Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909827 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maccabi Tel Aviv'in stadı güzel olmuş kutu gibi, pixel'de var :evillol:
Evet stad gayet Güzel olmus ama pixel baya bozmus
Birde Su dışarıdan Merdiven altlari ve kirislerin beton seklinde gozukmesi kotu olmus tipki Toki araena gibi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı heart

içeriden fotoğraf gelse keşke baya oldu görmeyeli.  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı sağduyu

Bilmediğimiz bir konuda nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun :alala: @sağduyu
bu güne kadar güvenilir kaynaktan gelmemiş hiç bir bilgiyi açıklamadık. Evet vodafone arena
hakkında internetteki belkide tek bilgi kaynağı bu forum diğer yerlerede bilgi burdan gidiyor.
Bunun böyle olmasıda her şeyi burdan sallamadığımız için. mümkün olduğunca doğru bilgi vermek
istiyoruz. O nedenle açıklama yapılamayacak bir konudada açıklama yapmayız. Kimseyi kandırmaya gerek yok
buranın güvenilirliği biterse burda kimse durmaz haklı yere yoksa öyle bilgiler geliyorki burda
yayınlasak her duyduğumuzu hit patlaması yaşarız. ama amaç sansasyon yaratmak değil varsa
doğru bilgiyi paylaşmak yoksa sohbet etmek.

Aman hocam, çocuğa bari ben cevap yazayım derken yanlış bir anlayışa sebebiyet vermeyelim. Allah razı olsun, emek verdin, şu forumu kurdunuz, hakkını ödeyemeyiz. Her gün 5 spor gazetesi okusak stad inşaatıyla ilgili buradan okuduğumuz bilgilerin yarısını bulamazdık.  Bazen forumda aktif 50 kişi oluyor ama kapasite dışındaki bazı sorular da hani bazen sohbetin koyuluğunda kaynayıp gidebiliyor.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı warofpoet

Ahanda bitiyor  :halay:

güzel görünüyor.. kaza olmasa şu durumda olurduk heralde kesin. bitince çok zarif olacak ama.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Hocam , baya uğraşmışsınız cidden  :ok:
Bir an gerçek sandım :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı canergiray77

hehehe hakikaten güzel görünüyormuş bitmiş halini sayende görür gibi olduk  :bandit:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı martin40

Vinçler kalkiyor, saha temizleniyor  :halay: 2016 'dayiz

Çevrimdışı canergiray77

Maccabi Tel Aviv'in stadı güzel olmuş kutu gibi, pixel'de var :evillol:
o değilde stad güzel ama pixel işi bozmuş gibime geliyor yada bunlar tam yapamadı ama sonuç olarak OLMAMIŞ  :icool:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Savaş

Bilmesem inanırdım. Eline sağlık efsane olmuş.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı A_Aydin

Vinçler kalkiyor, saha temizleniyor  :halay: 2016 'dayiz
El atmışken bi de semerleri takıver @martin40

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Burada üşümek bile güzel.
eski açık kapalı dönüşüne 3 tane dikine boru takılmış yarın oluklu boru işlemi ordan devam edebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

merdivenlerimizde yakıyor söylemesi ayıp :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Su sj kafesleri bitsede diger paletlide cati isine girisse takilmasi gerek cok parcasi var martta acilir dediginiz tarihte bence cati yeni bitmis olur... 
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı sozkul

Yoğun olduğum için fazla takip edemiyorum son zamanlar. Eminim sorulmuştur ama burası neden duvar şeklinde olmuş? Hiç güzel durmuyor ve stattan beklentim giderek azalıyor.

Bu duvar nedense beni çok rahatsız etmedi. Nedense diyorum çünkü şikayet eden çok.
Aslında ben sizin beklenti azalmasının bir tek  duvar yüzünden mi olduğunu yoksa başka nedenlerde mi olduğunu merak ettim, öyleyse nedir onlar?

Çevrimdışı Efe

Su sj kafesleri bitsede diger paletlide cati isine girisse takilmasi gerek cok parcasi var martta acilir dediginiz tarihte bence cati yeni bitmis olur... 
şuan kafesle değil dikine borularla uğraşıyor 1 paletli o çatıyı havaya kaldırırken yeni gelen vinç yada alttaki vinçlerden biri dikine boru montajlıyor kafesler göstermelik duruyor bi zararları yok pazar günü iş olmadığı zaman bitirirler pazarları az iş yapılıyor
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2015, 01:12:33 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

şuan kafesle değil dikine borularla uğraşıyor 1 paletli o çatıyı havaya kaldırırken yeni gelen vinç yada alttaki vinçlerden biri dikine boru montajlıyor kafesler göstermelik duruyor bi zararları yok pazar günü iş olmadığı zaman bitirirler pazarları az iş yapılıyor

Abi bilmiyorum simdi bu catinin kalan yarisini  montaji kedi yollari semer membran falan bana anca martta biter gibime geliyor.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı kartal27

allah iyiliğini vere bende bitti zannettim  2 gün uzak kalınca böyle oldu  :D :D