Simdi ben bu tartismayi daha once de yaptim burada. yine yapmaktan da cekinmiyorum acikcasi. Sergen yalcin yillarca besiktas'da top kosturmus herkesin takdirini kazanmis birisi. Videonun sonlarina dogru adamin gozlerindeki isiltiya bakin besiktas taraftarindan bahsederken. Ben bugune kadar bizde top kosturmus herhangi bir futbolcunun taraftar baskisindan sikayetci oldugunu gormedim. birakin sikayeti gidin sorun kimse sorsaniz gozleri dolar oyle anlatir besiktas taraftarini. Rakip futbolcularin en cok cekindigi deplasman inonu deplasmanidir. Simdi kartal gol gol gol elestirisini de anlamiyorum hangi oyuncu cikmis elestirmis bu tezahurati da siz elestiriyorsunuz ben anlamiyorum. kartal gol gol gol tezahuratinin amaci rakip takim karsisinda bocalamis, cekingen oynayan besiktas takimini ayaga kaldirmaktir.
yahu ben kötü taraftarız bağırmıyoruz atmosfer oluşturmuyoruz demiyorum ki . elinde dünyaca bilinen tanınan bir taraftar ve bu çok büyük bi güç benim yakındığım şey bundan max verim alabiliriz fakat max verim alamıyoruz bence . top rakipteyken bunu yapamıyozruz zaten hücum ederken bi sıkıntımız yok .
sergende çok haklı 90 dk susmayan destekleyen iten bi taraftar kim olsa hoşuna gider
kartal gol gol e hiç lafım yok oyuncuyu motive eder çok büyük bir itici güç olur.ama zamanlama yanlış top sende iken bunu bağırırsın . top rakipteyken bunu bağırmanın ne anlamı var anlayamıyorum . tüm dünyada ev sahibi takım taraftarı top rakipteyken ıslıklar yuhalar homurdanılır bu tarz şeyler yapar ve gerçekten işe yarayan bişi bu .
fenerbahçe maç boyu tek yaptıkları şey top rakipteyken ıslık homurtu faul olunca tüm stada hakeme yükleniyo ve hucumda vura vura kıra kıra vs bunları yapıyo fakat doğru zamanlama ile doğru şeyi yaptığı için max verim alıyo ve sonuçlar çok net ortada.
Adamlar nerdeyse toplamda 50 maç gs ts ve bize maç kaybetmemiş o sahada demekki bişileri doğru yapıyo adamlar
vodafone arenada nefesimizi doğru zamanda doğru şeyleri yapamaya harcayarak max katkı sağlayacağımızı umut ediyorum .