu beleş giriyordu şimdi bitti o işler.

aynen.. zaten devam ediyor olsa statlar böyle boşalmazdı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yldrmaydn

alt katlara dolaşım alanı bırakmamışlar mı bana mı öyle geldi:) ya da tüm alt katlar vip mi acaba? şuanda da yeraltına alınmasına bir engel yok. ibb o plana koyduğuna göre düşünülen birşey demek ki o zaman yapsınlar. numaralı tarafında yolla arada boşluk bırakmamışlar insanlar bayaa tırmanmak zorunda kalacaklar gibi:) bir de numaralı altında tribünün birkaç metre daha altında tek başına bir kutu var oradaki ne acaba ?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

asıl alt taraftaki locaları kaldirip eski acik ve numaraliyida 1903 tribunu gibi yapip koltuklari sıklastıracan o zaman kapasite artar :evillol:
hesabı basit alt localar iptal oraya 3 kolyuk ilave üst tribünleride yeni açık gibi uzatırsın toplamda
9 sıra kazanırsın  buda 5850 eder loca ve 1903 den kaybettiklerini bundan çıkart buda yaklaşık 1600 koltuk eder
4250 koltuk kazanırsın 42000 den 1600 çıkart 4250 ekle 44650 eder buna değermi :D loca gelirlerinin yarısını kaybediyorsun.

Çevrimdışı SDemirsoy

Alişan Çakmakoğlu ‏@1903Cakmakoglu  3 dk.

Çevrimdışı Efe

hesabı basit alt localar iptal oraya 3 kolyuk ilave üst tribünleride yeni açık gibi uzatırsın toplamda
9 sıra kazanırsın  buda 5850 eder loca ve 1903 den kaybettiklerini bundan çıkart buda yaklaşık 1600 koltuk eder
4250 koltuk kazanırsın 42000 den 1600 çıkart 4250 ekle 44650 eder buna değermi :D loca gelirlerinin yarısını kaybediyorsun.

hatta komple localari kaldirip cikis kapilarinida kaldirip vipleride kaldirip normal koltuk yapalim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

alt katlara dolaşım alanı bırakmamışlar mı bana mı öyle geldi:) ya da tüm alt katlar vip mi acaba? şuanda da yeraltına alınmasına bir engel yok. ibb o plana koyduğuna göre düşünülen birşey demek ki o zaman yapsınlar. numaralı tarafında yolla arada boşluk bırakmamışlar insanlar bayaa tırmanmak zorunda kalacaklar gibi:) bir de numaralı altında tribünün birkaç metre daha altında tek başına bir kutu var oradaki ne acaba ?
alt katlar dediğin yerler hep vip , onlara da lounge yapmışlar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Alişan Çakmakoğlu ‏@1903Cakmakoglu  3 dk.
yeni aciga bi oluklu boru daha geliyor :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kimse uzerine alinmasin ama daha 17bin kisilik Basaksehir Stadi'ni dolduramadan yok 50bin olsun, yok 60bin olsun muhabbetini cok gereksiz buluyorum.

Beşiktaş seyircisi icin 40-45bin ideal araliktir. Bundan fazlasi risktir.

Kulup 2 senedir kombine satiyor ve 20bin rakami bile daha hala tutturulamadi, hatirlatirim.
Iyi de dolmabahcede oynanacak maca istanbul disindan da taraftarimiz gelecek. Simdi kimsenin gozu kesmiyor basaksehir olimpiyat felan. Sonra kombinelerin tamami da gitmiyor maclara. Yeni stad yeni heyecan rahat 30-35bin ortalamaya oynariz. Onemli lig maclarinda ve avrupa kupasi maclarinda her turlu dolar o stad. Zaten kimse demiyorki her mac 50bin olsun 60bin olsun ama olmasi gerektigi zamanda olabilsin istiyoruz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Fatih

Biz de oluyor mu bilmiyorum ,kimsenin gunahina girmek istemem. Ama anadolu gfb'de bu sekilde yuzlerce toplu bilet verildigini biliyorum. Yani passolig sistemi bunu destekliyor aslinda.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

devam
Alişan Çakmakoğlu ‏@1903Cakmakoglu 

Çevrimiçi Necmi

aynen.. zaten devam ediyor olsa statlar böyle boşalmazdı
bir kişinin tc sine birden fazla bilet yükleme imkanın yok sponsor verdiğin bilet
başkasına devredilse bunu sistem görüyor yani işin özeti sistemi atlatarak toplu bileti
kimseye veremezsin bunu devlet tesbit ediyor. sponsor biletleri zaten sene başından hangi sponsora
kaç adet verildiği hangi sponsorların hangi koltuklar olduğu belirli bunu devlet biliyor bu noktada
sponsorda kendi elindeki bileti ne olduğu belirsiz kişilere verme riskini almaz. Burda sponsorda direk
deşifre oluyor. Kulüp yöneticisi artık blok bilet devri ve satın alması yapamıyor. Yöneticinin yapacağı
tek şey bilet yerine para vermekki bu işde olmaz kulübün parasını harcamakla kendi cebinden harcamak
aynı iş değil yani artık bu işler bitti gibi her biletin kontrolü devletin elinde devletin bilgisi olmadan
hiç bir grubu stada sokamazsın

Çevrimdışı FARUK

Eski açık ve yeni açıkta 1 er kısa oluklu takılıyor

Çevrimdışı Erdem Çözer

bir kişinin tc sine birden fazla bilet yükleme imkanın yok sponsor verdiğin bilet
başkasına devredilse bunu sistem görüyor yani işin özeti sistemi atlatarak toplu bileti
kimseye veremezsin bunu devlet tesbit ediyor. sponsor biletleri zaten sene başından hangi sponsora
kaç adet verildiği hangi sponsorların hangi koltuklar olduğu belirli bunu devlet biliyor bu noktada
sponsorda kendi elindeki bileti ne olduğu belirsiz kişilere verme riskini almaz. Burda sponsorda direk
deşifre oluyor. Kulüp yöneticisi artık blok bilet devri ve satın alması yapamıyor. Yöneticinin yapacağı
tek şey bilet yerine para vermekki bu işde olmaz kulübün parasını harcamakla kendi cebinden harcamak
aynı iş değil yani artık bu işler bitti gibi her biletin kontrolü devletin elinde devletin bilgisi olmadan
hiç bir grubu stada sokamazsın
bu kadar detay bilmiyordum ama engel olduğu belli.. bir çok anadolu kulübü boş statlara rağmen bilet gelirlerinin geçmişe göre arttığını belirtiyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

herkese günaydın çalışanlara emekçilere hayırlı işler diliyorum
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77