Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909708 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İlkem1903

Arkadaslar yarın koltuk işinin başlayacağı söylenmiş doğru mudur ?

Çevrimdışı Ferhat Türk

Pek ihtimal dahilinde gözükmüyor
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı İhsan

imkansız

bizde işler ya cuma yada haftaya başlar    :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı boateng

çoğu kişinin imzasındaki - 44.903 kapasite - yazısını merak ediyorum.Böyle bişey mümkün mü ?

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı dr.ozan

yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın..

Çevrimdışı Fatih

Rus milyarder Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, 1905 yılından bu yana Stamford Bridge Stadı'nı kullanırken, 1990'lı yıllarda statta iyileştirme çalışmaları yapılmıştı. Geçen sezon lig tarihindeki beşinci şampiyonluğunu elde eden Londra temsilcisi, 2020 yılına kadar bitirmeyi planladığı stat için 600 milyon sterlin harcayacak.

:bandit: :bandit: :bandit:

Tarih vermeyeydi iyiydi. :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı YunusEmre

Rus milyarder Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, 1905 yılından bu yana Stamford Bridge Stadı'nı kullanırken, 1990'lı yıllarda statta iyileştirme çalışmaları yapılmıştı. Geçen sezon lig tarihindeki beşinci şampiyonluğunu elde eden Londra temsilcisi, 2020 yılına kadar bitirmeyi planladığı stat için 600 milyon sterlin harcayacak.

1 koltuğun maliyeti 10000 sterlin yani 43500 tl ne kadar da enayiler değil mi  :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2015, 09:04:38 YunusEmre ]

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi

Bugün Çim serme ve koltuk montajına başlanacak, Çimleri önce vinçlerin üzerine serecekler koltukları da Gülhane parkına monte edecekler :D

Havaların durumuna göre boru, semer, kedi yolları vb. gibi çelik çatı aksamlarının montajı tahminimce ocak ayının ortasına kadar sürecektir.
Asparagas haberlere inanmamak gerek.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı aoguzd

1 koltuğun maliyeti 10000 sterlin yani 43500 tl ne kadar da enayiler değil mi  :evillol:

rüzgar abi sen misin?  :biggrinking:

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar,
İnşallah İstanbul'da ki hava Ankara'da ki gibi değildir.

Çevrimdışı ilhan

dün konusuldumu bilmiyorum ama ben denk gelmedim bu fotodaki arabanin icindekiler koltuk olabilirmi acaba koltuk deyilse ne  :alala:
Bu hurda kamyonu değil miydi arkadaşlar yaa

Çevrimdışı Tarık16

antalya stadı 103 milyona malolmuşken nedir bu chelsenin iş bilmezliği 600 m sterline statmı olur.. kimin cebine girecek bu para chelse bir inşaat şirketimidir:)

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı martin40

günaydın @Anıl benim paintleri beğenmiyor musun :D

Ben begeniyorum abi @SDemirsoy  :bandit:

Bunu yaparken usenmedin mi hic ya?  :bandit: @martin40

Bizim'de az olsun foruma katkimiz olsun istedik kardesim.

Bu foto eski galiba çelik boruların montajı bitti.@martin40 az önce foto attı.

Güldürdün be abi  :lol:

El atmışken bi de semerleri takıver @martin40

Dur daha çikislar boyanacak , küfekiler bitirilecek :icool: @A_Aydin

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ABDULLAH19031

o değilde stad güzel ama pixel işi bozmuş gibime geliyor yada bunlar tam yapamadı ama sonuç olarak OLMAMIŞ  :icool:

Stadın bu hale gelmesi tahminen ne kadar sürer ?
Keşke Beşiktaş'ımıza sarılabilsek !

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmetx

Ahanda bitiyor  :halay:
@martin40 eline sağlık , elin değmişken diğer 2 halkayıda tamamlayıp semerleride eklede membrana hazır hale gelsin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

çoğu kişinin imzasındaki - 44.903 kapasite - yazısını merak ediyorum.Böyle bişey mümkün mü ?
çoğu kişi derken  :upto: @boateng
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

antalya stadı 103 milyona malolmuşken nedir bu chelsenin iş bilmezliği 600 m sterline statmı olur.. kimin cebine girecek bu para chelse bir inşaat şirketimidir:)
kardeşim bu yazyı yazarken rüzgar gibi de geviş getirirsen tam olur elinide saçına götür  :lol:

Çevrimdışı YunusEmre